Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Καλησπέρα, Λοιπόν: Το SwiftAVS στο preview μου δείχνει αντεστραμένη εικόνα :!: . Είναι λογικό?? Όταν εγκαθιστώ τον Bsiloadmaker , μου βγάζει λάθος στους aspi των win. Πως το διορθώνω ? Εκει οφείλεται και το "wrong file name" οταν του δίνω¨"generate standalone div-x (Bsi)" ?? Προφανώς δεν βλέπει και το cdr-w (Teac 548Ε). Αυτά.... Ευχαριστώ, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2003 Καλησπέρα' date=' Λοιπόν: Το SwiftAVS στο preview μου δείχνει αντεστραμένη εικόνα :!: . Είναι λογικό?? Όταν εγκαθιστώ τον Bsiloadmaker , μου βγάζει λάθος στους aspi των win. Πως το διορθώνω ? Εκει οφείλεται και το "wrong file name" οταν του δίνω¨"generate standalone div-x (Bsi)" ?? Προφανώς δεν βλέπει και το cdr-w (Teac 548Ε). Αυτά.... Ευχαριστώ,[/quote'] Το πρόβλημα με τον Bsi, διορθώθηκε - κατέβασα τους aspi απο τον οδηγό του trustfm. :oops: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2003 Πάλι εδω......... Λοιπόν, εχω τα εξής προβλήματα και όποιος μπορεί ας μου δώσει καμμιά λύση γιατι εχω αρχίσει να τα "παίρνω'..... Προσπαθώ μια εβδομάδα να φτιάξω divx, όπως έχω πεί ακολουθώ τον οδηγό του trustfm για divX, ok? Ενω γίνεται σωστά το decr, και η μετατροπή του ac3 σε mp3 και απ΄οτι φαίνεται το .avi παράγεται σωστά, εμφανίζονται τα εξής: Το VDMod μου βγάζει warning στο second pass -divx pro 5.05 -, και απο εκεί και μετά έχουμε όλα τα υπόλοιπα βήματα , έως τον Bsi, να φαίνονται σωστά. Ο Bsi τώρα: ΔΕΝ μου βλέπει το cdrw - Teac 548E -παρά το οτι έχω κατεβάσει στο system32 τους aspi του trustfm και στο install ΔΕΝ βγάζει πρόβλημα. Όταν όμως παω να φορτώσω το αρχείο .avi, -π.χ. movie1- μου λέει πρώτα οτι ΔΕΝ μπορεί να μετακινήσει το αρχείο γιατι ενα αρχείο με το ιδιο όναμα ήδη υπάρχει και αμέσως μετά - όταν πατήσω ΟΚ- οτι, το αρχείο φορτώθηκε στο Virtual dvd. Φορτώνω και τους subs, και όταν δώσω generate Standalone Divx(Bsi) αυτό που λαμβάνω είναι ενα μεγαλοπρεπές INVALID FILE NAME SOS, τι συμβαίνει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ViPeRMaN Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2003 den barethikes na rotas ke na apantas monos sou? plaka kano...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.