stelios.k87 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Καλησμπερα παιδια κατεβαζω τα Μavericks πως τα κανω install? (macbook pro 13 mid 2009) MAC OS X 10.6.8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Καλησμπερα παιδια κατεβαζω τα Μavericks πως τα κανω install? (macbook pro 13 mid 2009) MAC OS X 10.6.8 πως τα κατεβάζεις? από το store? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios.k87 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ναι απο το app store Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 θα γίνουν μόνα τους εγκατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios.k87 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 απλα τα τρεχω και γινετε μονο του?δεν σβινετε τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 δεν πάτησες update software από την καρτέλα του store updates? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios.k87 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 μπηκα στο app store πηγα στα updates μου εβγαλε τα mavericks και τα κατεβαζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 πριν αρχίσει να κατεβαίνει σου βγάζει pop up ότι χρειάζεται επανεκκίνηση. οπότε μόλις κατέβει θα κλείσει και θα γίνει η εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios.k87 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 δεν εγινε κατι τετοιο το εχω ανοιχτο το app store και μου δειχνει οτι κατεβενει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 δεν εγινε κατι τετοιο το εχω ανοιχτο το app store και μου δειχνει οτι κατεβενει.. περίμενε μέχρι να κατέβει και βλέπεις πως πάει. ή θα γίνει αυτό που είπα πιο πάνω ή με το που το ανοίξεις ξανά τον υπολογιστή, θα γίνει η εγκατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios.k87 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 α οκ...γιατι βλεπω κατι αλλους που τα κανουν με διαφορετικο τροπο..κανουν back up και κατι κανουν με patriot memory media..αυτο πρεπει να ειναι για clean install που λογικα τα χανεις ολα ετσι ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 back up κανονικά πάντα πρέπει να κάνεις σε περίπτωση στραβής, αλλά μην φοβάσαι δεν υπάρχει πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios.k87 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 και πως κανω back up? χρησιμοποιουν και το diskmaker X1.0 αυτο τι ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parasaser Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 μέσω time machine. τα άλλα συστήματα που αναφέρεις αφορούν bootable δίσκους, συνήθως αυτά τα κάνουν για να πάρουν μια γεύση από το νέο λειτουργικό, χωρίς να το έχουν εγκαταστήσει στο mac ή για μια γρήγορη έφοδο σε περίπτωση που πάθει κάτι το υπάρχον osx του υπολογιστή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ρίξε μια ματιά στο άρθρο, θα σου λύσει τις απορίες ενώ η διαδικασία update είναι η ίδια και για το Mavericks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα