Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Η κάρτα μου είναι η gtx760 της Asus και είχε μαζί ενα cd με το GPU Tweak. Το εγκατέστησα αλλα επειδή έκανε boot κάθε φορά στο startup και ούτως η άλλως δεν ήθελα να πειράξω κάτι ή να κάνω oc την απεγκατέστησα. Αυτό που θέλω να ρωτήσω λοιπόν ειναι το εξής. Φορτώνει καποιο profile για καλύτερες επιδόσεις ή κατι τέτοιο αυτόματα στο startup ή είναι άχρηστο αν δεν το πειράξεις η δεν σκοπέυεις να κάνεις oc?

Δημοσ.

Μακριά απο αυτα τα #$$# προγράματα των εταιριών τις περισσότερες φορές δημιουργούν προβλήματα και το λεω και απο προσωπική εμπειρία, αν θέλεις να πειραματιστείς με overclock κτλπ βάλε το msi afterburner που ειναι απο τα καλύτερα

Δημοσ.

Εγω τελευταία φόρα που ειχα χρησιμοποιήσει το πρόγραμα της asus για overclock θερμοκρασίες κτλπ εκτος οτι δούλευε οποτε ήθελε μου δημιουργούσε και σε αλλα προγράμματα προβλήματα το ξήλωσα και βρήκα την ησυχία μου , δεν το λεω μονο για εμενα εχω διαβάσει και σε αλλα παιδιά οτι αυτα τα προγράμματα συνήθως δημιουργούν προβλήματα

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι αν λεγόταν gpu tweak αυτο που ειχα χρησιμοποιήσει για την gtx 760 παντως σίγουρα δεν δούλευε καθόλου σωστά ... τι να πω μπορει να το εχουν φτιάξει τώρα

Δημοσ.

Τελικά όμως παίδες δεν μου είπατε,φορτώνει κάποιο profile η δίνει καλύτερες επιδόσεις χώρις να το πειράξεις και απλά τρέχοντας το η χρησιμέυει μόνο σε περίπτωση που θέλέις να ασχοληθείς με oc?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...