fmarkos Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ο τίτλος του θέματος είναι 100% παραπλανητικός. Ο Chang Dong-hoon παρόλα αυτά θα συνεχίσει να ηγείται του κέντρου σχεδιασμού της Samsung το οποίο είναι υπεύθυνο για τη συνολική στρατηγική του σχεδιασμού της εταιρείας. Τον προβίβασε σε υπεύθυνο για όλη την εταιρία, αυτό σημαίνει ότι τον επιβραβεύει για την δουλειά του (μέσα σε αυτή και το S5) και όχι απομάκρυνση λόγω δυσμενών σχολίων. Εκτός αν εκεί είναι σαν την Ελλάδα και δίνουν την θέση στον πιο άχρηστο.
kirileman Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Η samsung αντικαθιστα τον επικεφαλη οχι επικεφαλης....γραμματικο λαθος που βγαζει ματια....! Είσαι σίγουρος; 1
ParhsG Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 http://img0.joyreactor.com/pics/post/comics-gafcomic-grammar-nazi-561367.jpeg
Atzamestatos Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 H Apple έχει κολλήσει σε ένα εξαιρετικό σχέδιο (όπως και στα macbooks). H Samsung έχει κολλήσει σε μια αηδία. Το 1ο είναι καλό, το 2ο κακό! Από την άλλη, HTC, LG κλπ (κυρίως η 1η) πρέπει να έχουν το μαγικό ραβδάκι για να καταφέρνουν να βγάζουν ωραιότατες συσκευές χωρίς να έχουν μπλεξίματα με δικηγόρους. Οι πελατες της πρωτης αγοραζουν για πουλ μουρ. Ξερεις, να ειναι ομορφο και ας μην παιρνει ουτε τηλεφωνο. Οι πελατες της 2ης αγοραζουν για δυνατοτητες. Εμενα και σε πλαστελινη να το βαζε παλι θα το αγοραζα, γιατι το αγοραζω να κανω τη δουλεια μου, οχι να μου αρεσει. Οπως ο αγροτης δεν αγοραζει το τρακτερ με την καλυτερη εμφανιση, αλλα το πιο αποδοτικο στη δουλεια του, ετσι και οι πελατες της samsung. Aν θελω κατι ωραιο να κυκλοφορω, αγοραζω ρουχα η βρισκω γκομενα. Δεν παω να παρω κινητο ps1. Περαν ολων αυτων ομως τo s4 black ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ. Οποιος λεει το αντιθετο πραγματικα εχει προβλημα! Για το s5 δεν εκφερω γνωμη, δεν το εχω δει απο κοντα
DJTaurus Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 O σχεδιαστής τους φταίει. Κλασικές κινήσεις "εντυπωσιασμού" μιας και η πραγματικότητα είναι ότι καμία εταιρία δεν μπορεί να δημιουργήσει από πλευράς κόστους/χρόνου αντίστοιχη γραμμή μαζικής παραγωγής του iPhone με τα υλικά κατασκευής που έχει το iPhone. Simple as that and deal with it.... εδώ η Samsung μεταφέρει τα εργοστάσια από την Κίνα στο Πακιστάν για να ρίξει ακόμα περισσότερο το κόστος παραγωγής ώστε να μην έχει χασούρα στα περιθώρια κέρδους της.... τα οποία όλο και μειώνονται μιας και οι περισσότερες πωλήσεις της έρχονται από τις mid και low end συσκευές της.... να δω τι θα κάνει το 2014-15 με την άνοδο της Xiaomi που ήδη την πιέζει στην Κίνα στο χαμηλό τμήμα της αγοράς. H καγκουρίαση περνά σε άλλο επίπεδο. http://www.sammobile.com/2014/05/08/samsung-launches-swarovski-crystal-accessories-collection-for-galaxy-s5-and-gear-fit/
HALF EVIL Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Πάντως σε παραπάνω νημα αναφέρεται ότι το S5 ξεπέρασε σε πωλήσεις την πρωτη μερα το S4. Άρα ο άνθρωπος έκανε καλά τη δουλειά του.
DJTaurus Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Και τον τύπο που οργάνωσε το παρακάτω event πρέπει να αντικαταστήσει και άμεσα.... όχι μόνο δεν το έχουν αλλά δεν υπάρχουν & σημάδια βελτίωσης. https://www.youtube.com/watch?v=MbX9R1ElWng
gasantony Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Εγώ πάλι που έχω το S5 από την πρώτη μέρα που ήρθε , λέω πως είναι το ομορφότερο κινητό , με τις καλύτερες δυνατότητες !!!
kirileman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Εγώ πάλι που έχω το S5 από την πρώτη μέρα που ήρθε , λέω πως είναι το ομορφότερο κινητό , με τις καλύτερες δυνατότητες !!! Το δικό σου είναι διαφορετικό από τα άλλα.
gasantony Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Το δικό σου είναι διαφορετικό από τα άλλα. Οχι απλά , εμένα μου αρέσει !!! Τί πρέπει να έχει για είναι όμορφο !! Τηλέφωνο είναι όχι αυτοκίνητο !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα