akis_supernatural Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Καλημερα! επειδη απο τον αλλο μηνα θα ειμαι μεχρι τον Οκτωβριο Αμερικη στο περιπου ολα τα χρονια που πρωτοκυκλοφορουν τα iphone εχουν την ιδια τιμη? ρωταω γιατι αν ειναι να παρω το 5s αλλα αν ειναι οταν βγει το 6 στην ιδια τιμη να περιμενω... στο περιπου πειτε μου απο εμπειρια
parasaser Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 υπολόγισε 100 με 150 ευρώ παραπάνω το νέο μοντέλο τα ίδια gb. βέβαια στην Αμερική θα υπάρχει μικρότερη διαφορα.
akis_supernatural Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 αυτην τη στιγμη επειδη ημουν ετοιμος να το παρω μολις παω το 5s εχει 649 δολλαρια... το 6 περιπου?
parasaser Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 κοίτα καλύτερα να κάνεις υπομονή. το λέω αυτό για την καλύτερη δυνατή αγορά. εγώ υπολογίζω το νέο μοντέλο να κάνει 680 με 750 δολάρια. πρόσεξε όμως σύμφωνα με τις φήμες θα υπάρχουν δυο μοντέλα, με διαφορετικές οθόνες, οπότε μπορεί να παιχτεί ριζική αλλαγή στις τιμές.
akis_supernatural Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 μαλιστα.... θα δειξει γιατι εχω αυτην την ανυπομονισια οτι μπορω να το παρω και δεν ξερω αν θα καταφερω να κανω υπομονη.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα