georgeadams Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Κάνε μια παύση και περίμενε να πάρεις το Mac και να του ρίξεις μια ματιά μόνος σου. Αλλιώς, ότι διαβάζεις εδώ (πχ Finder, iWork κλπ) ειναι για σένα απλώς λέξεις χωρίς νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Την καλημερα μου σε ολους-ες σας το εχω αγορασει χθες το απογευμα το εφερα στο σπιτι το εστησα ολα καλα του εβαλα και τα ελληνικα ως κυρια γλωσσα. Το θεμα μου ειναι με το apple store που δεν με αφηνει να κατεβασω τιποτα ενω εχω δημιουργησει λογαριασμο και μ ζηταει πιστωτικη καρτα ομως εγω δεν θελω να αγορασω κατι απο εκει μεσα απλος θελω να κατεβαζω τα free παιχνιδια και προγραμματα. Τι θα μπορουσα να κανω γι αυτο ; Κατα την διαρκεια της εγγραφης μου δεν ειδα να λεει κατι για None. ειδα και συμπληρωσα τα στοιχεια του ονοματοεπωνυμους μου , την ημερομηνια γεννησης μου ειχε και δυο ερωτηματα με απαντησεις αυτα και μετα εκανα επικυρωση τον λογαριασμο μου μεσω εμαιλ. Τι θα μπορουσα να κανω ρε παιδια για να μην εχω αυτο το προβλημα ; Επισης μολις βαζω τα στοιχεια μου μου εμφανιζεται ενα reviwer το παταω μετα αποδεχομαι τους ορους και μετα μ ζηταει πιστωτικη καρτα απο κει και περα δεν με αφηνει να προχωρησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Την καλημερα μου σε ολους-ες σας το εχω αγορασει χθες το απογευμα το εφερα στο σπιτι το εστησα ολα καλα του εβαλα και τα ελληνικα ως κυρια γλωσσα. Το θεμα μου ειναι με το apple store που δεν με αφηνει να κατεβασω τιποτα ενω εχω δημιουργησει λογαριασμο και μ ζηταει πιστωτικη καρτα ομως εγω δεν θελω να αγορασω κατι απο εκει μεσα απλος θελω να κατεβαζω τα free παιχνιδια και προγραμματα. Τι θα μπορουσα να κανω γι αυτο ; Κατα την διαρκεια της εγγραφης μου δεν ειδα να λεει κατι για None. ειδα και συμπληρωσα τα στοιχεια του ονοματοεπωνυμους μου , την ημερομηνια γεννησης μου ειχε και δυο ερωτηματα με απαντησεις αυτα και μετα εκανα επικυρωση τον λογαριασμο μου μεσω εμαιλ. Τι θα μπορουσα να κανω ρε παιδια για να μην εχω αυτο το προβλημα ; Επισης μολις βαζω τα στοιχεια μου μου εμφανιζεται ενα reviwer το παταω μετα αποδεχομαι τους ορους και μετα μ ζηταει πιστωτικη καρτα απο κει και περα δεν με αφηνει να προχωρησω http://support.apple.com/kb/ht2534 βημα 11. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 http://support.apple.com/kb/ht2534 βημα 11. Δεν μ το εμφανιζει ομως: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 τι να σου πω, εμενα υπηρχε η επιλογη χωρις πληρωμη σε 3-4 λογαριασμους που εχω φτιαξει κατα καιρους για γνωστους.Ας απαντησει και κανενας αλλος ,μηπως ξερει καλυτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 τι να σου πω, εμενα υπηρχε η επιλογη χωρις πληρωμη σε 3-4 λογαριασμους που εχω φτιαξει κατα καιρους για γνωστους.Ας απαντησει και κανενας αλλος ,μηπως ξερει καλυτερα. Μολις τωρα το εκανα με πληρες επιτυχεια φιλε Βασιλη. Πηγε και αυτο. Μου εμφανισε την επιλογη NONE το επελεξα αυτο και ολα οκ. Σε υπεραευχαριστω και συγνωμη για την ταλεπορια. Αν εχω καμια αλλη απορια θα επανερθω Επισης δοκιμασα τον συντιασμον πλητρων που αλλαξεις γλωσσα το Alt και Space bar και δεν δουλευουν γνωριζεται τιποτα περι αυτου ; Επισης μου εμφανιστηκαν και ενημερωσεις νεων λογισμικων καθως και ενημερωση νεου λειτουργικου συστηματος να τα κατεβασω ή οχι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Για την αλλαγή γλώσσας... Στo "System Preferences">keyboard>Shortcuts Τα updates τα κάνεις κανονικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Για την αλλαγή γλώσσας... Στo "System Preferences">keyboard>Shortcuts Τα updates τα κάνεις κανονικά Σε ευχαριστω φιλε μου παρα πολυ να σαι καλα. Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με την αναβαθμιση του λειτουργικου συστηματος θα επειριασει τον σκληρο δισκο του recovery ή θα επειριασει καποιο απο τα προγραμματα ; Επιτα απο μια αναβαθμιση το προγραμμα που αναβαθμιζεται ξεκατσητσωνεται απο το Desk και κατσητσωνεται μετα παλι πισω ή το βαζεις εσυ εκει που θες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Καταρχάς ξέχνα το desktop όπως το είχες μάθει στο Windows. Όλες οι εφαρμογές σου είναι στο dock. Το dock είναι η μπάρα με τα προγράμματα που υπάρχει στην οθόνη σου. Αυτή υπάρχει συνήθως κάτω αλλά μπορείς και να αλλάξεις την τοποθεσία της από τo μηλαράκι πάνω αριστερά. Εκεί στο dock μπορείς να δεις ένα διαχωριστικό που είναι στην δεξιά μεριά του. Εάν μετά το διαχωριστικό δεν έχεις έναν φάκελο που να λέγεται applications, άνοιξε τον finder, πήγαινε στο devices (που εκεί θα δεις τον Η/Υ σου), μπες μέσα στον σκληρό σου και τράβα τον φάκελο applications μετά το διαχωριστικό. Ό,τι εφαρμογή θες την βρίσκεις απλά πατώντας πάνω στον φάκελο applications στο dock και διαλέξεις από εκεί. Εάν δεν θυμάσαι πως λέγεται ακριβώς ή δεν θες να το κάνεις έτσι υπάρχει και το spotlight που είναι πάνω δεξιά (το εικονίδιο που είναι σαν μεγεθυντικός φακός ή τηγάνι). Εκεί το πατάς (καλύτερα να το βάλεις σε shortcut) και γράφεις. Θα σου βρει από web history, περιεχόμενα ή τίτλους από έγγραφα, επαφές, αρχεία και applications. Και θα στα βρει γρήγορα. Επίσης, στο dock μπορείς να βάζεις και applications και φακέλους. Τα applications πάνε πριν το διαχωριστικό και οι φάκελοι μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Θα έχεις τον finder και απο εκει θα βρίσκεις φακέλους αρχεία κλπ. Για ελληνικό ορθογραφο πήγαινε και κατέβασε απο το isquare.gr Sent from my iPhone using Insomnia Θελει σεριαλικο αριθμο για να γινω μελος που θα τον βρω ; Κατι αλλο για ελληνικο ορθογραφο δεν εχετε που να λειτουργει στο iWork και σε εφαρμογες κειμενου στο Mac os x ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Της iSquare είναι free και ο πιο διαδεδομένος. Λειτουργεί στα πάντα (εκτός από το MS Word). Από το Safari μέχρι ό,τι 3rd party εφαρμογή έχει κειμενογράφο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Και μην ξεχάσεις να χρησιμοποιείς το Time Machine για να παίρνεις backup απο το σύστημα σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Και μην ξεχάσεις να χρησιμοποιείς το Time Machine για να παίρνεις backup απο το σύστημα σου! οκ φιλε μου πως παιρνω αντιγραφα ασφαλειας ομως ; Θα μπορω αν κατι παει στραβα να το επαναφερω μεσω του σκληρου δισκου ανακτησης ; Επισης πως κανω αντιγραφα ασφαλειας των εργοστασιακων ρυθμησεων για επαναφορα οπως με τα windows που ερχονται με σκληρο δισκο ανακτησης στα Latops και μετα δημιουργεις εσυ τα αντιγραφα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ολα αυτα γίνονται μέσω time machine! Αν τυχόν κρασάρει το συστημα σου, θα συνδέσεις τον σκληρό που παίρνεις τα backup του time machine και όλα θα γίνουν αυτόματα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Ολα αυτα γίνονται μέσω time machine! Αν τυχόν κρασάρει το συστημα σου, θα συνδέσεις τον σκληρό που παίρνεις τα backup του time machine και όλα θα γίνουν αυτόματα! Αρα πρεπει να αγορασω εξωτερικο δισκο μονο για το iMac μου σωστα ; 2Τβ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα