Kasrith Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Έτσι να υπάρχει thread για την σειρά μιας ξεκίνησε η τέταρτη σεζόν προχθες με 2 επεισόδια... 13
ScarletK Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Είναι πολύ καλή σειρά, ιδιαίτερη, ανθρώπινη με χιούμορ. Δεν ξερνάει απλά επεισόδια, πάντα παίρνεις κάτι. Η 4η άρχισε πολύ καλά. Μου είχε λείψει ο πεταμένος . Οι γιατροί θα αφήσουν εποχή σε αυτή τη σειρά... 1
speedy23 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 To 2o επεισοδιο ηταν υστερικο απο πλευρα Louie. Μερικες φορες ο κερατουκλης, με αυτα που κανει, ειναι awkward viewing. Love him. 2
tr3quart1sta Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μερικες φορες ο κερατουκλης, με αυτα που κανει, ειναι awkward viewing. ολοκληρη η σειρα ειναι ετσι 2
Sellers Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αυτο με τους σκουπιδιάρηδες ήταν ΘΕΙΚΟ. Το σταμάτησα να ηρεμήσω για να συνεχίσω. 6
Kasrith Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Και αυτός αναμένεται γαμάτος - σύμφωνα με δηλώσεις του για την καθυστέρηση της 4ης σεζόν (δεν ήρθε στον χρόνο πάνω όπως συνηθίζονται οι σειρές) δεν έφτιαξε πιο γρήγορα την σεζόν γιατί ήθελα να σιγουρευτεί πως είχε υλικό. Δηλαδή εντάξει, μακάρι όλοι να το κάναν πριν ξεχειλώσουν οι σειρές.Επίσης, είχε τελικά τόσο υλικό που έφτιαξε ένα bonus επεισόδιο (ένα παραπάνω δηλαδή απότι συμφώνησαν με FX) 3
swstost Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Louis CK, αν όχι ο καλύτερος, από τους καλύτερους της γενιάς του... Ευτυχώς που βγαίνουν δύο-δύο και μειώνεται κάπως το στερητικό σύνδρομο από βδομάδα σε βδομάδα...
yanc Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Tρομερος, τρομερος...αυτο με τους σκουπιδιαρηδες το "ειχα" παντα στο μυαλο μου ετσι οπως το εδειξε...νευρικο γελιο που δε σταματουσε με τιποτα μ'επιασε...
Sellers Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μα ρε μαλακα αλήθεια δεν μπορει να ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ.
ikaruga24 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δεν την ηξερα τη σειρα αλλα την ξεκινησα και εχω φαει σκαλωμα. Εχω δει την πρωτη season μεσα σε 2 μερες.
iodna2006 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Δημοσ. 13 Μαΐου 2014 Μα ρε μαλακα αλήθεια δεν μπορει να ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΚΟ. duuude! spoiler alert! πάντως και η σκηνή με τον βιολονίστα στο μετρό τα έσπασε!
The_Judas Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Οι 3 πρώτες σεζόν ήταν η μια καλύτερη από την άλλη και γι'αυτό ακριβώς περίμενα καλύτερα τα νέα επεισόδια. Πάντως κάποια σκηνικά είναι κορυφαία, ειδικά με το σκουπιδιάρικο και με τον γιατρό. Είναι περίεργος ο τρόπος που συνδυάζει κωμωδία με δράμα. Ορισμένα επεισόδια προκαλούν κατάθλιψη!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα