da-vinci Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Εχω προβλημα με τον υπολογιση toshiba p70-a-104 τον αγορασα τον οκτωβριο 2013 και τον εκανα πολλες φορες φορματ μηπως διορθωθει το προβλημα,καθε μερα εψαχνα λυσεις και εκανα δοκιμες,οσο εχω τη λειτουργια eco utility ενεργ/νη χανει κατα την πληκτρολογηση αριθμους/γραμματα,αν αφαιρεσω τη μπαταρια ειναι ολα μια χαρα η αν απενεργ/σω τη λειτουργια eco με τη μπαταρια πανω.ακουμπωντας το ποντικι στη μπαταρια με αλλα λαπτοπ μου εγραφε ποση ωρα απομενει σε ωρες,πραγμα που δεν γινεται με αυτο το λαπτοπ εξαρχης,προσπαθησα πολλες φορες να μιλησω με την ideal αλλα ποτε δεν απαντα κανεις,επισης με ενα αλλο παιδι που ειναι μελος του φορουμ μου ειπε εχει το ιδιο λαπτοπ και δεν εχει κανενα θεμα ,νομιζω φταιει η μπαταρια ,αν εχει καποιος αλλος προβλημα και μπορει να βοηθησει θα το εκτιμουσα,ευχαριστω(εχω περασει οτι νεοτερο σε drivers σε σχεση με τα eco,και αλlα προσθετα που εχει η τοσιμπα και ενημερωση bios στην 1,40)
da-vinci Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 τελικα ειναι πολυ κακο να αναγκαστεις να σπασεις εναν υπολογιστη 1380 ευρω γιατι δεν υπαρχει υποστηριξη απο την ιδια την ideal,πολυ κακως δεν αγορασα υπολογιστη dell ενω εβλεπα απο σχολια τα καλυτερα.....καμια υποστηριξη απο την τοσιμπα και ειναι εργαλειο δουλειας,η εμπειρια μου λεει ποτε ξανα ποτε αφου δεν υπαρχει μια βασικη τυπικη εξυπηρετηση.το παθημα εγινε μαθημα. edit το αγορασα απο την ηλεκτρονικη και οταν τους το πηγα μου ειπαν θα ερθει πισω σε 1,5 μηνα γιατι υπαρχει προβλημα στο σερβις,εμενα δεν με ρωτησε η τοσιμπα που εσκασα 1380 αν μπορω να κανω τη δουλεια μου,να κλεισει και να μην την ξανα δω αυτη τη μαρκα 1
arc Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Εχω τη γνώμη οτι βιάστηκες να τον σπάσεις. Τώρα πλέον δεν εχει σημασία να σου βρούμε λύσεις (π.χ. να βγάλεις το exo utility, να το κανεις update, Κλπ) Χωρίς να εχω καμία επαγγελματική σχέση με ideal, η εταιρεία εχει καταπληκτικό service. Όσες φορές τους εχω τηλεφωνήσει, παντα απαντησαν (αυτό αφορά που λες οτι όσες φορές κάλεσες, δεν βρήκες κανεναν). Η ηλεκτρονική σου ειπε 1,5 μήνα για να αποφύγει την φασαρια και να σε αναγκάσει να επικοινωνήσεις απευθείας με την ideal. Στην ηλεκτρονική μπορούσες άνετα να πεις «Με βάση τη νομοθεσία, εφόσον η επισκευή διαρκεί πέρα απο εύλογο χρονικό διάστημα, είστε υποχρεωμένοι να μου παρέχετε υπολογιστή αντικατάστασης και μετά ας το καθυστερήσετε 3 μήνες»
da-vinci Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Εχω τη γνώμη οτι βιάστηκες να τον σπάσεις. Τώρα πλέον δεν εχει σημασία να σου βρούμε λύσεις (π.χ. να βγάλεις το exo utility, να το κανεις update, Κλπ) Χωρίς να εχω καμία επαγγελματική σχέση με ideal, η εταιρεία εχει καταπληκτικό service. Όσες φορές τους εχω τηλεφωνήσει, παντα απαντησαν (αυτό αφορά που λες οτι όσες φορές κάλεσες, δεν βρήκες κανεναν). Η ηλεκτρονική σου ειπε 1,5 μήνα για να αποφύγει την φασαρια και να σε αναγκάσει να επικοινωνήσεις απευθείας με την ideal. Στην ηλεκτρονική μπορούσες άνετα να πεις «Με βάση τη νομοθεσία, εφόσον η επισκευή διαρκεί πέρα απο εύλογο χρονικό διάστημα, είστε υποχρεωμένοι να μου παρέχετε υπολογιστή αντικατάστασης και μετά ας το καθυστερήσετε 3 μήνες» αυτο που λες συβμαινει στην ελλαδα;το να κανω ενα σχεδιο στο premiere καινα χασω 7 ωρων project που παει;καμια δικαιολογια δεν υπαρχει,η δουλεια μου επρεπε να γινει αλλα δν εγινε και εγω θα το πληρωσω.καμια δικαιολογια δεν υπαρχει η νομοθεσια που αναφερεις δεν υφισταται,ελα και κανε δουλεια 7 ωρων και να εχεις θεματα ποσο θα το αντεξεις;ειναι η 20 φορα σε προκαλω απο αυριο να τους παρεις τηλ..... τοσα χρονια με σονυ κανενα προβλημα δεν ειχα ,η σονυ που πολλοι κατηγορουν
Euclides Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Γιατί δεν απεγκαθιστάς το Εco Utility? Απ' ότι είδα, δεν σου παρέχει τίποτα σημαντικό. Οι ρυθμίσεις που κάνει, γίνονται και από το Control Panel των Windows. Έτσι, θα μπορέσεις να κάνεις την δουλειά σου. Αναφορικά με την μπαταρία που πιθανόν να έχει το πρόβλημα, βγάλε την και πήγαινέ την στην Ideal να την ελέγξουν. Έναν έλεγχο μπορείς να κάνεις και μόνος σου:
arc Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αυριο δεν θα τους πάρω, γιατί αυριο ξημερώνει κυριακή, οπότε σίγουρα ειναι κλειστά. Τελευταία φορά που μίλησα μαζί τους ήταν τη Μεγάλη Πέμπτη αργά το μεσημερι. Απάντησαν κανονικά. Στο κάτω κάτω στο site εχουν form επικοινωνίας και email, στα οποία απαντούν. Αν είχε πρόβλημα το τηλεφωνικό τους κέντρο, να είσαι σίγουρος οτι θα σου απαντουσαν αν επικοινωνουσες ηλεκτρονικά. Το δοκίμασες; Στο κάτω κάτω αφου είχες χρονικό περιορισμό, απενεργοποίησε το eco, εφόσον από εκεί ήταν το πρόβλημα. Ο ίδιος έγραφες οτι έτσι λύνονταν το πρόβλημα. Φτιάξε το project σου και μετά ψάξε λύση. Η νομοθεσία υφίσταται όπως και ο όρος που εγραψα. Google it. Ναι, υπάρχουν μαγαζιά που με λίγη γκρίνια το σέβονται (μιλώ εκ πείρας), αλλά ακόμα κι αν δεν σου δίνουν συσκευή αντικατάσταση, η νομοθεσία ειναι ενας βασικός τρόπος πίεσης να τρέξουν το θέμα σου. Είναι κλασσική απαντηση των πολυκαταστημάτων «Άμα το στείλουμε εμείς στο service θα κάνει 2 μήνες γιατί η Χ εταιρεία εχει προβληματικό service, ενω αν το στείλετε εσείς θα κάνουν πιο γρήγορα (τοτε μαλλον δεν ειναι προβληματικο το service)» Τέλος μίλησες για sony. Η sony παίρνει με courier το μηχανάκι σου, το στέλνει βέλγιο και στο επιστρέφει επισκευασμένο μετά απο 2-3 εβδομάδες. Πούλα το toshiba και πάρε sony. Είμαι σίγουρος οτι το toshiba θα φύγει σε dt.
da-vinci Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 εγω αγορασα αυτο το μηχανημα,το να κλεινω το eco γιατι υπαρχει αστοχια υλικου δεν ξερω αν ειναι σωστο,οσο για τη φορμα τη συμπληρωσα πριν 4 μηνες απαντηση καμια,τωρα μαλλον ουτε η παναγια της σουμελα δεν μπορει να κανει θαυμα να γινει λαπτοπ αυτο ετσι οπως εγινε,παρε απο δευτερα στην ιντεαλ και αν απαντησουν οκ,το κακο ειναι οτι δεν μπορω να παρω τις ραμ γιατι ειναι με εναν τροπο κολλημενες εσωτερικα,εδω θα δωσω ενα παραδειγμα https://www.google.gr/#q=toshiba+laptop+keyboard+missing+letters επισης μενω στην κοζανη εδω μπορει να υπαρχουν τα εργοστασια της δεη αλλα εδω εχουμε προβλημα με διακοπες ρευματος,οποτε ειναι κακο να χανεις σχεδια πολλων ωρων καμια σχεση δεν εχει αυτο το βιντεο στην περιπτωση μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα