g.shock Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Έχω μπει στην διαδικασία να αλλάξω το τροφοδοτικο μου και να πάω απο τα 850w στα 1000w. Ο λόγος της αλλαγής έιναι καθαρά για μελλοντική χρήση δεύτερης κάρτας και μιας μπαίνει και η υδροψυξη θεωρώ ότι ίσως να μην μου φτάσει το υπάρχων τροφοδοτικο (λέμε τώρα). Θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά τροφοδοτικά μέχρι 200€ (εάν υπάρχει και κάποιο με μικρή διαφορα δεν θα πούμε όχι). Το σύστημα μου ειναι αυτό της υπογραφής μου συν άλλον έναν samsung ssd evo120 και άλλο ένα σκληρό δίσκο WD green. Ο επεξεργαστής θα φάει ένα μικρό overlock το πολυ μέχρι τα 4,5. Αναμένω προτάσεις σας. Σας ευχαριστώ.
louts Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 http://www.skroutz.gr/s/4344534/EVGA-SuperNOVA-1000-P2.html 194 € με 80+platinum αν και νομίζω ότι θα ίσε οκ με το 850w 1
Millennium Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Και εγώ δε βρίσκω λόγο για να το αλλάξεις. SLI πάνω στην 21.5'' ΤΝ θα κάνεις; 1
g.shock Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Και εγώ δε βρίσκω λόγο για να το αλλάξεις. SLI πάνω στην 21.5'' ΤΝ θα κάνεις; φυσικά και όχι. Περιμένω να δώ reviews για την asus rog swift PG278Q και αν μέχρι τότε δεν δώ κάτι καλύτερο θα προσπαθήσω να την χτυπήσω. Το μόνο σίγουρο ειναι ότι θα πάω σε 27". Δλδ με το υπάρχον σύστημα, και μελλοντικά με μια δεύτερη καρτούλα , δεν θα έχω θέμα ?
Thanos1972 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 με την μια καρτα δεν θα εχεις θεμα.κρατα τα χρηματα σου για να αναβαθμισεις (αφου θελεις παραπανω επιδοσεις απο αυτες που σου προσφερει η 780ΤΙ) οταν βγουνε καινουργιες καρτες. 1
Millennium Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 φυσικά και όχι. Περιμένω να δώ reviews για την asus rog swift PG278Q και αν μέχρι τότε δεν δώ κάτι καλύτερο θα προσπαθήσω να την χτυπήσω. Το μόνο σίγουρο ειναι ότι θα πάω σε 27". ΤΝ
g.shock Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 ΤΝ δλδ ???... Δεν λέει ? με την μια καρτα δεν θα εχεις θεμα.κρατα τα χρηματα σου για να αναβαθμισεις (αφου θελεις παραπανω επιδοσεις απο αυτες που σου προσφερει η 780ΤΙ) οταν βγουνε καινουργιες καρτες. α) Οι νέες κάρτες πότε θα βγουν στην αγορά και τι τιμές θα έχουν ? β) την 780ti δεν έχει 2μηνο που την αγόρασα και την προηγούμενη εβδομάδα μου ήρθε το μπλοκάκι της για να μπει στο νερό. γ) αν σε 2-3 μήνες βγουν οι νεες κάρτες λογικά οι τιμές τους θα είναι στον Θεό ... περισσότερο θα με συμφέρει να αγοράσω μια ελαφρός μεταχείρο 780ti reference μαζί με το μπλοκάκι της.
Millennium Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δεν έχει βγει η οθόνη αλλά το ότι θα έχει ΤΝ panel σημαίνει και υποχωρήσεις σε κάποια πράγματα. Σε 2-3 μήνες δε θα βγουν νέες enthusiast/high end,θα πάρει πολύ παραπάνω.
g.shock Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Κοίταξε, εγώ αυτό που θέλω είναι ενα πάνελ 27" με ανάλυση 2560χ1440 οπου το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του θα λειτουργήσει σε games και στο internet. Ούτε σχεδιαστής είμαι για να ψάχνω την παραμικρή λεπτομέρεια ούτε κάτι άλλο. Απλά με λίγα λόγια θα χρειαστώ ενα πάνελ (με τα ανωτέρα χαρακτηριστικά ) και το θέλω να παίζει στα 120 με 140hz .... είχα ανοίξει και thrend με το συγκεκριμένο θέμα και στο τέλος είπα να περιμένω να δω τι πουλιά πιάνει και η ASUS και μετά να αποφασίσω. 'Οσο για την νέα σειρά καρτών που μου λές οτι θα καθυστερήσουν πολύ παραπάνω αυτό το "παραπάνω" πόσο μπορεί να είναι ? Γιατί εαν μιλάμε οτι θα βγουν μετά απο 6 μήνες τότε για μένα είναι το ίδιο και το αυτό. Η 780ti είναι ήδη μια πολύ δυνατή κάρτα και στο έμμεσο μέλλον αν συνδυαστεί με άλλη μια σε SLI τότε θα βγάλει πολύ δυνατά αποτελέσματα. Βέβαια μέχρι να δούμε τι θα είναι αυτά τα νέα μοντέλα και τι θα μπορούν να κάνουν καλύτερα απο την 780ti εγώ θα χαίρομαι την δική μου !!!
Millennium Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αν ξέρεις τι ζητάς περί οθόνης τότε περιμένεις,το ψάχνεις και αποφασίζεις.Εγώ τόσα χρήματα για ΤΝ δεν θα δίνα και 200hz να'ταν.Άλλωστε υπάρχουν κορεάτικα 27ρια 1440p που παίρνουν oc και άρχισε να βγάζει και η Eizo ποιοτικές οθόνες (μικρότερες όμως) με ποιοτικότερα panels 120hz+,εγώ θα είχα στον νου μου αν θα περάσει και σε μεγαλύτερες. Για τις επόμενες κορυφαίες κάρτες με μεγάλο πυρήνα στα 20nm έχουν συζητηθεί στα αντίστοιχα topics.Δε βλέπω να βγαίνουν φέτος. 1
g.shock Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αν ξέρεις τι ζητάς περί οθόνης τότε περιμένεις,το ψάχνεις και αποφασίζεις.Εγώ τόσα χρήματα για ΤΝ δεν θα δίνα και 200hz να'ταν.Άλλωστε υπάρχουν κορεάτικα 27ρια 1440p που παίρνουν oc και άρχισε να βγάζει και η Eizo ποιοτικές οθόνες (μικρότερες όμως) με ποιοτικότερα panels 120hz+,εγώ θα είχα στον νου μου αν θα περάσει και σε μεγαλύτερες. Για τις επόμενες κορυφαίες κάρτες με μεγάλο πυρήνα στα 20nm έχουν συζητηθεί στα αντίστοιχα topics.Δε βλέπω να βγαίνουν φέτος. Για τα κορεάτικα έχω διαβάσει πολλά και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο. Η τιμή τους ειναι περίπου στα 250-300€ και αν σε τσιμπήσουν τα τελωνεία θα την πληρώσεις για χρυσάφι. Υπό άλλες συνθήκες θα το τολμούσα αλλά απο την μια υπάρχει ο κίνδυνος αυτός και απο την άλλη υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά μοντέλα που πραγματικά δεν ξέρεις ποιο να διαλέξεις.
Millennium Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Η αλήθεια είναι πως θέλουν ψάξιμο αλλά προσωπικά δε θυμάμαι κάποιον που να μετάνοιωσε την αγορά ενός τέτοιου,ακόμα και με τελωνείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα