skanjos Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 καλημέρα παλικάρια, χτές τα τίναξε το ποντίκι μου(ριψη στον τοίχο ,πρέπει να σταματήσω το league of legends ) τέσπα δεν δουλέυει πλέον το δεξί πλήκτρο καθόλου, το άνοιξα προσπάθησα να το διορθώσω αλλα τπτ. τέσπα είναι ένα Microsoft 1007 series παμπάλαιο οπότε λέω να πάρω new. θέλω τα φώτα σας, πλέον θα πάω σε ενσύρματο λόγο gaming, αλλα θέλω να έχει και πλαινά buttons γιατί τα χρησιμοποιώ στο web surfing, αυτό το razer στα 30ε αν είχε και πλαινά θα ήταν ότι πρέπει, κάτι τέτοιο ψάχνω, απλό design, και απο εταιρία σωστή/gaming(δεν εμπιστέυομαι Logitech) αν έχετε κάνα suggestion ,thanks 1
Atallos1 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ασχετο , αλλα η Logitech ειναι ισως η εταιρεια με το καλυτερο support Οποτε δεν ξερω γιατι δεν την εμπιστευεσαι κ εχεις καλυτερη αποψη για τη Razer πχ
sistah Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δεν την εμπιστευεται γιατι ακουσε απο τον xXxVaggela13xXx στο LoL οτι σπαει το logitech mouse οταν το πετας στον τοιχο.Οπως και της Microsoft δηλαδη..Η Logitech ειναι απο τις top για gaming, εκτος των αλλων.
skanjos Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 όχι ρε σεις απλά μου φαίνονται χαμηλής ποιότητας και πλαστικούρες τα περισσότερα, άσε που δεν μου αρέσει και το design απο όσα έχω δει που είναι πολύ τετράγωνα με γωνίες κτλπ, ψάχνω κάτι πιο απλό ,όπως πχ το razer abyss αλλα να έχει πλαινά κουμπιά
sistah Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δεν νομιζω οτι οι αλλες εταιρειες εχουν λιγοτερη πλαστικουρα.Αλλο να μην σου αρεσει το design και αλλο να ειναι low quality brand.Εχεις λαθος εντυπωση παντως.Anyways, οντως στα 30e δεν εχει κατι ομορφο με πλαινα κουμπια γιαυτο ισως να ανεβασεις λιγο το budgetκαι να κοιταξεις κατι σε Logitech g400s/g400 ή Deathadder ή SteelSeries Sensei.Διαβασε και αλλα παρομοια ποστς για να παρεις ιδεα μεχρι να απαντησουν και αλλοι.
ikaruga24 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Για εμενα το πλεον γαματο budget ποντικι που μπορεις να αγορασεις ειναι αυτο. http://www.skroutz.gr/s/399885/CmStorm-Xornet.html?keyphrase=cm+storm+xornet
sirboux Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/527422-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-mouse-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-mousepad/
Sog96Ch Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 (επεξεργασμένο) Λετε να εχω προβλημα απο μεταβαση απο το Microsoft Basic optical mouse v2 σε Xornet λογω μεγεθους; Επεξ/σία 8 Μαΐου 2014 από chourdis
sirboux Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 xornet dimentions Dimension: (L) 107 X (W) 75 X (H) 35 mm http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826570014
^Deadly_Sin^ Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Εγω εχω το coolermaster storm που αν δεν κανω λαθος σε μεγεθος και σουλουπι ειναι ιδιο με το xornet. Προσωπικα με βολευει παρα πολυ και δεν ειχα κανενα προβλημα. Το θεμα ειναι πως ειναι ιδιαιτερο σαν σχεδιο, ειναι πλατυ και κοντο. Ενας φιλος μου που το δοκιμασε δεν του βολευε καθολου. Αν συνηθιζες να πιανεις το προηγουμενο ποντικι σου με ολη τη παλαμη τοτε μαλλον και το xornet δεν θα σου κατσει καλα στο χερι
Sog96Ch Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Ενω νομιζα οτι ημουν palm grip τελικα ειδα το χερι μου την ωρα που επαιζα ενα fps και ηταν Claw Grip, πιστευω να μην εχω προβλημα με το Xornet σωστα;
Sog96Ch Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Ενω νομιζα οτι ημουν palm grip τελικα ειδα το χερι μου την ωρα που επαιζα ενα fps και ηταν Claw Grip, πιστευω να μην εχω προβλημα με το Xornet σωστα; Για Claw grip προτεινετε το Xornet; Εdit: Διαφορετικα ποιο προτεινετε μεχρι τα 20 ευρω (+5 μεγιστη τιμη), δεν εχω προβλημα να ειναι απο το εξωτερικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα