Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους.

Έχω ένα θεματάκι με τις USB 3.0 θύρες μου και χρειάζομαι την βοήθειά σας, γιατί είναι πολύ ενοχλητικό το πρόβλημα, όταν χρησιμοποιώ και τις δυο θύρες.

Συγκεκριμένα, έχω ένα Laptop Lenovo G580 και το πρόβλημα εμφανίζεται όταν έχω συνδεδεμένη μια συσκευή στην μία απο τις δύο USB 3 θύρες και θέλω να χρησιμοποιήσω και την δεύτερη. Όταν λοιπόν, συνδέω στην δεύτερη θύρα, μια οποιαδήποτε άλλη συσκευή, απενεργοποιεί στιγμιαία την ήδη συνδεδεμένη και αναγνωρίζει την νέα. Μετά από δευτερόλεπτα, ανοίγει και αυτήν που απενεργοποίησε πριν.

Δηλαδή, απενεργοποιεί την συνδεδεμένη και αναγνωρίζει - ανοίγει την δεύτερη και στη συνέχεια ξανά ανοίγει την πρώτη!!

Ελπίζω να έγινα κατανοητός...περιμένω τις συμβουλές σας.

-Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Και ο δικος μου φορητος κανει ακριβως το ιδιο εχει 4 usb3 ,εχω συνδεδεμενο εναν 500ρη 2'5 " οταν συνδεω διπλα τον αλλο που ειναι 1tb γινεται αυτο που λες,αν συνδεσω απο την αλλη πλευρα ομως δεν το κανει. Toshiba p70a104

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν λοιπόν, συνδέω στην δεύτερη θύρα, μια οποιαδήποτε άλλη συσκευή, απενεργοποιεί στιγμιαία την ήδη συνδεδεμένη και αναγνωρίζει την νέα. Μετά από δευτερόλεπτα, ανοίγει και αυτήν που απενεργοποίησε πριν.

Οποιαδήποτε άλλη συσκευή, ή συσκευή χωρίς δική της τροφοδοσία?

Αν έχεις συνδέσει έναν εξωτερικό δίσκο χωρίς δική του τροφοδοσία, και καπάκι συνδέεις και δεύτερο πάλι χωρίς δική του τροφοδοσία, τι περίμενες να κάνει το laptop σου?

Πόσο ρεύμα να δώσει η έρμη η USB?

Ένας κινητήρας (σαν αυτόν που έχει ένας HDD), για να ξεκινήσει, μπορεί να τραβήξει στιγμιαία ρεύμα πάνω από 20 φορές την ονομαστική τιμή του.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να χρησιμοποιήσεις ένα USB hub με αυτόνομη δική του τροφοδοσία.

post-294072-0-73447700-1399487476_thumb.jpg

Επεξ/σία από Euclides
Δημοσ.

Euclides παντως και 4 δισκους δοκιμασα χωρις εξ.τροφοδοσια και δουλευουν,αλλα αυτο το παρατηρησα που εγραψε ο βασιλης και σε μενα κατα τα αλλα οπως ειπα και με 4 δισκους δουλευε μια χαρα και χωρις τροφοδοσια το λαπτοπ,απλα με τη μπαταρια

Δημοσ.

Euclides παντως και 4 δισκους δοκιμασα χωρις εξ.τροφοδοσια και δουλευουν,αλλα αυτο το παρατηρησα που εγραψε ο βασιλης και σε μενα κατα τα αλλα οπως ειπα και με 4 δισκους δουλευε μια χαρα και χωρις τροφοδοσια το λαπτοπ,απλα με τη μπαταρια

Δεν ανέφερα τίποτα για την τροφοδοσία του Laptop.

Ανέφερα για την τροφοδοσία των συσκευών που συνδέει στην USB θύρα.

Δημοσ.

και εγω αναφερθηκα στην τροφοδοσια των usb που δουλευουν αψογα,ακομα και με 4 δισκους χωρις τροφοδοσια(των δισκων)και το λαπτοπ ακομα και με μπαταρια!

Δημοσ.

και εγω αναφερθηκα στην τροφοδοσια των usb που δουλευουν αψογα,ακομα και με 4 δισκους χωρις τροφοδοσια(των δισκων)και το λαπτοπ ακομα και με μπαταρια!

Άλλο το να δουλεύουν, και άλλο το να ξεκινάνε.

Για να ξεκινήσει ένας κινητήρας (σαν αυτόν που έχει ένας HDD), μπορεί να τραβήξει στιγμιαία ρεύμα πάνω από 20 φορές την ονομαστική τιμή του.

Δημοσ.

πολυ ωραια,αυτο ηθελα να πω,αλλα το εκανες διορθωση πριν,οποτε οκ! Αλλα αν συνδεσω εναν δισκο στην μια πλευρα πχ αριστερα εχει δυο θυρες και στη μια απο αυτες εχω εναν δισκο και στα δεξια εχει αλλες δυο και εκει βαλω εναν αλλο δεν το κανει αυτο.το κανει μονο στις θυρες που ειναι μονο στην ιδια πλευρα

• Like 1
Δημοσ.

αυτο δεν συμβαινει ομως και σε αλλο λαπτοπ σονυ που εχω!!!! αυτο μου εκανε εντυπωση,αλλιως δεν θα εγραφα!!!

Δημοσ.

προφανως,πρωτη φορα σε τοσιμπα αι εχω ηδη προβληματα,πχ οταν γραφω χανει γραμματα εψαξα σε τεχνολογικα φορουμ του εξωτερικου λυσεις δεν υπαρχουν,αν κλεισω το τοσιμπα eco πεταει,αν βγαλω τη μπαταρια παλι το ιδιο,οσο εχω το eco ενερ/νο και τη μπαταρια πανω χανει γραμματα στην πληκτρολογηση(το eco το εχω ενερ/νο να φορτιζει εως 80% τη μπαταρια)πρεπει να ανοιξω ποστ μαλλον μηπως γνωριζει κανεις κατι αλλο και με βοηθησει.εκανα 7 φορες φορματ,τωρα περασα τα 8,1 αλλα το ιδιο οσο ειναι το eco στο on

Δημοσ.

Καταρχήν, όταν λέω οποιαδήποτε άλλη συσκευή εννοώ...ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗ USB ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!

Είτε είναι ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος, χωρίς να χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία, είτε είναι ένα ασύρματο adaptorάκι, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ USB STICK!!!

Ήλπιζα να ήμουν κατανοητός στην ερώτησή μου, αλλά απ' ότι καταλαβαίνω, έπρεπε να την διατυπώσω με περισσότερη ακρίβεια-λεπτομέριες-πληροφορίες...!!!

Είναι απλό....βάζω ένα στικάκι και δουλεύει...βάζω δεύτερο και το ανοίγει, αλλά ταυτόχρονα απενεργοποιεί το πρώτο και το ξανά επανεργοποιεί!!

Επιπλέον, όπως και προανέφεραν κάποιοι, αυτό συμβαίνει μόνο όταν κάνω χρήση των 2 USB 3.0 θυρών (εξού και ο τίτλος του θέματος) ενώ όταν χρησιμοποιώ, σε συνδυασμό, USB 3.0 ΚΑΙ USB 2.0 θύρες, όλα είναι κομπλέ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...