azuli Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 εχω θεμα με το viber.Δουλευε κανονικα μεχρι που αλλαξα rom (απο cm7 σε cm11).Mετα αρχισε να μην στελνει ολα τα μυνηματα που εστελνα και επισης πιο μετα σταματησε να μου εμφανιζει τον καταλογο με τις επαφες (και του android και του viber) Δοκιμασα τα παντα,clean install του viber,σβησιμο των φακελων του χειροκινητα,restore με titanium,restore χωρις data,restore μονο data,τιποτα.Αλλαξα μεχρι και rom και πηγα πισω στην cm7 που δουλευε κανονικα,αλλα πλεον δεν δουλευει ουτε εκει.Sms κανονικα λαμβανω χωρις προβλημα,το 2g δουλευει,το 3g δουλευει,το wifi δουλευει,o google account δουλευει.Επισης μπορω να δεχτω μυνηματα viber αλλα ερχονται χωρις το ονομα του αποστολεα φυσικαΠαρατηρησα επιπλεον οτι οταν παω να κανω activation πλεον δεν μου ερχεται ποτε sms με τον κωδικο οπως γινοταν παλια,μερικες φορες με παιρνει τηλεφωνο το συστημα τους και μου τον δινει,αλλα και παλι δεν μπορει να διαβασει τις επαφες και να στειλει κανονικα τα μυνηματα χωρις προβληματα.Εννοειται οτι εχω δοκιμασει να σβησω τις επαφες μου απο το android και να τις ξανακανω import μηπως τις δει αλλα τιποτα.Οπως και να κανω delete data στο contacts και το contacts data apks. Βασικα αν κανω restore το viber με titanium απο παλιο backup χωρις να ειμαι στο ιντερνετ τα βγαζει ολα κανονικα,λιστες,μυνηματα.Μολις ομως συνδεθω τα ξεχναει ολα και μου ζηταει παλι να δωσω το τηλεφωνο μου σαν να το βαζω πρωτη φορα το viberKαμια ιδεα? cm7 και cm11 χρησιμοποιω και το τηλ ειναι στην Q
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα