KenshinHimura Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Γεια σας παιδιά.Σήμερα καθώς άνοιξα το desktop όλα λειτουργούσαν "ρολόι". Μετά απο κανένα τέταρτο η οθόνη μαύρισε και δεν μπορούσα να κάνω κάτι! Έκλεισα τον υπολογιστή κρατώντας πατημένο το power button. Τον άνοιξα ξανά και δεν εμφάνιζεται τπτ η οθόνη! Έκλεισα ξανα τον υπολογιστή απο το power button και εκλείσα και τον διακόπτη απο το psu! Καθώς έκλεισα τον διακόπτη όμως ακούστηκε κάτι σαν ρεύμα! Ξαναάνοιξα τον διακόπτη και έπεσε η ασφάλεια του σπιτιού! Αφού ξαναπάτησα τον διάκοπτη ο υπολογιστής ανοιξε αυτόματα χωρίς να πατήσω το power button και πάλι δεν έβγαζε τίποτα στην οθόνη! Αφου έβγαλα εβαλα τις ram την gpu και τα καλώδια απο όλο το τροφοδοτικό, ξαναάνοιξα τον υπολογιστή και πάλι τα ίδια! Νομίζω ότι είναι πρόβλημα στο τροφοδοτικό! PSU: Chieftec aps 550c 80 plus Cpu: Intel core 2 quad 6600 2.4 Gpu:Gtx 460 GS 1gb Ram: 4gb ddr2 Motherboard: gigabyte ga-g31m-s2l Θα ήμουν ευγνώμων εάν μπορούσατε να με βοηθήσετε! Ευχαριστώ!
discoboyminimal Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 κ εγω αυτο θα εβλεπα για αρχη. για πειραματισου με ενα αλλο τροφοδοτικο φιλε μου
KenshinHimura Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Αυτό ηταν τελικά!μπορείτε να μου προτεινετε κάποιο τροφοδοτικό σε καλη τιμή; 50-60 ευρώ!
SPANK Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Μια πρόταση το xfx στα 550 watt http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=24102&cat=17&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=3&step=3
PCstas007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 κοιτα κατι σε corsair, οπως ας πουμε κατι απο cx series
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα