voltmod Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μία νέα οθόνη της LG με διαγώνιο 5.5 ίντσες ανάλυσης QHD (2560 x 1440 pixels) έλαβε σχετική πιστοποίηση για την καταλληλότητα της από τον Νορβηγικό οργανισμό πιστοποιήσεων και δοκιμών ηλεκτρικών συσκευών NEMKO.Σε σχετικό δελτίο τύπου, η Κορεάτικη εταιρεία αναφέρει ότι τώρα που ολοκληρώθηκαν οι δοκιμές του διεθνούς οργανισμού πιστοποιήσεων NEMKO και το νέο πάνελ της, τύπου LCD, έλαβε πιστοποίηση ότι ικανοποιεί την αναπαραγωγή του χρωματικού πρότυπου RGB στο 100%, η εταιρεία είναι έτοιμη να προχωρήσει στην μαζική παραγωγή της οθόνης, η οποία θα αποτελέσει βασικό συστατικό της επόμενης ναυαρχίδας της που θα παρουσιαστεί μέσα στο πρώτο εξάμηνο της χρονιάς όπως η ίδια επισημαίνει. Η ανάλυση QHD σε συνδυασμό με τη διαγώνιο της οθόνης των 5.5 ιντσών, ισοδυναμεί με πυκνότητα εικονοστοιχείων ανά ίντσα ίση με 538ppi, ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό νούμερο. Δεν είναι όμως αυτό το μοναδικό εντυπωσιακό στοιχείο της οθόνης. Σύμφωνα με την LG, έχουμε να κάνουμε με ένα υπέρλεπτο πάνελ, με μόλις 1.2 χιλιοστά πάχος, το οποίο διαθέτει 1.15 χιλιοστά περιθώριο, το οποίο είναι το λεπτότερο διαθέσιμο αυτή τη στιγμή, και 0.05 χιλιοστά μικρότερο από τα panel που κυκλοφόρησαν πέρυσι. Η εταιρεία επίσης έκανε γνωστό ότι χάρη σε μία νέα τεχνική διάταξης των εικοστοιχείων, κατάφερε να πετύχει το ίδιο επίπεδο φωτεινότητας στη συγκεκριμένη οθόνη, με αυτό μίας ανάλυσης Full HD. Site: Android Central
techon1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 "Νέα τεχνική διάταξης των εικοστοιχείων"; Ωχ. Pentile και στις LCD θα έρθει μου φαίνεται.
xtakiass Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 πάρτε καλύτερα μια smart tv,τι 5.5 ιντσες και @#$% σε λιγο δεν θα υπάρχουν ταμπλέτες...
Nix Pixel Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 + στην ανάλυση, όσο ανεβαίνουν σε ανάλυση πέφτουν τα 1920x1080. - στο μέγεθος. Κινητό θέλουμε στην τσέπη μας, όχι τάμπλετ.
Windows8 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αν ήταν Ελληνίδες θα ήταν φουλ βαμενες με ψευτοσουαγκ ντύσιμο και υπερπαραγωγή νύχια. 3
Beltfed Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Καλως τα κοριτσια! ε δεν τα λες και κοριτσια... Αν ήταν Ελληνίδες θα ήταν φουλ βαμενες με ψευτοσουαγκ ντύσιμο και υπερπαραγωγή νύχια. Αυτες αν το εκαναν αυτο θα εμοιαζαν πιο πολυ με trans. Σε καθε περιπτωση, εγω παντως δεν θα τις επερνα. 2
HERTHAN Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Εγω παντως δεν θα τις επερνα, σε καμια περιπτωση. Ουτε κι αυτες . ε δεν τα λες και κοριστια... Το ξερω κοριτσια τα λες. 5
Beltfed Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ουτε κι αυτες . Το ξερω κοριτσια τα λες. Δεν περιμενω να με παρουν αυτες... :/ Ουτε κοριΤΣια... αυτο κυριως με τιποτα. Εχω δει αντρες με περισσοτερη θηλυκοτητα απο αυτες... #no homo Αυτο εδω ειναι κοριτσι. 36-C... can't beat it! http://spoki.tvnet.lv/upload/articles/39/397140/images/_origin_Liela-paka-Atteli-62.jpg
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ειναι καπως μικρη η αναλυση η μου φαινεται? Για τον απλο καταναλωτη πιστευω οτι δεν κανει 1
HERTHAN Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ουτε κοριΤΣια... αυτο κυριως με τιποτα. Ενταξει κοριτσια ειπαμε δεν ειπαμε και νυφες.......αν ξερεις κατι παραπανω γι'αυτες το λες για να γνωριζουν και οσοι ενδιαφερονται.
menthol1979 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Ειναι καπως μικρη η αναλυση η μου φαινεται? Για τον απλο καταναλωτη πιστευω οτι δεν κανει Τρολάρεις, έτσι;
thanos713 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Τρολάρεις, έτσι; Γιατί να τρολάρει; Η ανάλυση είναι πάρα πολύ μέτρια, θα στραβωθούμε, μέχρι και τα pixels θα φαίνονται.
mihalis341 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Τρολάρεις, έτσι; Ωραια μοδα... Μολις καποιος αντισταθει στην προπαγανδα σας και πει την αληθεια που δε σας αρεσει... να τον βγαλετε troll μη χασετε...
Cowboy Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Τρολάρεις, έτσι; ειρωνεία: Λόγος που χαρακτηρίζεται από δηκτική διάθεση και συνήθως λέει το αντίθετο από αυτό που εννοεί. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα