Sixteen Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Καλησπέρα. Η κάρτα μου είναι η gtx760 της Asus και είχε μαζί ενα cd με το GPU Tweak. Το εγκατέστησα αλλα επειδή έκανε boot κάθε φορά στο startup και ούτως η άλλως δεν ήθελα να πειράξω κάτι ή να κάνω oc την απεγκατέστησα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω λοιπόν ειναι το εξής. Φορτώνει καποιο profile για καλύτερες επιδόσεις ή κατι τέτοιο αυτόματα στο startup ή είναι άχρηστο αν δεν το πειράξεις η δεν σκοπέυεις να κάνεις oc?
SPANK Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μακριά απο αυτα τα #$$# προγράματα των εταιριών τις περισσότερες φορές δημιουργούν προβλήματα και το λεω και απο προσωπική εμπειρία, αν θέλεις να πειραματιστείς με overclock κτλπ βάλε το msi afterburner που ειναι απο τα καλύτερα
Thanos1972 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 βρε spank την ιδια δουλεια κανουν.ειναι καλο προγραμμα της asus.απλα το afterburner ειναι της msi 1
SPANK Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Εγω τελευταία φόρα που ειχα χρησιμοποιήσει το πρόγραμα της asus για overclock θερμοκρασίες κτλπ εκτος οτι δούλευε οποτε ήθελε μου δημιουργούσε και σε αλλα προγράμματα προβλήματα το ξήλωσα και βρήκα την ησυχία μου , δεν το λεω μονο για εμενα εχω διαβάσει και σε αλλα παιδιά οτι αυτα τα προγράμματα συνήθως δημιουργούν προβλήματα
tasgial Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Το ίδιο είχα ρωτήσει και εγώ σε αυτό το θέμα... http://www.insomnia.gr/topic/527351-best-gpu-tweak-utility/?do=findComment&comment=53162717 ακόμα δεν έχω εγκαταστήσει τίποτα όμως.
Thanos1972 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 μηπως εννοεις το ai suite για τις μητρικες?γιατι εκεινο ναι δημιουργει προβληματα.αλλα το gpu tweak ειναι μια χαρα.
SPANK Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δεν θυμάμαι αν λεγόταν gpu tweak αυτο που ειχα χρησιμοποιήσει για την gtx 760 παντως σίγουρα δεν δούλευε καθόλου σωστά ... τι να πω μπορει να το εχουν φτιάξει τώρα
Sixteen Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Τελικά όμως παίδες δεν μου είπατε,φορτώνει κάποιο profile η δίνει καλύτερες επιδόσεις χώρις να το πειράξεις και απλά τρέχοντας το η χρησιμέυει μόνο σε περίπτωση που θέλέις να ασχοληθείς με oc?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα