Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.... Θελω να ρωτησω αν οταν φορτιζω το κινητο απο το pc εχει επιπτωση  στην μπαταρια?Ακουσα οτι καλυτερα ειναι να το φορτιζεις μεχρι 97% ισχυει? 

Δημοσ.

1η φορα το ακουω,ο λογος που δεν το φορτιζω μεσω υπολογιστη ειναι οτι αργει πιο πολυ σε σχεση με την κανονικη φορτιση.δεν εχω ακουσει κατι αλλο ομως.

Δημοσ.

Εγώ έχω ακούσει το αντίθετο, ότι δηλαδή είναι καλύτερα μέσω υπολογιστή γιατί φορτίζει πιο αργά, δεν ξέρω αν ισχύει όμως. Αυτό με το 97% δεν το έχω ξανακούσει και δε μου φαίνεται και λογικό

Δημοσ.

Eυχαριστω παιδια αν το βαλω να φορτιζει στον υπολογιστη απο 50% θα εχει επιπτωση στην μπαταρια γιατι στην μπριζα που το βαζεις πρεπει να ειναι στο 10-15 % ?

Δημοσ.

Δεν πρεπει τιποτα.Και απο 25% να το φορτισεις και απο 15 το ιδιο ειναι.Οτι ειπωθηκε πιο πανω ειναι η κλασικη ραδιο αρβυλα.Αν ειναι δυνατον να πρεπει να το φορτιζεις μεσω pc γιατι φορτιζει πιο αργα η μεχρι το 97% για ποιον λογο δεν ξερω.Φορτιζε τη συσκευη σου με τον φορτιστη που ειχε μεσα η εστω με καποιον που να δινει τα ιδια Amper σε output,αυτη πιστευω ειναι η καλυτερη δουλεια

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δουλεψε τη ρε αδερφε τη συσκευη οπως θες να την ευχαριστηθεις.Μην καθεσαι να ψειριζεις τετοια πραγματα.Οι καινουριες μπαταριες ειναι αρκετα ανθεκτικες και δυσκολα βγαζουν προβλημα

• Like 1
Δημοσ.

Απο οπου και αν την φορτιζεις δεν θα εχεις προβλημα.Και στο 90% να ειναι και στο 50 ειτε στο 1 μπορεις να την φορτισεις.Η σημερινες μπαταριες κρατανε οτι και αν τις κανεις 2 χρονια τουλαχιστον και μετα απλα πεφτει η δυναμη τους.Οποτε μην σκοτιζεστε με αυτα.Χαρειτε τα κινητα σας και μην σας νοιαζουν ουτε στο ελαχιστο η μπαταριες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...