Dannie Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Αν είναι να αγοράσεις κάτι, αγόρασε ένα media player για την τηλεόραση σου που να μην χρειάζεται DVD αλλά να παίζει κατευθείαν αρχεία AVI, MKV, MP4 κλπ από USB (ή μέσω δικτύου). Ακόμα κι ένας φθηνός (50ευρώ) αποκωδικοποιητής MPEG4 (για τα ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια της DIGEA) μπορεί να σου κάνει μιας και όλοι μπορούν να παίξουν ταινίες σπό το USB τους. Δεν γραφω μονο για τον εαυτο μου αλλα παιδικα για ανηψια και ταινιες για φιλους τα δικα μου τα βαζω σε σκληρο δισκο.thxs παντως! Ψάξε στο app store για dvd creator. Σε ευχαριστω κατεβασα δοκιμαστικα και φαινεται πολυ απλο...thxs! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 iMovie. Κάνει αυτό που θες και το έχεις ήδη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 iMovie. Κάνει αυτό που θες και το έχεις ήδη. Η αλήθεια είναι πως έχω καιρό να ασχοληθώ με το iMovie. Έχω όμως την εντύπωση πως για να γράψεις DVD από το iMovie χρειάζεσαι το iDVD που όμως έχει καταργηθεί από την Apple εδώ και λίγα χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Χμ... Δεν ξέρω να σου πω. Προσωπικά το έχω μιας και είμαι χωρίς format από εποχή SL. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα