Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σημερα ειδα οτι εχω μια πολυ παλια εκδοση του bios 0605 συγκεκριμενα ενω εχουν βγει καινουριες και πιστευω οτι πρεπει να την αναβαθμισω . Θα δω καποια διαφορα? επισης υπαρχουν κινδυνοι σε αυτην την διαδικασια (board & cpu ειναι αυτα της υπογραφης μου !

Ευχαριστω !

Δημοσ.

Η γενικη αποψη που ισχυει (και πιστευω οτι θα σου το πουν και πιο "εμπειροι" απο εμενα...) ειναι:

κανουμε BIOS update ΜΟΝΟ οταν αντιμετωπιζουμε καποιο προβλημα το οποιο δεν λυνεται με καποιο αλλο τροπο...παντα υπαρχει ο κινδυνος κατι να μην παει καλα και να κλαιμε την motherboard που παρεδωσε το πνευμα της και εφυγε απο κοντα μας...

• Like 1
Δημοσ.

αυτο πιστευω και εγω απλα επειδη με το τελευταιο update λεει :BIOS updater for New 4th Gen Intel Core Processors

Before using the new Intel 4th Gen Core processors, we suggest that you first download the BIOS updater for new Intel 4th Gen Core Processors and then update the BIOS using this tool. οποτε ισως   χρειαζετε λογο του οτι εχω 4γενιας? 

Δημοσ.

μπορεις να μου εξηγησεις τα βηματα πως θα το κανω και τι κινδυνοι υπαρχουν ?ή μπορει να υπαρξουν ?

Δημοσ.

Δεν κάνουμε ποτε update στο bios απο τα windows η οποιοδήποτε λειτουργικό , αν η μητρική ειναι της υπογραφής σου τοτε περνάς το bios σε ενα usb stick και μεσα απο το bios (uefi) υπάρχει η επιλογή καπου να βάλεις το usb stick και να γίνει το update απο εκει , δηλαδη κανεις update το bios μεσα απο το bios.

Δες και το βίντεο αν και ειναι για αλλο μοντέλο η διαδικασία ειναι παρόμοια / σχεδόν ίδια

Δημοσ.

ωραια κατεβαζω το αρχειο το βαζω στο στικ και κανω την διαδικασια σε περιπτωση διακοπης η τιποτα τετοιο ? 

Δημοσ.

Καλύτερα να μην πέσεις σε διακοπή ρεύματος αν και πλεον ορισμένες motherboard εχουν και 2ο bios που κρατάνε για τετοιες στραβέςσ , φυσιολογικά παντως δεν θα εχεις πρόβλημα

Δημοσ.

ωραια ξεκιναω να δω !

Η πρωτη αναβαθμιση bios πετυχε ευχαριστω πολυ ! 

Αν και ειχα δει το βιντεακι φοβομουνα να το δοκιμασω ...

Δημοσ.

Ωραίος !!!

Εντάξει γενικα πρέπει να εισαι πολυ άτυχος / γκαντέμης για να σου γίνει στραβή και μείνει η motherboard στα χέρια αν και ποτε δεν εισαι σίγουρος με αυτα

Δημοσ.

νταξει εχω την εγγυηση αλλα δεν ειμαστε για τρεχαματα τρ 

επισης να σε ρωτησω κατι αλλο σημερα ενω παταω εναν συνδεσμο να ανοιξει ανοιγει και σε καινουρια καρτελα και στην ιδια με αυτην που βρισκομαι μηπως ξερεις τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

Όσο αφορά την εγγύηση και το flash του bios δεν ξέρω αν σε καλύπτει αν ειναι δικό σου το λάθος (ή της δεή :P ) , ας μας πει καποιος που γνωρίζει

χμμμ δεν ξέρω τι γίνεται μαλλον καποια ρύθμιση στον browser θα ειναι που χρησιμοποιείς , για δοκίμασε να του κανεις ενα reset στις ρυθμίσεις του να έρθει στα defauts

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...