Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειμαι σιγουρος αμα ειναι το σωστο μερος για να ανοιξω το τοπικ αλλα δεν ηξερα που αλλου!!
Υπαρχει καποιος τροπος ωστε να παρακαμψουμε τις συσκευες οι οποιες μπλοκερνουν το σημα στα κινητα?? (WI-FI, 3G)
γιατι στο πανεπιστημιο μου ακουγεται οτι θα βαλουν τετοιες συσκευες  στις ταξεις την εξεταστικη ωστε να αποτρεψουν την αντιγραφη!!
και το κινητο μου εχει φανει σωτηριο τις τελευταιες εξεταστικες!!
καθε ιδεα ευπροσδεκτη!!

• Like 1
Δημοσ.

Οχι δεν υπάρχουν αντί-αντίμετρα για τέτοιες συσκευες.

Μάλλον θα πρέπει να επιστρατεύσεις άλλες μεθόδους για την «επαγγελματική σου εκπαίδευση» όπως το διάβασμα, σκονάκια, walkie-talkie, κρεβάτι (αν είσαι κορίτσι), κλπ

• Like 5
Δημοσ.

Και λιγο ντροπη ποτε δεν εβλαψε ξερεις...... αν ημουν γονιος σου, που πιστεψε με εχω γιο στην ηλικια σου, δε θα ημουν περηφανος για σενα.  Αυτο θα επρεπε να σε προβληματισει λιγακι.

• Like 2
Δημοσ.

Εγω θα ελεγα οτι ειναι αφελης μιας και δε καταλαβαινει τι μαλακια ειναι αυτο που ρωταει.   Με το συμπαθειο κιολας αυτα τα σχολια.

Δημοσ.

Δε φανταζεσαι τι χαρα έκανα ως επιτηρητής όταν επιανα κατι παλικαρακια που το παιζανε μαγκες στην αντιγραφη και μεχρι και κλαίγανε για να μη μηδενιστούν...

Ενα ειναι το αντιμετρο στις συσκευες αυτες, ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ.

• Like 1
Δημοσ.

Και λιγο ντροπη ποτε δεν εβλαψε ξερεις...... αν ημουν γονιος σου, που πιστεψε με εχω γιο στην ηλικια σου, δε θα ημουν περηφανος για σενα.  Αυτο θα επρεπε να σε προβληματισει λιγακι.

Δε σε τιμά μα καθόλου αυτο ως γονέα και θα επρεπε να προβληματιστεις εσύ!Τι συνέβη και πεσατε να τον φάτε;Όλοι μας ξαφνικά ξεχάσαμε τις καφρίλες μας;Εννοια σου όμως και τα δικά μας παιδιά θα μεγαλώσουν και να ξέρεις, σε αυτη τη ζωή απομυθοποιούνται τα πάντα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δλδ ρε φιλε τσακονα εσυ τι συμβουλη θα ελεγες να του δωσω σαν γονεας? Μη διαβασεις και κατσε να κανεις τη πουστια? Θα τρελλαθουμε εντελως τωρα?

Το δικο μου παιδι ειναι μεγαλο και δινει εξετασεις αυτες τις μερες και δεν εχει απομυθοποιηθει τπτ, τουλαχιστον ακομη και οσο τον παρακολουθω.  Και δε τον εχω κοψει να βαδιζει σε αυτο το τομεα παντως, δλδ δε τον εχω πιασει να ψαχνεται να κανει σκονακι.. 

Και αυτα χωρις να εννοω οτι ειναι το πιο γαματο παιδι απο ολα. Και τεμπελακος ειναι και λουφαδορος και οτι ειναι ενα παιδι σε αυτη την ηλικια. Απλα προσπαθουμε να μη γινει "πολιτικος" στη ζωη του αλλα κατι αλλο, οτιδηποτε αλλο.

Επεξ/σία από rfc
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...