Προς το περιεχόμενο

this apple id has not yet been used with the app store

stelios.k87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια εφτιαξα πρωτη φορα apple id  και παω να κανω sing in και μου λεει this apple id has not yet been used with the app store..γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω για να συνδεθω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα παιδια εφτιαξα πρωτη φορα apple id  και παω να κανω sing in και μου λεει this apple id has not yet been used with the app store..γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω για να συνδεθω?

Από υπολογιστή προσπαθείς να συνδεθείς ή iOS device?

το εκανα και επιβεβαιωσης και παλι το ιδιο εφτιαξα και αλλο λογαριασμο και το ιδιο παλι..

απο macbook pro 13 mid 2009..θελω να κανω update στα mavericks απο 10.6.8

το ιδιο μου γραφει και οταν μου γραφει αυτο το error μου ανοιγει review your αccoun και μ ζηταει πιστοτικη

Αν δεν θες να βάλεις πιστωτική, ξέχνα τους λογαριασμούς που έκανες (λογικά δεν θα σου δίνουν την δυνατότητα να επιλέξεις "none" στον τρόπο πληρωμής, αν σου δίνει, οκ). Πήγαινε να κατεβάσεις ένα free app (κατά προτίμηση της Apple) και όταν σου ζητήσει να υπογράψεις ή να δημιουργήσεις Apple ID, επίλεξε δημιουργία νέου και στον τρόπο πληρωμής επίλεξε "none".

Κάνε ένα Backup, καλού-κακού. όταν κατέβουν θα τρέξει ο Installer και θα πατήσεις "continue" και θα το κάνει μόνος του. Δεν σβήνει τίποτα. Καλό θα είναι να κρατήσεις σε στικάκι τον installer αν θελήσεις να κάνεις fresh install (τότε θα σβηστούν όλα).

http://www.techrepublic.com/blog/apple-in-the-enterprise/how-to-create-a-bootable-usb-to-install-os-x-mavericks/#

http://liondiskmaker.com/(χτύπα το κόκινο link και διάβασέ το)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...