Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Google ανακοίνωσε μία μεγάλη αναβάθμιση για τους Google Maps στο Android (έκδοση 7.7) και στο iOS (έκδοση 3.0). Η αναβάθμιση φέρνει νέα εμφάνιση και αρκετά νέα χαρακτηριστικά που αναβαθμίζουν την εμπειρία.Η αναβάθμιση φέρνει τους χάρτες offline στη πλατφόρμα iOS (όχι ότι δεν υποστηριζόταν η λειτουργία παλαιότερα, απλώς τώρα δεν χρειάζεται ο χρήστης να πληκτρολογήσει “OK Maps” στο πεδίο αναζήτησης για να αποθηκευτεί η περιοχή που έδειχνε εκείνη την ώρα η οθόνη) ενώ η λειτουργία έχει βελτιστοποιηθεί στη πλατφόρμα του Android.

Τώρα σε κάθε περίπτωση παρέχεται η δυνατότητα στον χρήστη να αποθηκεύσει την τοποθεσία που θέλει για χρήση offline ενώ η Google παρέχει και τη δυνατότητα διαχείρισης των offline χαρτών, επιτρέποντας στον χρήστη να δει τις τοποθεσίες που έχει αποθηκεύσει μέσα από το προφίλ του (συγχρονισμός αποθηκευμένων τοποθεσιών σε όλες τις συσκευές με απλό sign-in). Μία σημαντική ακόμα βελτίωση αφορά στη πλοήγηση turn-by-turn. Η εφαρμογή μπορεί πια να ειδοποιεί τους χρήστες να αλλάξουν λωρίδα στον αυτοκινητόδρομο όταν πλησιάζει η έξοδος που χρειάζεται να ακολουθήσουν ή αν πρέπει να στρίψουν. Για την ώρα η συγκεκριμένη λειτουργία είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ, στον Καναδά και στην Ιαπωνία.

Η υπηρεσία Uber επίσης έχει ενσωματωθεί στους χάρτες για ορισμένες πόλεις (για τη λειτουργία απαιτείται η εγκατάσταση της εφαρμογής Uber). Υποστηρίζονται νέα επίσης φίλτρα αναζήτησης σχετικά με εστιατόρια, ξενοδοχεία ή άλλες τοπικές επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά στο χρήστη. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα Street View, για διαθέσιμα αξιοθέατα, ξενοδοχεία ή εστιατόρια.

File.png Download: Google Maps (Android)

File.png Download: Google Maps (iOS)

Link.png Site: Google

Link.png Site: The Verge

Δημοσ.

Επίσης, στο iOS, έχει και πρόσβαση στα Contacts του iPhone και iPad. Μ' αυτή την προσθήκη στο Google Maps App, το Apple Maps πάει για απόσυρση, τουλάχιστον για το 4άρι μου.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης, στο iOS, έχει και πρόσβαση στα Contacts του iPhone και iPad. Μ' αυτή την προσθήκη στο Google Maps App, το Apple Maps πάει για απόσυρση, τουλάχιστον για το 4άρι μου.

Και τι έγινε δηλαδή; Εσένα περίμενε για να τα βρει;

Σου πέρασε μήπως από το μυαλό ποια θα είναι η χρήση τους; Θα φακελώσουν τους φίλους σου ή θα μπορείς απλά λέγωντας το όνομα τους να σου βγάζει ιδανική διαδρομή πρςο την διεύθυνση που θα έχεις ορίσει για τον φίλο σου;

Δηλάδη αυτή η μεσαιωνική αντίληψη.. έλεος!

Εσένα κι εμένα περιμένει η κάθε Google για να μάθει τα στοιχεία σου που μένεις και που βρίσκεσαι...

Κόψε και το κινητό γιατί η εταιρία παροχής ξέρει κάθε δευτερόλεπτο που ακριβώς είσαι, με ποιους κοντά κτλ κτλ.

Δημοσ.

Σου πέρασε μήπως από το μυαλό ποια θα είναι η χρήση τους; Θα φακελώσουν τους φίλους σου ή θα μπορείς απλά λέγωντας το όνομα τους να σου βγάζει ιδανική διαδρομή πρςο την διεύθυνση που θα έχεις ορίσει για τον φίλο σου;

Εσένα κι εμένα περιμένει η κάθε Google για να μάθει τα στοιχεία σου που μένεις και που βρίσκεσαι...

Κόψε και το κινητό γιατί η εταιρία παροχής ξέρει κάθε δευτερόλεπτο που ακριβώς είσαι, με ποιους κοντά κτλ κτλ.

Δεν κατάλαβα τίποτα. Τι σχέση έχει αυτό που λες μ' αυτό που έγραψα;

• Like 19
Δημοσ.

ξαναδιαβασε τι εγραψε ο ανθρωπος, και επικεντρωσου εκει που λεει "το apple maps παει για αποσυρση"

• Like 5
Δημοσ.

CheOnWeb
Την συγγνώμη μου διάβασα άλλο :/

Έχω συνηθήσει φαίνεται και λέω δε μπορεί τσάμπα πράμα τους δίνουν και πάλι κρα :P

Sorry και πάλι ;-)

• Like 5
Δημοσ.

Στο android υπάρχει δυνατότητα offline χρήσης χάρτη όχι μόνο για μια μικρή περιοχή (αυτή που δείχνει η οθόνη δηλαδή; );

• Like 1
Δημοσ.

Στο android υπάρχει δυνατότητα offline χρήσης χάρτη όχι μόνο για μια μικρή περιοχή (αυτή που δείχνει η οθόνη δηλαδή; );

εγω αποθηκευσα offline ολη την αττικη. απλα εκανα zoom out μεχρι να μπει ολη η περιοχη στο "καδρο"

Δημοσ.

CheOnWeb

Την συγγνώμη μου διάβασα άλλο :/

Έχω συνηθήσει φαίνεται και λέω δε μπορεί τσάμπα πράμα τους δίνουν και πάλι κρα :P

Sorry και πάλι ;-)

No problem  B) 

• Like 3
Δημοσ.

Τι είναι αυτα ρε παιδιά συγνώμη κιόλας... Για συγκεκριμένες περιοχές πρώτα αποθήκευση για να τα έχεις offline κτλ... Ούτε κ καταλαβαίνω λόγω του ότι έχω ένα νοκια 1020 κ τι offline είσαι , τι online είσαι όλα κανονικά .... Κ καθόλου να μην έχεις μπει online μόνο με λειτουργία πτήσης να είσαι δουλευουν οι χάρτες απιστευτα γρηγορα κ ακριβειας!!!!

• Like 3
Δημοσ.

Η Google ανακοίνωσε μία μεγάλη αναβάθμιση για τους Google Maps στο Android (έκδοση 7.7)

Απο οτι βλεπω στο android ειναι η εκδοση 8.0, οχι η 7.7

Δημοσ.

Αυτή η δυνατότητα υπήρχε σε παλαιότερες εκδόσεις και κάποια στιγμή την κατάργησαν και μετά την ξανά έβαλαν χωρίς τη δυνατότητα διαχείρισης. Γι αυτό τόσο καιρό έχω μείνει σε παλαιότερη έκδοση η οποία εκτός των αλλων έχει και μέτρηση αποστάσεων. Όταν ξαναπροσθέσουν και αυτό το χαρακτηριστικό θα αναβαθμισω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αυτή η δυνατότητα υπήρχε σε παλαιότερες εκδόσεις και κάποια στιγμή την κατάργησαν και μετά την ξανά έβαλαν χωρίς τη δυνατότητα διαχείρισης. Γι αυτό τόσο καιρό έχω μείνει σε παλαιότερη έκδοση η οποία εκτός των αλλων έχει και μέτρηση αποστάσεων. Όταν ξαναπροσθέσουν και αυτό το χαρακτηριστικό θα αναβαθμισω.

Ποιά έκδοση έχεις που το κάνει αυτό;

Δημοσ.

Γιατί συνήθως καταλήγουν σε αυτιστικές καταστάσεις και αυτή ήταν μια απο τις σπάνιες εξαιρέσεις ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...