Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, θελω την βοηθεια σας σχετικα με την αγορα μια μητρικης Καρτας. Αρχικα λογω οικονομικης κρισης κανω αναβαθμιση τον υπολογιστη μου κομματι-κομματι. Εχω ηδη αγορασει καρτα γραφικων την ASUS GT640-2GD3 2GB PCI-E RETAIL (http://www.e-shop.gr/asus-gt640-2gd3-2gb-pci-e-retail-p-PER.513579) . Επισης αγορασα και 4gb ram για αρχη και αργοτερα ισως αγορασω και αλλη συγκεκριμενα ειναι η KINGSTON KHX1600C9D3B1/4G 4GB DDR3 PC3-12800 1600MHZ CL9 HYPERX

(http://www.e-shop.gr/kingston-khx1600c9d3b1-4g-4gb-ddr3-pc3-12800-1600mhz-cl9-hyperx-p-PER.550358) . Απο σκληρο δισκο, Καρτα ηχου ειμαι οκ πιστευω. Τροφοδοτικο εχω 450watt .

Η ερωτηση μου ειναι , τι μητρικη καρτα να αγορασω μεχρι 60-70 ευρω? Αυτη η μητρικη που θα μου προτεινεται θελω να μπορω να βαλω τον επεξεργαστη που εχω τωρα Intel Core 2 Duo E7400 αλλα μελλοντικα ( σε 3-4 μηνες) να αγορασω εναν καινουργιο επεξεργαστη ι5 ή i7 και να τον τοποθετησω. Επισης τι αλλο χρειαζεται να αλλαξω?

Δημοσ.

Δεν γινεται αυτο που ζητας...ο επεξεργαστης σου ειναι 775 socket.

Πρεπει να παρεις και cpu  και μητρικη.

• Like 1
Δημοσ.

Pc με δόσεις στήνεις ένα-ένα part..; Δε γίνεται δουλειά έτσι.Καλύτερα να μαζέψεις ένα ποσό και να κοιτάξεις την σύνθεση συνολικά και να κάνεις την αγορά του συστήματος.Θα βγεις πιο κερδισμένος έτσι. Ποιό τροφοδοτικό έχεις; Όπως σου πε ο hyphen δε γίνεται αυτό που ρωτάς.

• Like 1
Δημοσ.

επειδη καταλαβαινω τον "πονο" σου, να αναβαθμισεις το πισι, πρεπει να συμφωνησω με τους προλαλησαντες..!! 

τα κομματια (Ε7400- καινουρια μητρικη)  δεν ειναι συμβατα μεταξυ τους. εχει αλλο σοκετ ο 7400 και αλλο σοκετ οι νεες μητρικες..!! 

εχεις μια μονο επιλογη, αν θες να κανεις αναβαθμιση. να μαζεψεις ενα ικανο μπατζετ, που να σου επιτρεπει να αγορασεις -τουλαχιστον- πακετο την μητρικη, με τον αναλογο επεξεργαστη...!! αφου μνημη αγορασες.. οκ!!

τα υπολοιπα μπορεις να τα αναβαθμισεις σταδιακα..! αρα, πιστευω οτι ξεκινησες αναποδα. μπορουσες να μην αγορασεις ακομα καρτα γραφικων..!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...