Προς το περιεχόμενο

Αποριες και ερωτηματα για νεον χρηστην του iMac

thelos257

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ναι καλο ειναι ο δισκος να ειναι μονο για αυτη τη δουλεια, και να εχει ισως την διπλασια χωρητικοτητα απο τον δισκο του υπολογιστη σου.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Παιδια έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις όμως μείνανε αυτές εδώ:

post-242068-0-34351900-1399649120_thumb.png

Να τις κάνω ή όχι ; Θα επιριαστη το σύστημα ; 

Προχώρα κανονικά.

Σε ευχαριστώ πολύ φιλε μου εύχομαι να μην έχω οποιοδιποτε πρόβλημα.

ΟΚ έχω κάνει όλες τις ενημερώσεις όλα ΟΚ. Το μονο πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να παίξω ταινίες με το Qutime player τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτό ;

ΟΚ φιλε μου δούλευε σε ευχαριστώ πολύ όμως γιατί δεν δουλεύει με το δικό του πρόγραμμα ; Παρόλο που κατέβασα την νέα του έκδοση.

Επισκέπτης

ΟΚ φιλε μου δούλευε σε ευχαριστώ πολύ όμως γιατί δεν δουλεύει με το δικό του πρόγραμμα ; Παρόλο που κατέβασα την νέα του έκδοση.

Κατεβασε το Perian για να δουλεψει σωστα το Quicktime. http://www.macupdate.com/app/mac/22923/perian

Κατεβασε το Perian για να δουλεψει σωστα το Quicktime. http://www.macupdate.com/app/mac/22923/perian

Καλημέρα φιλε μου σε ευχαριστώ πολύ να σαι καλα δούλευε. 

Την καλησπέρα μου παιδιά θα μπορούσατε να μου πείτε ποια ήταν η προεπιλεγμένη ρύθμιση του DESK στο μικρανισμα του και στην μεγευνθηση του ;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδια αν μπορει καποιος να με βοηθησει.Πηρα ενα mac και ενω στο παλιο μου pc ειχα βρει την ησυχια μου με το convertxtodvd τωρα εδω τα εχω χασει.Κατεβασα το hanbreak εκανα προσπαθειες αλλα δεν μου εγραφε σε dvd...καποιος μου ειπε με το itunes το μονο που καταφερα ειναι να γραψω dvd δεδομενων ενας αλλος μου ειπε το πιο απλο ειναι το simplyburns αλλα εμενα μου βγαζει οτι γραφει σε dvd μονο αρχεια dmg iso toc.....εμενα οι περισσοτερες ταινιες που κατεβαζω ειναι mp4 avi flv κ.τ.λ.Τι κανω?Ευχαριστω!

• Like 1

Τιν θενς ναν κάνεινς ακριβώνς γιατίν απόν τον μήνυμάν σουν δεν βγαίνειν νόημαν καιν έκοψαν προσφάτωνς καιν ταν νύχιαν μουν οπότεν δεν έχων βοήθειαν καιν απόν εκείν. 

• Like 2

Παιδια αν μπορει καποιος να με βοηθησει.Πηρα ενα mac και ενω στο παλιο μου pc ειχα βρει την ησυχια μου με το convertxtodvd τωρα εδω τα εχω χασει.Κατεβασα το hanbreak εκανα προσπαθειες αλλα δεν μου εγραφε σε dvd...καποιος μου ειπε με το itunes το μονο που καταφερα ειναι να γραψω dvd δεδομενων ενας αλλος μου ειπε το πιο απλο ειναι το simplyburns αλλα εμενα μου βγαζει οτι γραφει σε dvd μονο αρχεια dmg iso toc.....εμενα οι περισσοτερες ταινιες που κατεβαζω ειναι mp4 avi flv κ.τ.λ.Τι κανω?Ευχαριστω!

Καλα δεν μπορω να γραψω μια ταινια σε dvd... :blink: .

Επειδη κατεβαζω αρχεια avi...flv...mpeg κ.τ.λ και παλια τα εβαζα απλα στο convertxtodvd και γραφοντουσαν ολα τι ειναι καλυτερο να κανω?

Να αγορασω ενα προγραμμα toast titanium η να αγορασω εναν αλλο εξωτερικο dvd recorder(συμβατο με mac αυτος που εχω ειναι usb superdrive της mac)που να εχει καποιο προγραμμα ευκολο??

pls help...!

Εχω ζαλιστει...

• Like 1

Καλα δεν μπορω να γραψω μια ταινια σε dvd... :blink: .

Επειδη κατεβαζω αρχεια avi...flv...mpeg κ.τ.λ και παλια τα εβαζα απλα στο convertxtodvd και γραφοντουσαν ολα τι ειναι καλυτερο να κανω?

Να αγορασω ενα προγραμμα toast titanium η να αγορασω εναν αλλο εξωτερικο dvd recorder(συμβατο με mac αυτος που εχω ειναι usb superdrive της mac)που να εχει καποιο προγραμμα ευκολο??

pls help...!

Εχω ζαλιστει...

Ψάξε στο app store για dvd  creator.

• Like 2

Αν είναι να αγοράσεις κάτι, αγόρασε ένα media player για την τηλεόραση σου που να μην χρειάζεται DVD αλλά να παίζει κατευθείαν αρχεία AVI, MKV, MP4 κλπ από USB (ή μέσω δικτύου). Ακόμα κι ένας φθηνός (50ευρώ) αποκωδικοποιητής MPEG4 (για τα ψηφιακά τηλεοπτικά κανάλια της DIGEA) μπορεί να σου κάνει μιας και όλοι μπορούν να παίξουν ταινίες σπό το USB τους.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...