Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παλικάρια, χτές τα τίναξε το ποντίκι μου(ριψη στον τοίχο ,πρέπει να σταματήσω το league of legends :P ) τέσπα δεν δουλέυει πλέον το δεξί πλήκτρο καθόλου, το άνοιξα προσπάθησα να το διορθώσω αλλα τπτ. τέσπα είναι ένα Microsoft 1007 series παμπάλαιο οπότε λέω να πάρω new.

θέλω τα φώτα σας, πλέον θα πάω σε ενσύρματο λόγο gaming, αλλα θέλω να έχει και πλαινά buttons γιατί τα χρησιμοποιώ στο web surfing, αυτό το razer στα 30ε αν είχε και πλαινά θα ήταν ότι πρέπει, κάτι τέτοιο ψάχνω, απλό design, και απο εταιρία σωστή/gaming(δεν εμπιστέυομαι Logitech)

αν έχετε κάνα suggestion ,thanks :)

• Like 1
Δημοσ.

Ασχετο , αλλα η Logitech ειναι ισως η εταιρεια με το καλυτερο support

Οποτε δεν ξερω γιατι δεν την εμπιστευεσαι κ εχεις καλυτερη αποψη για τη Razer πχ

Δημοσ.

Δεν την εμπιστευεται γιατι ακουσε απο τον xXxVaggela13xXx στο LoL οτι σπαει το logitech mouse οταν το πετας στον τοιχο.
Οπως και της Microsoft δηλαδη..

Η Logitech ειναι απο τις top για gaming, εκτος των αλλων.

Δημοσ.

όχι ρε σεις απλά μου φαίνονται χαμηλής ποιότητας και πλαστικούρες τα περισσότερα, άσε που δεν μου αρέσει και το design απο όσα έχω δει που είναι πολύ τετράγωνα με γωνίες κτλπ, ψάχνω κάτι πιο απλό ,όπως πχ το razer abyss αλλα να έχει πλαινά κουμπιά 

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι οι αλλες εταιρειες εχουν λιγοτερη πλαστικουρα.
Αλλο να μην σου αρεσει το design και αλλο να ειναι low quality brand.
Εχεις λαθος εντυπωση παντως.

Anyways, οντως στα 30e δεν εχει κατι ομορφο με πλαινα κουμπια γιαυτο ισως να ανεβασεις λιγο το budget
και να κοιταξεις κατι σε Logitech g400s/g400 ή Deathadder ή SteelSeries Sensei.

Διαβασε και αλλα παρομοια ποστς για να παρεις ιδεα μεχρι να απαντησουν και αλλοι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λετε να εχω προβλημα απο μεταβαση απο το Microsoft Basic optical mouse v2 σε Xornet λογω μεγεθους;

Επεξ/σία από chourdis
Δημοσ.

Εγω εχω το coolermaster storm που αν δεν κανω λαθος σε μεγεθος και σουλουπι ειναι ιδιο με το xornet. Προσωπικα με βολευει παρα πολυ και δεν ειχα κανενα προβλημα. Το θεμα ειναι πως ειναι ιδιαιτερο σαν σχεδιο, ειναι πλατυ και κοντο. Ενας φιλος μου που το δοκιμασε δεν του βολευε καθολου. Αν συνηθιζες να πιανεις το προηγουμενο ποντικι σου με ολη τη παλαμη τοτε μαλλον και το xornet δεν θα σου κατσει καλα στο χερι

Δημοσ.

Ενω νομιζα οτι ημουν palm grip τελικα ειδα το χερι μου την ωρα που επαιζα ενα fps και ηταν Claw Grip, πιστευω να μην εχω προβλημα με το Xornet σωστα;

Δημοσ.

Ενω νομιζα οτι ημουν palm grip τελικα ειδα το χερι μου την ωρα που επαιζα ενα fps και ηταν Claw Grip, πιστευω να μην εχω προβλημα με το Xornet σωστα;

Για Claw grip προτεινετε το Xornet;

Εdit: Διαφορετικα ποιο προτεινετε μεχρι τα 20 ευρω (+5 μεγιστη τιμη), δεν εχω προβλημα να ειναι απο το εξωτερικο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...