Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα φιλαρακι μου εδωσε το ατυχο του live with walkman...

στην εβδομαδα πανω που το ειχε παρει καινουριο, προπερσυ, εκατσε με δυναμη και το κινητο το ειχε στην κωλοτσεπη με τα κλειδια....

απολογισμος μια σπασμενη οθονη και το digitizer να δουλευει μισο... μιας και το βλεπα ενα χρονο ραφι ειπα να το φτιαξω... αλλαζω οθονη , digitizer κομπλε.. δεν ανοιγε ομως... μετραω την μπαταρια νεκρη...

παιρνω αλλη μπαταρια την βαζω πανω αλλα τωρα ΔΕΝ ΦΟΡΤΙΖΕΙ....

εχω δοκιμασει σε αυτοκινητο σε μηχανη σε 3-4 διαφορετικους  φορτιστες σπιτιου και τπτ... στις ρυθμισεις παντα θα γραφει αποφορτιση..

το θεμα ειναι οτι με το που συνδεω τον φορτιστη αναβει ενα κοκκινο λαμπακι διπλα απο την 3g καμερα...και μενει ετσι....

καμια ιδεα γιατι το εχουμε χρυσοπληρωσει αυτο το κινητο και δεν εχει δουλεψει πανω απο μηνα 

Ευχαριστω

Δημοσ.

αντε παλι κριτικη.... :-( ....

Για να αποφασισω να το φτιαξω θα υπαρχει καποιος λογος... το κοστος αμα δεις το εβαυ δεν ειναι και αρκετα σημαντικο... δεν ειναι θεμα το οικονομικο ουτε η αποδοση του κινητου ειναι οτι μας αρεσε αυτο το κινητακι , το πηρα και εμεινε η γλυκα οκ? πες το αποθημενο ενα πραγμα....

στο θεμα μας τωρα εχεις τεχνογνωσια? καπιο τιπ που ισως να μου ξεφευγει??

Δημοσ.

Κατ αρχάς δεν ξέρω αν έχεις ανοίξει αλλού τοπικ και σου έκαναν κριτική. Προσωπικά δεν σου έκανα κριτική, απλά ως πρώην κάτοχος Xperia Sole, δηλαδή συσκευής υποτίθεται ανώτερης από το Live with walkman, προσπάθησα να σε προειδοποιήσω για εκείνη τη σαβουροσειρά της Sony για το καλό της ψυχικής σου υγείας. Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο θέμα της τεχνογνωσίας, ελπίζω να μπορέσει να το κάνει κάποιος άλλος.

Δημοσ.

Χχαχα Κλάιν.... οσο χαλια και να ειναι απο το w 580 που χω καλυτερο θα ναι... θα συμφωνεις πιστευω

Το 580 το εχω ακομη μετα απο ποσα χρονια και δουλευει μια χαρα.Αντιθετως οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω αυτη η σαβουροσειρα δεν μπορει να λειτουργησει σωστα πανω απο 2 μηνες το πολυ.Αυτο το λαμπακι που λες οτι αναβει σε αλλες συσκευες υποδεικνυει οτι η συσκευη φορτιζει,η εχει χαμηλη μπαταρια κτλ

Δημοσ.

Δεν μου βγαζει στην μπαταρια τον κεραυνο οτι φορτιζει. .. αλλα με το που βάζω το καλώδιο αναβει αυτο το λαμπακι οτι φορτιζει... 10ωρες το εβαλα και δεν αλλαξε καθολου η μπαταρια.... δοκιμασα την μπαταρια σε άλλο κινητό και φορτιστικε

Αρα η μπαταρια κομπλε...

Παιζει να φταιει η πλακετα?

Δημοσ.

Δεν μου βγαζει στην μπαταρια τον κεραυνο οτι φορτιζει. .. αλλα με το που βάζω το καλώδιο αναβει αυτο το λαμπακι οτι φορτιζει... 10ωρες το εβαλα και δεν αλλαξε καθολου η μπαταρια.... δοκιμασα την μπαταρια σε άλλο κινητό και φορτιστικε

Αρα η μπαταρια κομπλε...

Παιζει να φταιει η πλακετα?

όπως τα περιγράφεις πρέπει να φταίει το κύκλωμα φόρτισης.... την ίδια περιπέτεια με το κοκκινο φωτάκι και την μη ένδειξη φόρτισης είχα εγώ με το xperia mini μου όταν τα έφτυσε η μπαταρία....  αν η μπαταρία δοκιμάστηκε και φόρτισε σωστά, τότε μάλλον κύκλωμα φόρτισης - ίσως από κάποιον χειρισμό κατά την αλλαγή digitizer - και δεν ξέρω αν πρέπει να μπεις στον κόπο να το βρεις και να το αλλάξεις..

Δημοσ.

εγω θα ελεγα να παρεις και μια δευτερη μπαταρια..και εναν universal φορτιστη μπαταριων..κατι σαν αυτο δηλαδη,και να τις πηγαινεις εναλλαξ.

Δημοσ.

To εχω παραγγειλει ηδη.. το φορτιστη και μπαταρίες εχω 2-3 αλλα και παλι...

Αυτο το κύκλωμα της φορτισης πως το διακρινω..?

Δημοσ.

Μέτρησα την ταση που δινει ο φορτιστης οταν τον συνδεω ... στους ακροδεκτες και φερνει 2.8 ενω θα έπρεπε να φερνει κοντα στα 4... τι γινεται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...