Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελειο κινητο σαν κατασκευη,με γυαλι μπρος-πισω!Οχι πολυ πλαστικο!και πολυ ελαφρυ!Ειλικρινα αν επαιρνα τηλ αυτη την περιοδο θα το προτιμουσα!

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

το p6 το είχε φίλος και του το ζητησα λίγο να το επεξεργαστώ. ακόμα και με τη θήκη του που είναι απλά εκπληκτική το κινητό ήταν πολύ ανθρωπινο σε διαστάσεις και πολύ ποιοτικό. χωρίς τη θήκη το κινητό από πλευράς ποιότητας κατασκευής είναι απλώς κορυφαίο. μου άρεσε πάρα πολύ.΄ο σχεδιασμός του android του με ξύνισε λίγο γιατί θέλεις το χρονο σου να το συνηθίσεις και στην όψη αλλά και στη λειτουργικότητα. όταν όμως του πάρεις τον αέρα, θεωρώ πως δε θα σε νοιάζει και πολύ και γιατί όχι μπορεί να σου αρέσει κιόλας. όμως καινούριο το p7 και βάζουν πάλι 2gb ραμ ενώ τόσο έχει και το p6. χάθηκε δηλαδή το 1gb παραπάνω ; να προλάβω , δεν εννοώ πως με χαλούν τα 2 απλώς αφού βγάζεις που βγάζεις καινουριο αντικαταστάτη βάλε και 1 gb παραπάνω! επίσης θεωρώ τα 32 gb εσωτερικής μνήμης , πάγια πλεόν.  

Δημοσ.

huawei p6 se sxesi me to galaxy s4 se poiotita ulikou.... to huawei polu mprosta!

δε συγκρίνονται καν. το p6 που έπιασα εγώ το θεώρησα σχεδόν πρότυπο για την κατηγορία.

Δημοσ.

ολο διαβαζω για ποιοτητα υλικου εδω μεσα απο διαφορους "ειδικους" .Σιγουρα το π7 ειναι πολυ καλο αν κρινω απο το π6 . Σαμσουνγκ ομως δεν ειναι ειδικα απο το σ4 και μετα.. Το αλουμινιο κοστιζει τα ιδια με ενα καλο πολυμερες να ξερετε και ειδικα στα σαμσουνγκ η ποιοτητα κατασκευης και αντοχη ειναι αλλου .Το "πλαστικο" οπως λετε χρησημοποιειτε για λογους πρακτικοτητας και τιποτε αλλο . Επισης το Π6 εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης απο το αιφων 5 ..Εχω ζησει και τα δυο σε πολυ κοντινα προσωπα .. Επισης σταματηστε τις ανουσιες συγκρισεις κοστους ..Το π7 ειναι παρα πολυ καλο και φτηνο..Το νοουτ 3 που λετε εχει 800 ευρω ..αντε 700 σε κανα πλαισιο ..αυτη ειναι η τιμη του ..Τωρα αν το βρισκει καποιος 450 και οταν παθει κατι κανει κανα μηνα η αντιπροσωπεια να το περασει και αυτο για συγκεκριμενες βλαβες , εχω προσωπικα παραδειγματα μη μπαινεται στο κοπο, αυτο ειναι αλλο ζητημα διοτι και το π7 θαχει αναλογα ως παραεισαγωγη κανα 300σαρι ..

Δημοσ.

ολο διαβαζω για ποιοτητα υλικου εδω μεσα απο διαφορους "ειδικους" .Σιγουρα το π7 ειναι πολυ καλο αν κρινω απο το π6 . Σαμσουνγκ ομως δεν ειναι ειδικα απο το σ4 και μετα.. Το αλουμινιο κοστιζει τα ιδια με ενα καλο πολυμερες να ξερετε και ειδικα στα σαμσουνγκ η ποιοτητα κατασκευης και αντοχη ειναι αλλου .Το "πλαστικο" οπως λετε χρησημοποιειτε για λογους πρακτικοτητας και τιποτε αλλο . Επισης το Π6 εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης απο το αιφων 5 ..Εχω ζησει και τα δυο σε πολυ κοντινα προσωπα .. Επισης σταματηστε τις ανουσιες συγκρισεις κοστους ..Το π7 ειναι παρα πολυ καλο και φτηνο..Το νοουτ 3 που λετε εχει 800 ευρω ..αντε 700 σε κανα πλαισιο ..αυτη ειναι η τιμη του ..Τωρα αν το βρισκει καποιος 450 και οταν παθει κατι κανει κανα μηνα η αντιπροσωπεια να το περασει και αυτο για συγκεκριμενες βλαβες , εχω προσωπικα παραδειγματα μη μπαινεται στο κοπο, αυτο ειναι αλλο ζητημα διοτι και το π7 θαχει αναλογα ως παραεισαγωγη κανα 300σαρι ..

Απλα ελεος αγαπητε.......

Είναι κριμα να ξεφτυλιζεσαι δημοσιως.....

Και επεσες και στην περιπτωση που μιλας για Samsung, η οποια αναγνωριζει κανονικότατα τις συσκευες που πουλανε τουλάχιστον τα γνωστα σκρουτζομαγαζα. Ένα τηλεφωνακι με το imei της συσκευης στην εδώ επισημη αντιπροσωπεια θα σε πεισει!

Από κατι τέτοιους σαν και σε ένα (και δυστιχως υπαρχουν πολλοι) ζουνε ακομη οι μεγαλες αλυσιδες που πουλανε πανάκριβα.

Να υποθεσω ότι αγοράζεις εσυ είναι από μεγαλη αλυσιδα....μπραβο και να το χαιρεσαι, μαθε όμως πρωτα τι παιζει και μετα ποσταρε....

Καλη συνεχεια!

• Like 3
Δημοσ.

αν και εχεις άδικο (σχετικά με της παραεισαγογης) αλλα και να μην είχες χιλιες φορές προτιμάω να μην εχω την εγγύησή παρά να πληρώσω 700 ευρώ αντι για 350 πχ η να το πάρω από amazon και τελείωσε............

• Like 1
Δημοσ.

Ποια εταιρεια εχασε την ποιοτητα της και την βρικε η σαμσουνγκ????

Αααα και ειμαι κατοχος σαμσουνγκ κινητου.

Τσεκαρε htc, apple, lg και θα καταλαβεις τι σημαινει ποιοτητα. Οσο για το εναλλακτικο πολλες φορες γ****ι θυμα καταναλωτη!

Δημοσ.

nai omws re mages to g2 kai to s4 einai plastika. k t s4 tragiko plastiko. afto einai guali kai metalo perimetrika! k pistevw sto skroutz tha exei ligotera xrimata. samsung eidika plirwneis onoma....  t g2 einai ligo kalitero apo t s4 s poiotita. alla afto prepei n einai fantastiko

Δημοσ.

Ποιος δινει 450 ευρω για Huawei ομως...?

Ιδικα οταν με 330 ευρω παιρνεις το Galaxy S4, και με 390 ευρω παιρνεις το Xperia Z1.

p.s. Τα 8mp στην μπροστα camera ειναι τελειως αχρηστα. Καλυτερο θα ηταν αν ειχαν κανει 20mp την πισω και 1mp την μπροστα.

Για μένα από την άλλη η τιμή που έχουν τα και καλα κορυφαία κινητά 5S και galaxy S5 σε τιμές άνω των 700€ είναι μεγάλη κοροϊδία !

Η huawei μπορεί ναι μεν να είναι κινέζικη αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι και αξιόπιστη.

άσε που λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν ότι οι μεγάλες εταιρίες τηλεπικοινωνιών ψωνίζουν από την huawei ;)

Δημοσ.

Kostasfalcon ο μονος που ξεφτιλιζεται εισαι εσυ με την ανορθογραφη αγενεια και παραλογη συγκριση που επιχειρεις ..Αν δε, αισθανεσαι πρωτοπορος που ανακαλυψες το σκρουτζ ,συνχαρητηρια εισαι ευφυεστατος .. Ειπα πως θα επρεπε να συγκρινετε τιμες παραεισαγωγης μεταξυ τους και οχι με επισημης αντιπροσωπειας ..επισης .Το π7 ειναι πολυ ωραιο και καλο..τα σπεκς του ειναι υπεραρκετα για τη τιμη..

Δημοσ.

Kostasfalcon ο μονος που ξεφτιλιζεται εισαι εσυ με την ανορθογραφη αγενεια και παραλογη συγκριση που επιχειρεις ..Αν δε, αισθανεσαι πρωτοπορος που ανακαλυψες το σκρουτζ ,συνχαρητηρια εισαι ευφυεστατος .. Ειπα πως θα επρεπε να συγκρινετε τιμες παραεισαγωγης μεταξυ τους και οχι με επισημης αντιπροσωπειας ..επισης .Το π7 ειναι πολυ ωραιο και καλο..τα σπεκς του ειναι υπεραρκετα για τη τιμη..

Ανορθογραφη αγενεια.....? Εισαι απίστευτος πραγματικα!

Απαντω σε αυτά που γραφεις αγαπητε. Ποιος σου μιλησε για πρωτοποριες και ανακαλύψεις?

Μηπως είμαι ο μονος που ψωνιζω από σκρουτζομαγαζα?

Ειλκρινα μην ποσταρεις άλλο γιατι γελανε ολοι μαζι σου εδώ μεσα......

Σταματω εγω εδώ, καθως μαζι σου δεν προκεται να βγει καποια ακρη.....απλα ότι να ναι.....τα συμπερασματα τα αφηνω για τους υπολοιπους εδώ μεσα.....

Edit: Να στο κανω λιανα γιατι βλεπω ότι αδυνατείς να με καταλάβεις. Αγορασε ένα Samsung smartphone από ένα γνωστο και με καλες αξιολογήσεις σκρουτζομαγαζο. Παρε τηλεφωνο την Samsung Hellas δωσε το ιμει και ρωτα αν εχεις κανονικα την 2ετη πανευρωπαικη εγγυηση. Αν σου πουνε το αντιθετο τοτε θα μου μιλήσεις ξανα. Μεχρι τοτε να σκέφτεσαι πριν ποσταρεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...