Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Βρηκα εγκατεστημενα καποια προγραμματα της microsoft[δεν θυμαμαι πως μπηκαν,,,]και θα ηθελα να γνωριζω αν χρειαζονται,αλλοιως να τα βγαλω,,,,,

Αυτα ειναι:2f6c.png

Δημοσ.

Αν δε χρησιμοποιείς προγράμματα για συγκεκριμένες λειτουργίες (πχ. eclipse για προγραμματισμό κλπ.), μάλλον το πιο πιθανό είναι να τα χρησιμοποιείς τα Games που, ενδεχομένως, να έχεις εγκαταστήσει. Και όπως είπε ο Gtr34, όχι να μην τα απεγκαταστήσεις... Ούτε χώρο τρώνε, ούτε ξεκινάνε με τη εκκίνηση των windows (νομίζω, μπορεί να κάνω και λάθος), σίγουρα δεν είναι κακόβουλα προγράμματα οπότε δε χρειάζεται να τα βγάλεις...

Δημοσ.

Οχι,ουτε eclipse χρησιμοποιω-ουτε το γνωριζω αυτο-ουτε & παιγνιδια παιζω.Πιθανον να μπηκανε χτες που ενας φιλος μου παλευε εδω στο PC μου να κατεβασει & να μου βαλει κατι στο κινητο μου.Δεν νομιζω να ειναι κρισιμα Updates των windows,,,Εξ αλλου προσφατα ειχα κανει Format στο pc και ειχε καθαρισει πληρως,,,γι αυτο τωρα προσεχω πολυ,ενα ενα τι μπαινει & οτι εγκαθισταται χωρις την θεληση μου,το απεγκαθιστω αμεσως,,,,αρκετα <<σκουπιδια>> μας μπαινουν μεσα & καποια στιγμη αρχιζει ο υπολογιστης να βαραινει,τουλαχιστον τωρα που τον εχω καθαρο-μετα το Format-θελω να γνωριζω τι ειναι και πως μπηκε το καθε τι,,,,,

Δημοσ.

Οχι,ουτε eclipse χρησιμοποιω-ουτε το γνωριζω αυτο-ουτε & παιγνιδια παιζω.Πιθανον να μπηκανε χτες που ενας φιλος μου παλευε εδω στο PC μου να κατεβασει & να μου βαλει κατι στο κινητο μου.Δεν νομιζω να ειναι κρισιμα Updates των windows,,,Εξ αλλου προσφατα ειχα κανει Format στο pc και ειχε καθαρισει πληρως,,,γι αυτο τωρα προσεχω πολυ,ενα ενα τι μπαινει & οτι εγκαθισταται χωρις την θεληση μου,το απεγκαθιστω αμεσως,,,,αρκετα <<σκουπιδια>> μας μπαινουν μεσα & καποια στιγμη αρχιζει ο υπολογιστης να βαραινει,τουλαχιστον τωρα που τον εχω καθαρο-μετα το Format-θελω να γνωριζω τι ειναι και πως μπηκε το καθε τι,,,,,

Μα αυτό είναι το θέμα... αυτά δεν είναι σκουπίδια, έχουν να κάνουν με τα windows και τις λειτουργίες του.

Δημοσ.

ΟΚ,το εχω καταλαβει.Απλα λεω-γενικα-να ειμαστε προσεκτικοι σε οτι εγκαθιστουμε στον υπολογιστη μας,,,Ευχαριστω πολυ για την επικοινωνια μας!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...