Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα,θα ηθελα να μου προτεινετε ενα κινητο μεχρι 200 ευρω αυστηρα ομως..

Σκεφτομαι να το αγορασω με δοσεις στον Κωτσοβολο οποτε θα προτειμουσα μια προταση απο αυτο το καταστημα σε αυτα τα χρηματα.Ευχαριστω πολυ..

Δημοσ.

Μα καλα εισαι σοβαρος τον προτινεις να δοσει 220 ευρω για το L9 ii??? οταν στο skroutz εχει 178 ευρω???

https://www.skroutz.gr/s/3907386/LG-Optimus-L9-II.html?keyphrase=l9+ii

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι, κι εγω πιστευω η καλυτερη επιλογη του Κωτσοβολου ειναι το LG L9 II

Παιδια καλησπερα,θα ηθελα να μου προτεινετε ενα κινητο μεχρι 200 ευρω αυστηρα ομως..

Σκεφτομαι να το αγορασω με δοσεις στον Κωτσοβολο οποτε θα προτειμουσα μια προταση απο αυτο το καταστημα σε αυτα τα χρηματα.Ευχαριστω πολυ..

Μα καλα εισαι σοβαρος τον προτινεις να δοσει 220 ευρω για το L9 ii??? οταν στο skroutz εχει 178 ευρω???

https://www.skroutz.gr/s/3907386/LG-Optimus-L9-II.html?keyphrase=l9+ii

Δημοσ.

Ναι, κι εγω πιστευω η καλυτερη επιλογη του Κωτσοβολου ειναι το LG L9 II

Δεν συμφερει η αγορα του συγκεκριμενου απο Κωτσοβολο ειναι κατα 41 ευρω ακριβοτερο! 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ναι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλά επειδή είπε το παλικάρι δόσεις και κωτσοβολος δεν νομίζω να χει καλύτερες επιλογές.

Το ότι δεν συμφέρει είναι το μόνο σίγουρο.

Δημοσ.

Μιλησα για δοσεις παιδια...

Τωρα μπορειτε να μου πειτε και για καποιο κινητο σε αυτη την τιμη για μετρητα ομως?

Δημοσ.

Αντι να πληρωσεις ενα κινητο 40€ παραπάνω στον Κωτσοβολο(αρα ουσιαστικα οι δοσεις του κοστιζουν 40€ παραπανω σε σχεση με τα μετρητα), παρε όποιο κινητο θελεις απο οπου θελεις κ βαλε (εντοκες)δοσεις σε πιστωτική. Θα ερθει πολυ χαμηλοτερα απο τα 40€ του καπελου που χρεωνει ο Κωτσοβολος.

Κατα τα αλλα, χτυπα το moto g μαζι με ενα χρωμα καπακι που θα αρεσει στην κοπελα:

android-20131113092546-1.jpg?fileId=2392

Moto-G-rainbow-580x386.jpg

moto-g-press.jpg

motorola_moto-g_2.jpg

moto-g-motog-motox,Y-B-409475-22.jpg

moto_g_500_1.jpg

Δημοσ.

Αντι να χρυσοπληρωσεις ενα κινητο 40€ παραπάνω στον Κωτσοβολο(αρα ουσιαστικα οι δοσεις κοστιζουν 40€ παραπανω σε σχεση με τα μετρητα), παρε όποιο κινητο θελεις απο οπυ θελεις κ βαλε δοσεις στην πιστωτική. Θα ερθει πολυ χαμηλοτερα απο τα 40€ του καπελου που χρεωνει ο Κωτσοβολος.

Αν ειχα πιστωτικη φιλε μου δεν θα εμπαινα καν στον κοπο να αγορασω απο Κωτσοβολο και τον καθε Κωτσοβολο..Απλα ο Κωτσοβολος δεχεται δοσεις χωρις πιστωτικη καρτα αλλα με γραμμάτια..Εκτος αν γνωριζετε κανενα αλλο καταστημα που να κανει το ιδιο αλλα δεν νομιζω..

Δημοσ.

Αν ειχα πιστωτικη φιλε μου δεν θα εμπαινα καν στον κοπο να αγορασω απο Κωτσοβολο και τον καθε Κωτσοβολο..Απλα ο Κωτσοβολος δεχεται δοσεις χωρις πιστωτικη καρτα αλλα με γραμμάτια..Εκτος αν γνωριζετε κανενα αλλο καταστημα που να κανει το ιδιο αλλα δεν νομιζω..

Οκ, καταλαβα.

Οι δοσεις με γραμματια του Κωτσοβολου ειναι ατοκες ή εντοκες;

Δημοσ.

Οκ, καταλαβα.

Οι δοσεις με γραμματια του Κωτσοβολου ειναι ατοκες ή εντοκες;

Δεν ξερω,νομιζω οτι γι'αυτο το ποσο θα ειναι ατοκες..Αλλα οπως και να εχει,δεν εχω τα χρηματα τωρα για μετρητα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...