Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ένα φιλαράκι πουλάει την κάρτα γραφικών του Link.png Site: Radeon HD-7790  στα 100 ευρώ και είπα να την πάρω μιας και όλοι μου την προτείνατε για pc γύρω στα 400 ευρώ.

Του pc τώρα είναι το εξ εις για όσους δεν είδαν :

Μητρική : Gigabyte F2A55M-DS2

Επεξεργαστής : AMD A4 5300 @ 1397 MHz

RAM : Corsair XMS 2GB DDR3-1333MHz (x2)

Κάρτα γραφικών : AMD Radeon HD 7480D

Σκληρός δίσκος : Western Digital WD3200AAJS-00L7A0 ATA Device (320GB)

Τροφοδοτικό : άγνωστο 350watt αυτό ξέρω μόνο

Σκληρός δίσκος (2) : SANDISK SDSSDP-128G-G25 128GB 2.5'' SSD SATA3

Ακούω γνώμες παλικάρια, άμα είναι να πάρω την κάρτα του παιδιού και να πάρω ένα τροφοδοτικό όσα βατ χρειάζεται το σύστημα.

Δημοσ.

Θα μπορουσε να στην δωσει και λιγοτερο. Η συγκεκριμενη εχει πεσει στα 112 στο παρελθον ενω αλλη υλοποιηση της εχει παιξει και στα 99 ευρω απο Πλαισιο. Επισης θεωρω οτι ειναι too much η καρτα αυτη για τον επεξεργαστη που εχεις. Σημαντικη ειναι και η αναλυση του μονιτορ που χρησιμοποιεις οσον αφορα την αγορα καρτας γραφικων. 

Γενικοτερα εσυ που αποσκοπεις να φτασεις με αυτην την αναβαθμιση? 
Εγω στην θεση σου θα πηγαινα ειτε σε εναν Athlon 2 x4 750k και εστω την 7790.

Ή αν δεν ειχα  ιδιαιτερες απαιτησεις για παιχνιδια σε εναν Α8-Α10 επεξεργαστη/apu.

ΥΓ: Υπαρχει και αυτη διαθεσιμη: http://www.skroutz.gr/s/4248852/Sapphire-Radeon-R7-260X-1GB-OC-11222-05-20G.html

Δημοσ.

Κοίταξε θα πάω σε αυτό στο προηγούμενο τοπικ δλδ σε Fx 6300, Asus MA97 R2 και την 7790, αλλιώς όλα σε i5 ή 7 επεξεργαστές...

Δημοσ.

Οτι ειπε ο Σαινομπι παραπανω.Δεν αξιζει να πας σε παλιοτερη καρτα(7790)μεταχειρισμενη,οταν υπαρχει η πιο καινουργια R7 260x που εχει και 2 παιχνιδια δωρο να διαλεξεις.http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-R7-260X-1GD5-DP-OC-11222-05-20G.htm.

Για τροφοδοτικο δες τα 

https://www.skroutz.gr/s/3048818/Thermaltake-Smart-SE-530W.html

https://www.skroutz.gr/s/2853427/XFX-ProSeries-550W-Core-Edition-Full-Wired-Bronze.html

Δημοσ.

Οπότε λέω στο φιλαράκι όχι και πάω δαγκωτό r7 260x με τα πράγματα που έχω τώρα μέσα ;;;

Τώρα όσο άφορα για το μεταχειρισμένη την έχει μόνο 4-5 μήνες, απλά θα πάει σε gtx 760.

Δημοσ.

Οπότε λέω στο φιλαράκι όχι και πάω δαγκωτό r7 260x με τα πράγματα που έχω τώρα μέσα ;;;

Τώρα όσο άφορα για το μεταχειρισμένη την έχει μόνο 4-5 μήνες, απλά θα πάει σε gtx 760.

Δεν διαφωνω οτι μπορει να ειναι σχεδον καινουργια,αλλα διαφωνω με την τιμη της.Και απο την στιγμη που υπαρχει η R7 260 και με παιχνιδια δωρο,τοτε θα επρεπε να στην εδινε γυρω στα 80-85ευρω.Τελως παντων ναι αν διαθετεις μεχρι 100ευρω,η R7 260x ειναι οτι το καλυτερο με 2 παιχνιδια δωρο(να το ρωτησεις αυτο απο το καταστημα που θα την αγορασεις).

Δημοσ.

Καλή τιμή η 260Χ από πλαίσιο και με παιχνίδια.Για τροφοδοτικό πόσα διαθέτεις;

50 ευρώ θα τα έδινα 

Δεν διαφωνω οτι μπορει να ειναι σχεδον καινουργια,αλλα διαφωνω με την τιμη της.Και απο την στιγμη που υπαρχει η R7 260 και με παιχνιδια δωρο,τοτε θα επρεπε να στην εδινε γυρω στα 80-85ευρω.Τελως παντων ναι αν διαθετεις μεχρι 100ευρω,η R7 260x ειναι οτι το καλυτερο με 2 παιχνιδια δωρο(να το ρωτησεις αυτο απο το καταστημα που θα την αγοράσεις).

Ναι ρε συ, συνολικά διαθέτω 150 ευρώ για αυτά τα πράγματα που λέμε κάρτα γραφικών δλδ και τροφοδοτικό 

Δημοσ.

Τι εννοείς; Δεν είναι αναγκαίο το 450-500ρι για τέτοιο σύστημα αλλά αν δίνεις τόσα γιατί να μη πάρεις.Δες και το Thermaltake Smart SE 530 semimodular με 2-5€ παραπάνω αν θες.

Δημοσ.

Έχω απίστευτα νέα και πιστεύω μπορεί να συμφωνήσετε: Το παιδί που πουλάει την 7790 θα μου την αφήσει στα 100 ευρώ με Link.png Site: τροφοδοτικό  μιας και είδε την προσφορά της 260x, τι λέτε; 

(ουσιαστικά μου είπε σου αφήνω την κάρτα στα 80ευρω και άλλα 20 τροφοδοτικό)

Δημοσ.

Στα 100 παίρνεις καινούρια την 260Χ με παιχνίδια δώρο.Γιατί να πας σε μεταχειρισμένη 7790..; Σου προτάθηκαν καλύτερα psu από το ms-tech.Μιλάς για μεταχειρισμένο;

Δημοσ.

ΝΑΙ! όλα μεταχειρισμενα αλλά μην σκαλώνετε σε αυτό είναι όλα κομπλέ 

Δημοσ.

Δεν αξιζει να παρεις την 7790 του 100 ευρω! σκεψου λιγο λογικα! με 100 ευρω περνεις ρ7 260χ που ειναι καλυτερη απο την μεταχειρισμενη 7790! πες τον να κατεεεεβει και αλλο εαν θελει να σου την πουλησει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...