Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικά οι εταιρίες παιχνιδιών σκοτώσανε το PC, ανεβάζοντας συνεχώς τις απαιτήσεις (δείτε τι απαιτήσεις έχει το νεο Wolfenstein αν δεν με πιστεύετε). Οπότε οι μόνοι που έχουν μείνει στο PC είναι όσοι σκέφτονται "θα ξηλωθώ για hardware, για να έχω τσάμπα games" (και οι οποίοι δεν φαίνονται στις πωλήσεις). Όλος ο άλλος κόσμος έχει πάει στις κονσόλες, όπου ξηλώνεται μια φορά και έχει hardware για 6 χρόνια. Και άρα δεν έχει λόγο να αγοράσει PC που να παίζει games.

Ρε φίλε πόσο δίκιο έχεις! Το τελευταίο παιχνίδι που αγόρασα και έπαιξα ήταν το Warcraft 2, το 2002. Σε ολοκαίνουριο λάπτοπ των 2000 Ευρώ, μόλις που έπαιζε.

Έκτοτε επειδή δουλεύω με refurbished λάπτοπ που έχουν Linux επάνω (είμαι web developer και δε χρειάζομαι ούτε και πρέπει να έχω high-end υπολογιστή), δεν μπόρεσα ποτέ να παίξω ένα παιχνιδάκι της προκοπής.

Πήρα PlayStation2 και νοίκιαζα παιχνίδια από το βίντεο κλαμπ. Αυτό ήταν καλή λύση γιατί ούτως ή άλλως μετά από μερικές μέρες τα βαριέμαι όσο καλά και να είναι. Τώρα το PlayStation χάλασε. Να δώσω 300 πόσα θέλει για PS4 ούτε συζήτηση.

Επομένως τώρα πια παίζω Flash games στο games.gr  χα χα ! (χωρίς πλα΄κα έχει μερικά πολύ ωραία πχ Kingdom Rush)

Δημοσ.

αρε δικιο που χετε

και γω , με desktop των 1000ων ευρο , εχω καταντισει να παιζω notdopler και friv , τα flash games πραγματικα εχουνε γινει υπεροχα . επισης παιζω πειρατες...στο facebook...

hardware γενικα πιστευω "υπαρχει" , αξιολογoι τιτλοι δεν υπαρχουν 

Τα τελευταια παιχνιδια που επαιξα ηταν child of Light / trine 2 / rayman  . Ολα τους indie platform , για να νοσταλγησω τις παλιες ωραιες εποχες του crash/spyro .

H παιχνιδοβιομηχανια εχει κορεστει , και την κρατανε με ξαναζεσταμενο φαγητο . 

Τωρα για το destiny ...οπου βλεπεις πολλα μηλα, κρατα μικρο καλαθι , ειδατε τι εγινε και με το titanfall που και αυτο ειχε φαει φοβερο hype . 

Δημοσ.

Παλι καλα που εχω και ενα PS3 στην ακρη και τρωει σκονη :P :P

Αν είναι slim στο αγοράζω, το δικό μου έφυγε από yellow light μετά από 7 περίπου χρόνια. :)

(Πλάκα κάνω, δεν έχω ευρώ ώστε να στο αγοράσω)

Δημοσ.

..δεν παίζει ρόλο η πειρατεία. Για άλλο λόγο δε βγήκε στο pc... προφανώς τους τα σκάει η Sony για το exclusivity..

..εκτός κι αν είδατε εσείς κανένα αντίγραφο Diablo III και δεν το κατάλαβα...

Το πως έγινε αυτό τώρα; Τα σκάσανε στις crack-teams? Το κλείδωσαν τόσο καλά με το server-based σύστημά τους; Το αποτέλεσμα το ίδιο...

• Like 1
Δημοσ.

Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει καν το hardware να παίξει παιχνίδια στο PC του. Πάει και έρχεται το ultra-thin laptop με ενσωματωμένη gpu (που μόλις που κάνει για Asphalt 8 και λοιπά "παιχνιδάκια")... Ακόμα και στα dekstops έχουμε τα small factor που επίσης δεν έχουν discrete gpu ως επι το πλείστον.

Βασικά οι εταιρίες παιχνιδιών σκοτώσανε το PC, ανεβάζοντας συνεχώς τις απαιτήσεις (δείτε τι απαιτήσεις έχει το νεο Wolfenstein αν δεν με πιστεύετε). Οπότε οι μόνοι που έχουν μείνει στο PC είναι όσοι σκέφτονται "θα ξηλωθώ για hardware, για να έχω τσάμπα games" (και οι οποίοι δεν φαίνονται στις πωλήσεις). Όλος ο άλλος κόσμος έχει πάει στις κονσόλες, όπου ξηλώνεται μια φορά και έχει hardware για 6 χρόνια. Και άρα δεν έχει λόγο να αγοράσει PC που να παίζει games.

Υπάρχουν που και που οι τρελαμένοι με τα γραφικά, αλλά πόσοι είναι αυτοί;

Να σε καλα ρε Insomnia που διαβαζω κατι οτι να ναι posts οπως το παραπανω  :lol:  :lol:

Ναι αγαπητε το πετυχες. Επειδη υπαρχουν 3-4 παιχνιδια με υψηλες απαιτησεις(συνηθως Fps)τα βαζουμε ολα τα παιχνιδια στο ιδιο τσουβαλι.Απλα οτι να ναι. Δες πχ τα παιχνιδια που επαιξε ο κοσμος περισσοτερο το 2013 για Pc http://caas.raptr.com/the-raptr-awards-most-played-games-of-2013/(και για Ελλαδα βαλε και το Diablo 3 RoS που εχει πουλησει πολυ,και το Hearthstone),και πηγαινε δες τι απαιτησεις εχουν τα παιχνιδια αυτα.

Να δουμε ποτε θα σταματησει ο μυθος οτι για να παιξεις παιχνιδια στο Pc θες μια περιουσια(αν εισαι εξυπνος αγοραστης βρισκεις 7970 μεταχειρισμενη στα 200 περιπου ευρω αντι να αγορασεις R9 270x, και την βγαζεις για περιπου 2.5 με 3 χρονια ανετοτατα στα περισσοτερα παιχνιδια).

Οσο για το Destiny,οπως και το D3,θα βγει και αυτο αργοτερα για Pc.

• Like 4
Δημοσ.

Ο περισσότερος κόσμος δεν έχει καν το hardware να παίξει παιχνίδια στο PC του. Πάει και έρχεται το ultra-thin laptop με ενσωματωμένη gpu (που μόλις που κάνει για Asphalt 8 και λοιπά "παιχνιδάκια")... Ακόμα και στα dekstops έχουμε τα small factor που επίσης δεν έχουν discrete gpu ως επι το πλείστον.

Υπάρχουν που και που οι τρελαμένοι με τα γραφικά, αλλά πόσοι είναι αυτοί;

Τι κάνει λέει? Τα 40άρια και τα 50άρια (για να μην πω και 60άρια!) για κάθε παιχνίδι που τα πας? Εκτός βέβαια και αν μιλάς για τσιπαρισμένες κονσόλες, που χάνεις και την εγγύηση αν δεν κάνω λάθος...

Ενώ στο pc τουλάχιστον δεν έχεις τέτοια θέματα

• Like 1
Δημοσ.

Ας μην τα κατεβάζατε όλα σε τόρρεντ τότε :P

Προφανώς σου διέφυγε και μια μικρή είδηση για φέτος, που δείχνει οτι δεν φταίει η πειρατία, ουτε οτι το PC gaming πεθαίνει και δεν βγαίνουν κάποια παιχνίδια για PC.

PC gaming now brings in more money than console gaming

• Like 3
Δημοσ.

Προφανώς σου διέφυγε και μια μικρή είδηση για φέτος, που δείχνει οτι δεν φταίει η πειρατία, ουτε οτι το PC gaming πεθαίνει και δεν βγαίνουν κάποια παιχνίδια για PC.

PC gaming now brings in more money than console gaming

.....εγω ημουν κατοχος PS4...και λεω ημουν γιατι (δοξα το θεο ) το πουλησα πριν δυο βδομάδες χωρις μεγαλη χασουρα για να επενδυσω σε μια καρτα γραφικων αργοτερα.Το ειχα από τον Δεκεμβρη με δυο-τρια παιχνίδια (...εεε 60ευρο είναι αυτά ανα παιχνιδι= 180)....και 8 στις 10 επαιζα στο PC ....εν τω μεταξυ εχω αγορασμένους ολους τους ΑΑΑ τιτλους στο PC (Titanfall,Battlefield 3-4,Need for speed Rivals,COD Ghosts,k.o.k με ΣΥΝΟΛΙΚΟ κοστος 100ευρο.....και επειδή εβλεπα την διαφορα (γιατι στην ιδια Full HD led 50"...μονο το Gamepad αλλαζα) μεταξυ PC και Κονσολας (...η μερα με τα μεσάνυχτα....και δεν θελω σχολια γιατι ματια εχω και βλεπω!!!), αποφασισα τελικα να το πουλησω γιατι ηταν ασυμφορο μελλοντικα και δεν υπαρχει μετρο σύγκρισης με το PC(η μερα με τη νυχτα).... οσο για την πειρατια......τη...η κονσόλες δεν εχουν πειρατια????Μην τρελαθούμε!!!!!

Δημοσ.

o καθένας από ότι βλέπω γραφει το μακρύ του και το κοντό του χανοντας το ζητούμενο με τους οπαδισμούς για τις κονσόλες ΄η τα Pc... το θεμα έιναι να παιζουμε ππαιχνίδια είτεάυτά έιναι σε κονσόλα είτε σε pc.... Αν βάλουμε ένα Pc μεσαίων αποδόσεων και steam για παιχνίδια έχουμε πάνω κάτω το κόστος μιας κονσόλας με 4-5 παιχνίδια....

βεβαια ακόμη και σήμερα η ποιότητα είναι ένα κλικ παραπάνω στο pc και αυτό λόγω του πιο καινούριου hardware.... αλλά και πάλι έχουμε όλοι υπνωτιστεί με τα fps και με τα 1002 που ξεχάσαμε ότι τις καλύτερες αναμνησεις μας τις έχουμε με παιχνίδια που μετρουσαμε με το μάτι μας τα pixel τους.... και μας έχουν χαραχτεί βαθεια στην μήμη.. mario, age of empires 2, age of mythology, zelda, metal slag, τετρις και χίλια 2 που μόνο γραφικά δεν έχουν....

για αυτό ξεκολίστελίγο από το τι έχετε μεσα στο σαλόνι σας... αν σας γεμίζει όλα έιναι καλά, είτε Pc έιτε κονσόλα είτε τοστιέρα....

Όσον αφορά το παιχνίδι τώτα, τα γραφικά φαίνονται τέλεια, σκέφτομαι σε μια 4Κ τηλερόραση πως θα ναι και μου τρεχουν τα σάλια, αλλά δεν ξέρω για το στορυ.. τέλος πα΄ντων , μακαρι να βγει καλό για να έχουμε ένα τίτλο να παιξουμε ακόμη..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι κάνει λέει? Τα 40άρια και τα 50άρια (για να μην πω και 60άρια!) για κάθε παιχνίδι που τα πας?

Αυτο λεω και γω. Οποιος σκεφτεται ετσι (και καλα κανει μεταξυ μας τοσο ακριβα που τα κοστολογουν τα παιχνιδια) ΔΕΝ ενδιαφερει τις εταιριες.

Οι εταιριες ενδιαφερονται γι αυτους που εκαναν το "λαθος" να παρουν κονσολα και δινουν τα 40άρια και 50άρια. Γι αυτο και στο πιο πανω αρθρο δεν βλεπεις τη λεξη "PC", κάποτε ισως βγει και για PC.

Φυσικα οι ιδιες οι εταιριες εδιωξαν απο το PC τους χρηστες που πληρωνουν (την πλειονοτητα), με τις απαιτησεις τους. Οσοι επιμενουν στο PC ειναι στην πλειονοτητα τους επειδη αποφευγουν το κοστος του αυθεντικου.

Σε απλα ελληνικά, καταλαβαινεις οτι το PC εχει προβλημα οταν, οταν θιγεις το θεμα "απαιτησεις" και σου απαντουν "γλιτωνεις τα 40άρια και 50άρια" και την ιδια στιγμη παιχνιδαρες ειτε δεν βγαινουν για το PC (Dynasty, LA Noire) ειτε βγαινουν με μεγαλη καθυστερηση (GTA).

Και αν ειναι να διακρινω τα παιχνιδια σε χαμηλων και υψηλων απαιτησεων την κατσαμε, εχει που εχει λιγοτερες παιχνιδαρες το PC και παιχνιδαρες που φτανουν με καθυστερηση...

Γενικα, για οσο το PC gaming εχει ακομα ζωη, ισχυει το ακολουθο:

Παιζεις πολλα παιχνιδια και δεν σε νοιαζουν καθυστερησεις και απουσιες σημαντικων τιτλων --> PC

Δεν παιζεις πολλα παιχνιδια --> Κονσολα.

Παιζεις πολλα παιχνιδια και σε νοιαζουν καθυστερησεις και απουσιες σημαντικων τιτλων --> Κανε οτι σε φωτισει ο θεός.

Επεξ/σία από kurkosdr
  • Like 3
Δημοσ.

...το LA Noire εχει βγει για PC....και στο φιναλε δεν θα τα χαλασουμε για 4-5 exclusive(..που ποτε δεν ξερεις)....

Asked by Eurogamer why Bungie is not bringing the game to PC even when the game is developed internally on that platform, design lead Lars Bakken said, "The truth is it's not that simple. "I wish it was that simple. It's pretty complicated. That doesn't mean it can't happen in the future, it just means it won't happen right now."

Δημοσ.

Ελά μην κοροϊδευόμαστε...Δε φταίει η πειρατεία...

Έμαθαν όμως λόγο της επεκτασιμότητας που προσφέρουν τα pc κάθε 1,5-2 χρόνια να 2πλασιάζουν τα specs.

Παίρνεις μία high-end gpu και με το που αλλάξει το directx σε ένα καινούριο game γίνεται άχρηστη...

Στην κονσόλα θέλουν δε θέλουν θα συμμορφωθούν με το ύπαρχον hardware.

Δημοσ.

πολύ ''παιδικό'' δείχνει..το ήθελα κάπως πιο σκοτεινό;

Δεν θα βγει για pc ;

Θα βγει αργοτερα οπως εχει γινει και σε αλλα παιχνιδια,βλεπε GTA V,Dark Souls.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...