Kapetanakos Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Θα ηθελα καποιο προγραμμα να αλλαζει το μεγεθος γραμματοσειρας σε mp4 αλλα και mkv και να τους ενσωματωνει. Υπαρχει? Ευχαριστω.
Kapetanakos Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Εγώ χρησιμοποιώ το Format Factory Σε ευχαριστω για την απαντηση.
Kapetanakos Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Ενω μου κανει κανονικα την μετατροπη η τηλεοραση μου δεν αναγνωρηζει τα αρχεια.Γιατι?
micos000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Τι τι μορφή τα βγάζεις από το ff και τι μορφές υποστηρίζει η tv; Δες με το media info τι μορφή είναι ένα αρχείο που παίζει σίγουρα (εικόνα και ήχο) και μετά να τα βγάζεις από το ff στην ίδια μορφή.
lak10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 κανενα καλο προγραμμα για εγραφφη υποτιτλων σε video γιατι το avirecomp ειναι πολυ αργο
deesnider Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 κανενα καλο προγραμμα για εγραφφη υποτιτλων σε video γιατι το avirecomp ειναι πολυ αργο Αν εννοείς «ενσωμάτωση» των υποτίτλων στο video (όχι να είναι επιλέξιμοι, αλλά «μόνιμοι» πάνω στο video), η διαδικασία είναι χρονοβόρα ανεξαρτήτως προγράμματος που χρησιμοποιείς, διότι γίνεται re-encoding. Για επιλέξιμους, ταχύτατο είναι το aviaddxsubs, αλλά δέχεται μόνο avi.
lak10 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 Δημοσ. 16 Μαΐου 2014 δεν μπορω να κανω δουλεια με το aviaddxsubs δεν μου εμφανιζει υποτιτλους οτι και αν επιλεξω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα