Hal9000 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Για τους κατόχους παλαιών μοντέλων smartphone της Samsung οι οποίοι αναρωτιούνται για το πότε και αν η συσκευή τους θα αναβαθμιστεί σε Android 4.4.2 KitKat, η ιστοσελίδα SamMobile έχει όλες τις τελευταίες πληροφορίες που δεν κρύβουν και μια (αρνητική) έκπληξη.Με βάση την παρακάτω λίστα η οποία αποτελεί προέρχεται από τη Samsung, τα μοντέλα της Samsung που θα αναβαθμιστούν στην τελευταία έκδοση του Android είναι το Galaxy Note II, Galaxy Note II LTE, Galaxy S3 LTE, Galaxy S4 Mini, Galaxy S4 Mini LTE, Galaxy Note 3 Neo, Galaxy Grand 2, Galaxy Mega 5.8 και Galaxy Mega 6.3. Οι περισσότερες από αυτές τις συσκευές θα λάβουν την αναβάθμιση τον επόμενο μήνα ενώ ήδη σε αρκετές χώρες έχει κυκλοφορήσει η αναβάθμιση για το Galaxy Note II. Δυστυχώς στη λίστα δεν περιλαμβάνεται ένα από τα best seller της Samsung, η ευρωπαική έκδοση του Galaxy S3 (GT-I9300) όπου γίνεται συγκεκριμένα λόγος για «ακύρωση της κυκλοφορίας της αναβάθμισης εξαιτίας άλυτων προβλημάτων». Ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο, οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν ότι το Galaxy S3 (GT-I9300) απέτυχε να περάσει όλες τις απαραίτητες δοκιμές που έχουν σχέση με την ενσωμάτωση των εφαρμογών του γραφικού περιβάλλοντος TouchWiz κάτι που δημιουργεί πρόβλημα αδυναμίας φόρτωσης των βασικών εφαρμογών του Android. Υπενθυμίζουμε ότι ο μεγάλος αντίπαλος του Galaxy S3, το HTC One X δε θα δεχθεί και αυτό την αναβάθμιση ύστερα από ανακοίνωση της HTC, μια απόφαση που δημιούργησε αντιδράσεις από τους κατόχους της συσκευής. Για την ώρα και μέχρι να υπάρχει νεότερη ενημέρωση, η αναβάθμιση σε Android KitKat για το Galaxy S3 έχει ακυρωθεί, μια απόφαση που πιθανόν να ανακληθεί στο μέλλον αφού η Samsung δέχεται πιέσεις από την Google μιας και η συσκευή ήταν στην αγορά λιγότερο από 18 μήνες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το KitKat. Site: SamMobile Ενημέρωση 8/5/2014: Με δήλωση που απέστειλε στην ιστοσελίδα SamMobile, η Samsung επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι η αναβάθμιση σε Android 4.4 KitKat δε θα κυκλοφορήσει για το Galaxy S3 (I-9300) καθώς και για το Galaxy S III mini. Ο λόγος όπως αναφέρει η Κορεατική εταιρεία είναι το 1 GB RAM που διαθέτουν και οι δύο συσκευές όπου «δεν επιτρέπει να στηρίξουν αποτελεσματικά την αναβάθμιση της πλατφόρμας ώστε να υπάρχει μια ομαλή εμπειρία κατά τη χρήση».
parasaser Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 δεν μπορεί να αναβαθμίσει στο s3 λόγο πατέντας αναβαθμίσεων από την apple. γιατί να χάσει και άλλα χρήματα η samsung!
Nix Pixel Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ναι, τη Samsung περιμένω για αναβάθμιση. Μη φας Samsung, έχουμε γλαρόσουπα... (κάτοχος s4) Βάζω custom recovery (twrp) και ύστερα φλασάρω (μπορείς να φλασάρεις και τα 3 zip μαζί ): 1) Cyanogenmod 11 M6 2) Google apps 2) Root file Και άσε τη Samsung να κουρεύεται. Ξεφορτώνεσαι το bloatware και με το titanium backup μπορείς να κάνεις όποιο app θες system app και το αντίστροφο. Καθώς και να επαναφέρεις data+apps, αλλά και το Android ID. Να κάνεις freeze/defrost apps και τόσα άλλα. Οι δυνατότητες δεν έχουν όρια. Κάτι που ξέχασα. Ποτέ δε μου άρεσαν τα hardware buttons στα samsung. Με root και την προσθήκη μίας γραμμής κώδικα σε ένα system file και reboot εμφανίζονται software buttons (nexus-like) χωρίς να απενεργοποιούνται και τα hardware. 28
bilidod Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Εχω ενα σ3 οχι λιτε γίνεται να περασω κιτκατ οχι ροοτ
Mr.Forum_Freak Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μία χαρά αναβάθμιση θα πάρει w8 and you will see 4
dimitrislarisa Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Θα με ξαναδείς σίγουρα samsung.... μετα το s3 no more samy.... 1000 φορές huawei η οποία παίζει πολύ ψηλά σε σχεση με τις υπερτιμημένες συσκευές της samsung....
alexiskrp Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ναι, τη Samsung περιμένω... Βάζω custom recovery (twrp) και ύστερα φλασάρω: 1) Cyanogenmod 11 M6 2) Google apps 2) Root file Και άσε τη Samsung να κουρεύεται. Ξεφορτώνεσαι το bloatware και με το titanium backup μπορείς να κάνεις όποιο app θες system app και το αντίστροφο. Καθώς και να επαναφέρεις data+apps, αλλά και το Android ID. Να κάνεις freeze/defrost apps και τόσα άλλα. Οι δυνατότητες δεν έχουν όρια. Eσυ, εγώ και κάποιοι άλλοι. Ο μέσος χρήστης που τα έσκασε και γνωρίζει οτι η αναβάθμιση βγήκε και παίρνει άκυρο δεν θα στραβώσει? Λες και αλλάζουνε κάτι τόσο δραστικό που το s3 δεν θα ανταπεξέλθει. Τεσπα 1
lion2486 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 ουφ όταν το είδα μπήκα να δω λεπτομέρειες.. βάλτε ένα (NO LTE) ξερω γω.. αντε να το δουμε και αυτό..
x_vagos_x Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Πάντως από γνωστούς μου -κυρίως παντελώς άσχετοι με το θέμα custom roms- βλέπω μια τρομερή τάση προς τις custom roms. Δηλαδή δεν βλέπω να δυσαρεστούνται ιδιαίτερα όταν ακούν ότι θα πάρουν Kitkat ακόμα κι αν είναι ανεπίσημα ή όχι από τη μαμά εταιρία. Επίσης, νομίζω αυτό το παίρνει-δεν παίρνει είναι μόνο και μόνο για να δημιουργήσει ντόρο και να βγει κι από πάνω. Τύπου "είδατε, που φημολογούσατε ότι δεν θα πάρει kitkat το s3? Ε suck it up τώρα". Marketing 101.
Agelosa4 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Και μενα το note 3 ν9005 αναβαθμίστηκε προχθές στην 4.4.2
Nix Pixel Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Eσυ, εγώ και κάποιοι άλλοι. Ο μέσος χρήστης που τα έσκασε και γνωρίζει οτι η αναβάθμιση βγήκε και παίρνει άκυρο δεν θα στραβώσει? Λες και αλλάζουνε κάτι τόσο δραστικό που το s3 δεν θα ανταπεξέλθει. Τεσπα Ο μέσος χρήστης, ειδικά οι samsung users, δεν ξέρει ότι το κινητό του τρέχει Android (άμα τον ρωτήσεις τι λειτουργικό τρέχει το κινητό του θα σου πει samsung, είχα ρωτήσει τον θείο μου και μια φίλη και πήρα την ίδια απάντηση), οπότε μάλλον δε θα τον χαλάσει και ιδιαίτερα κάτι που δεν ξέρει ότι υπάρχει. Και εξάλλου, ο μέσος χρήστης μπορεί να κάνει τη δουλειά του και χωρίς kitkat. Το JB είναι μια χαρά. Όσο για τη Samsung, αίσχος. Ούτε την εμφάνιση του s5 kitkat δεν έδωσε στην kitkat του s4 κι εσείς περιμένετε να πάρει το s3; Κατά την ταπεινή μου άποψη (ταπεινό χαμομηλάκι here), δε θα έπρεπε να σας απασχολεί. Μπορεί κάποιος να διαβάσει για custom roms, χρήσιμα πράγματα θα μάθει, και να είναι κύριος του κινητού του χωρίς να κρέμεται από καμία samsung. Ας πάρουμε ένα παράδειγμα: Η Samsung έβαλε στο s5 δαχτυλικό αποτύπωμα. Μπορεί κάποιος να μη γουστάρει (including myself). Δεν είναι αναγκασμένος να το υποστεί. Πλήρωσε τη συσκευή, όχι την κάθε βλακεία που έχει μέσα. Περνάει μια custom rom και problem solved. Το καλό που έχουν οι samsung συσκευές είναι η υποστήριξη από προγραμματιστές που είναι το Α και το Ω. Αυτό που είναι εκπληκτικό κινητό και το έχω καημό είναι το HTC One (m8). Ακόμα και η θήκη του απίστευτη. Μακάρι να είχε βγει πριν πάρω το s4... 4
esykas Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 επειδή όλοι δεν έχουν τον χρόνο ή τη γνώση να κάνουν root κλπ κλπ αποδεικνύετε άλλη μια φορά ότι μια χαρά είναι τα nexus αυτά για μην λέτε το ios και τα WP8 είναι κορόιδα που δίνουν τις αναβαθμίσεις σε όλους με τη μια
nzeppos Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δυστυχώς η κλασική απαράδεκτη πολιτική αναβαθμίσεων δεν είναι πατέντα της Samsung, τα ίδια κάνουν και πολλοί άλλοι. Κάποια στιγμή όμως θα πρέπει να τελειώνει αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται να πληρώνει κάποιος 600-700 ευρώ συσκευή και μετά από <2 χρόνια πρακτικά να του λένε πως "τέρμα οι αναβαθμίσεις, να πας να αγοράσεις το τελευταίο μοντέλο". Εγώ δεν το ανέχομαι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα