takaros123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 πάρτε καλύτερα μια smart tv,τι 5.5 ιντσες και @#$% σε λιγο δεν θα υπάρχουν ταμπλέτες...ταμπλέτες πάντα θα υπάρχουν. Όσο για το μέγεθος καταλάβετε επιτέλους πως τηλέφωνα με τέτοιες δυνατότητες είναι λογικό να χουν μεγάλες οθόνες. Αλλιώςτι να το κανω,αν σε χαλάει δεν το παίρνεις.τοσο απλα Άσε που με μια τέτοια οθόνη βολευεσαι και δε παίρνεις ταμπλέτα και έτσι κερδίζεις χρηματα γιατί δεν παίρνεις και τα δυο. Και πίστεψε με έχω πολλά τέτοια παραδείγματα. 1
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 ΒρεΔεν λεω καλες οι υψηλες αναλυσεις αλλα απο οσο ξερω και πορους καταναλωνουν απο τον επεξεργαστη αλλα και μπαταρια οποτε σε τοσο μικρη οθονη ας κρατησουν ενα "στανταρ" αριθμο ppi και ας επικεντρωθουν σε αλλα αδυναμα σημεια ενος smartphone. 1
dkmaster Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Πολύ ενδιαφέροντα σχόλια. Δεν ξέρω αν θα πάρω κινητό με τέτοια οθόνη αλλά τουλάχιστον αναλύθηκαν τα υπέρ και τα κατά του να μαμάς Κορεάτισα. Τρολ μοντ οφ. Θα συμφωνήσω για τις 5.5 ίντσες και εμένα μου φαίνεται μεγάλο ένα κινητό με τέτοια οθόνη αλλά υποκαθιστά το τάμπλετ.
lostresam Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 εγω παλι λεω ας τις δουμε πως θα ειναι κ μετα κρινουμε..μη κολλαμε στα νουμερα,γιατι λεγανε οτι στα 300ppi δεν βλεπεις pixel αλλα οταν ηρθαν οι fullhd παθαμε ολοι την πλακα μας και οσο για τις ιντσες ακομα και οι 5.5 μπορουν να χωρεσουν στο πλαισιο του s5 ( βλεπε κατι sharp aquos)
andreas_1978 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Επίτηδες βάζουν μπάζα για να κοιτάμε μονο τις οθόνες... 2
Akanthos! Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Πιστεύω ότι οι κατασκευαστές το έχουν παρακάνει με τόση τεχνολογία σε κινητά τηλέφωνα. Όλο και μεγαλύτερες οθόνες, άρα μεγαλύτερο γενικό μέγεθος, και οι συσκευές είναι σχεδόν τόσο μεγάλες όσο ήταν τα πρώτα κινητά τηλέφωνα. Σίγουρα είναι όμορφα και ποιοτικά! Το κατά πόσο είναι χρήσιμα, είναι το σημαντικότερο κριτήριο προτίμησης! 2
nickelodeon Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 πάρτε καλύτερα μια smart tv,τι 5.5 ιντσες και @#$% σε λιγο δεν θα υπάρχουν ταμπλέτες... + στην ανάλυση, όσο ανεβαίνουν σε ανάλυση πέφτουν τα 1920x1080. - στο μέγεθος. Κινητό θέλουμε στην τσέπη μας, όχι τάμπλετ. 7
nikchris Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Οσοι λενε για το μεγεθος: Εχει βγει το Z1 compact, δεν σας βλεπω να εχετε ορμησει να το αγορασετε. Στα διαφορα μαγαζια, μια χαρα βλεπω τηλεφωνα στις 3.5", 4" ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ;;;;; 6
MavroManitari Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ;;;;; Γιατί ο Ελληναράς έχει κάνει το smarphone προέκταση του εαυτού του (και κάτι άλλου μαζί) όταν το αφήνει στο τραπέζι της καφετέριας για να βγάλει από την τσέπη τα Malboro. Ακόμα να μάθει πως δεν μετράει το μέγεθος αλλά πως το χειρίζεσαι Ουτε κοριΤΣια... αυτο κυριως με τιποτα. Εχω δει αντρες με περισσοτερη θηλυκοτητα απο αυτες... #no homo Αυτο εδω ειναι κοριτσι. 36-C... can't beat it! http://spoki.tvnet.lv/upload/articles/39/397140/images/_origin_Liela-paka-Atteli-62.jpg Έτσι γιατί οι γυναίκες για να είναι θηλυκές πρέπει να είναι ξεβράκωτες σοβατισμένες μοντέλες που της έχει αρμέξει το Photoshop.... 2
gkanel Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 nikchris, on 08 May 2014 - 7:59 PM, said: Οσοι λενε για το μεγεθος: Εχει βγει το Z1 compact, δεν σας βλεπω να εχετε ορμησει να το αγορασετε. Στα διαφορα μαγαζια, μια χαρα βλεπω τηλεφωνα στις 3.5", 4" ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ;;;;; Είναι απλό! Γιατί ακόμα δεν έχουν βρει όλοι το μέγεθος που τους ικανοποιεί! Size Does Matter! Και για αυτούς που τους αρέσει το Αλουμίνιο, ένα έχω να σας πώ: Plastic is Fantastic!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα