stelios.k87 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Καλησπερα παιδια εφτιαξα πρωτη φορα apple id και παω να κανω sing in και μου λεει this apple id has not yet been used with the app store..γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω για να συνδεθω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Τσέκαρε το mail σου, μπορεί να σου έστειλαν κάποιο λινκ «επιβεβαίωσης». Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Καλησπερα παιδια εφτιαξα πρωτη φορα apple id και παω να κανω sing in και μου λεει this apple id has not yet been used with the app store..γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω για να συνδεθω? Από υπολογιστή προσπαθείς να συνδεθείς ή iOS device? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios.k87 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 το εκανα και επιβεβαιωσης και παλι το ιδιο εφτιαξα και αλλο λογαριασμο και το ιδιο παλι.. απο macbook pro 13 mid 2009..θελω να κανω update στα mavericks απο 10.6.8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Πρέπει να κάνεις sign από iOS device (iPhone, iPod, iPad) ή στο App Sore του Mac. Έχεις κάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios.k87 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 α δεν μπορω απο mac os ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μόνο για iTunes Store μπορείς (όχι για iCloud). Δοκίμασε στο iTunes. Ή κατέβασε ένα free app πρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios.k87 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 το ιδιο μου γραφει και οταν μου γραφει αυτο το error μου ανοιγει review your αccoun και μ ζηταει πιστοτικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 το ιδιο μου γραφει και οταν μου γραφει αυτο το error μου ανοιγει review your αccoun και μ ζηταει πιστοτικη Αν δεν θες να βάλεις πιστωτική, ξέχνα τους λογαριασμούς που έκανες (λογικά δεν θα σου δίνουν την δυνατότητα να επιλέξεις "none" στον τρόπο πληρωμής, αν σου δίνει, οκ). Πήγαινε να κατεβάσεις ένα free app (κατά προτίμηση της Apple) και όταν σου ζητήσει να υπογράψεις ή να δημιουργήσεις Apple ID, επίλεξε δημιουργία νέου και στον τρόπο πληρωμής επίλεξε "none". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios.k87 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 ναι δεν μου εχει επιλογη none..μπορεις να μου δωσεις ενα link για να κατεβασω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 https://itunes.apple.com/gr/app/remote/id284417350?mt=8 Πατάς "View in iTunes" και "Launce Application". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios.k87 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 το εκανα και συνδεθηκε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 το εκανα και συνδεθηκε ευχαριστω Να ΄σαι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios.k87 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 κατεβαζω τα mavericks δεν εχω ξανα κανει update..το κανει μονο του οταν κατεβει η κανω καποια διαδικασια εγω?...θα μου σβηστον τα παντα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Κάνε ένα Backup, καλού-κακού. όταν κατέβουν θα τρέξει ο Installer και θα πατήσεις "continue" και θα το κάνει μόνος του. Δεν σβήνει τίποτα. Καλό θα είναι να κρατήσεις σε στικάκι τον installer αν θελήσεις να κάνεις fresh install (τότε θα σβηστούν όλα). http://www.techrepublic.com/blog/apple-in-the-enterprise/how-to-create-a-bootable-usb-to-install-os-x-mavericks/# http://liondiskmaker.com/(χτύπα το κόκινο link και διάβασέ το) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα