Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! 

Είπα προχτές να βαλώ τα windows 8, ολα οκ ωραίο περιβάλλον μια χαρά! 

Αλλά ρε γαμώτο μερικές φορες έχω μηδενική φωτεινώτητα νομίζεις οτι έχει κλεισει ο υπολογιστής αλλά ειναι σε λειουργία και δουλευει κανονικα! Αυτό το κάνει μόνο οταν χρησιμοποιώ τα εναλάξιμα γραφικά, δλδ οταν το λειτουργώ με μπαταρία είναι οκ με τα γραφικά του επεξεργαστή! Α να σημειώσω οτι οταν τον ανοιγώ και ειναι στην πρίζα είναι οκ, αλλά τότε δεν λειτουργεί η φώτεινωτηα παλί είναι συνεχως στο "τερμα"! Τι μπορώ να κάνω; 

ΥΓ. Το λάπτοπ μου είναι HP G72 a10sv 

Δημοσ.

Φόρτωσε τους drivers από το site της HP.

Οι drivers που φορτώνουν τα Windows με το Update, δημιουργούν πρόβλημα σε πολλά συστήματα με υβριδικές κάρτες γραφικών.

ΜΟΝΟ οι drivers από το site του κατασκευαστή είναι ελεγμένοι και εγγυημένοι ότι δουλεύουν σωστά.

Δημοσ.

Λοίπον το έκανα όλα οκ! 

Αλλά επείδη τα είχα σε σκληρο τα αρχεία δεν με αφήνε να τα κάνω Install απο τον σκληρο κατευθειαν! 

Τώρα παρατήρησα κάτι αλλο, έχω εγκαταστήσει 32bit winodws σε 64μπιτο μηχάνημα, τι γίνεται τώρα; 

Απο ότι, ειχα διαβάσει κατι ελέγε για τους πυρήνες του Pc δεν θυμαμαί καλά!

Δημοσ.

Λοίπον το έκανα όλα οκ! 

Αλλά επείδη τα είχα σε σκληρο τα αρχεία δεν με αφήνε να τα κάνω Install απο τον σκληρο κατευθειαν! 

Τώρα παρατήρησα κάτι αλλο, έχω εγκαταστήσει 32bit winodws σε 64μπιτο μηχάνημα, τι γίνεται τώρα; 

Απο ότι, ειχα διαβάσει κατι ελέγε για τους πυρήνες του Pc δεν θυμαμαί καλά!

μην ασχολεισαι με αυτο...!!   το 64μπιτο "μηχανημα" (ακα επεξεργαστης) σημαινει οτι μπορει να δει και τα 64μπιτα λειτουργικα, και τα 32μπιτα! 

το αντιστροφο δεν γινεται...!

ομως μην σε απασχολει αυτο καθως πλεον ολοι οι επεξεργαστες ειναι  32-64 μπιτ. το μονο ουσιαστικα που σε περιοριζει το 32μπιτο λειτουργικο, ειναι οτι δεν βλεπει περισσοτερη μνημη RAM, απο 3,25gb...!! 

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλος!  Έχω 3 εγω! Οπότε δεν έχω θέμα, αρά μετά απο 1 βδόμαδα είμαι οκ :P Εχω 5 μερές παλευώ να στήσω το pc ειχα τρομερο προβλημα με την γραφικών σημέρα λυθήκε! Ευχαριστώ παιδια για τον χρόνο σας! 

Δημοσ.

Με 3 Gb μνήμης, ασυζητητί δεν έπρεπε να βάλεις τα x64.

Πολύ καλά έκανες και έβαλες τα x32.

Δημοσ.

δεν υπαρχει θεμα, ειτε τα 32μπιτ εβαζες, ειτε τα 64μπιτ. 

τα 3GB ειναι αρκετα για τυπικη λειτουργια ενος πισι....!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...