Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εχω το εξής πρόβλημα (ξανά)..

Μετά την εγατάσταση τών windows 7 64bit στο κατάστημα μου σε 7 υπολογιστές μου βγάζει συνέχεια το εξής σφάλμα και σταματάει ο ήχος για 1-2 δευτερόλεπτα

.post-285890-0-41733200-1399460877_thumb.png

μετά απο αυτό το χρινικό διάστημα ξαναβγάζει αυτό το μήνυμα και ο ήχος επανέρχετε.

post-285890-0-73008000-1399460917_thumb.png

Και σας λέω το εξής τα ακουστικά είναι καλά δωκιμασμένα έχω κάνει διάφορες δοκιμές άλλαξα ακουστικα και κατέληξα στο οτι τα ακουστικά ΔΕΝ φταίνε.

Οι υπολογιστές μεταξύ τους δέν είναι όλοι ίδιοι, μάλιστα οι 5 εχουν ιδια μητρική και οι άλοι 2 έχουν διαφορετική.

Και γενικά δέν μπορώ να πώ οτι αυτόι οι 7 συνδέοντε μεταξύ τους με κάτι κοινό..

Το μόνο κοινό είναι οτι είχαν όλοι windows xp κα μπήκαν windows 7 μήπός υπάρχει κάποιοα ρυθμηση στο bios που πρέπει να κοιτάξω?

Δημοσ.

Κοιτα και στα 7 μηχανήματα να κάνει το ίδιο και να εχουν ολα το ίδιο πρόβλημα δύσκολο μου φαίνεται , οποτε μηπως τα windows που πέρασες εχουν καποιο πρόβλημα μιας και αυτο ειναι το μονο κοινό που εχουν ουσιαστικά τα συγκεκριμένα.

Δοκίμασε στο bios να βάλεις ειτε hdaudio ή ac97 υπάρχει αυτην η επιλογή νομίζω , παίξε με ενα απο τα 2 και δες αν στο κανει παλι

Δημοσ.

Περασα τα ιδια windows σε αρκετούς υπολογιστές ακόμα αλλά οι οιπόλοιποι δολεύοθν κανονικα...

Πολύ κουλό.

Ποθενά στο bios δέν βρήκα τήν ρύμηση που ανέφερες.

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Νομίζω η απάντηση στο πρόβλημα μου βρίσκετε εδώ.

Ακόμα το δοκιμάζω αλλά πιστεύω οτι λύθηκε.

www.youtube.com/watch?v=CCQOTBXFznw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...