Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου βρει ένα router θύρα τύπου Ν female η male για να το συνδέσω σε αυτήν την κεραία http://www.tp-link.com/lk/products/details/?model=TL-ANT2424B#fea η στο ebay η στο amazon η να μου γράψει λέξεις κλειδιά για να ψάξω βρήκα αυτό το access point https://www.google.gr/search?q=linksys+wag200g&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=HAtqU_f7BIqDjwf3-oGACQ#channel=sb&q=linksys+wap+200e+n+female&rls=org.mozilla:el:official άλλα θέλω και ένα router.

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου βρει ένα router θύρα τύπου Ν female η male για να το συνδέσω σε αυτήν την κεραία http://www.tp-link.com/lk/products/details/?model=TL-ANT2424B#fea η στο ebay η στο amazon η να μου γράψει λέξεις κλειδιά για να ψάξω βρήκα αυτό το access point https://www.google.gr/search?q=linksys+wag200g&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a&channel=sb&gfe_rd=cr&ei=HAtqU_f7BIqDjwf3-oGACQ#channel=sb&q=linksys+wap+200e+n+female&rls=org.mozilla:el:official άλλα θέλω και ένα router.

Τι θέλεις να κάνεις, για να σου προτείνουμε την καλύτερη λύση;

Δημοσ.

Στην περίπτωση αυτή χρειάζεσαι ένα εξωτερικό Access Point που τα έχει όλα. Π.χ. Ubiquiti NanoStation Loco Μ2 ή TP-LINK TL-WA7210N.

Υπάρχουν και με Grid κεραία, π.χ. Ubiquiti AirGrid M2 AG-2G16 και Ubiquiti AirGrid M2 AG-2G20

Όλες πρέπει να κοιτούν προς το σημείο εκπομπής και ταυτόχρονα είναι κεραία, πομποδέκτης και router.

Αν θέλεις να μοιράσεις τη σύνδεση και σε άλλες συσκευές, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε εφεδρικό modem/router έχεις από πάροχο.

Αν από την άλλη έχεις ήδη την κεραία, τότε θέλεις ένα Ubiquiti Bullet 2.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω είδη την κεραία αγοράσει και έχω αγοράσει και αυτό το καλώδιο με αυτό γίνετε να κάνω την δουλειά μου ; και αν ναι μήπως επειδή το μετατρέπω από N-TYPE MALE TO RP-SMA και το συνδέσω σε ενα router που έχει rf-sma μήπως η κεραία δεν πιάνει στα 56km και πιάνει σε λιγότερη απόσταση και αν ναι κάτι ακόμα που θέλω να ρωτήσω όταν θα ψάξω για ένα ρουτερ πιο από όλα τα χαρακτηρίστηκα πρέπει να κοιτάξω σε ένα router ώστε να είναι απόλυτος συμβατά με την κεραία μήπως πρέπει να κοιτάξω τα db συχνότητα hz η κάποιο άλλο χαρακτηριστικό

Δημοσ.

Καλά μην περιμένεις μόνο με την μία κεραία να πιάσεις σε 56 χλμ που γράφει το διαφημιστικό.

Χρειάζονται και στις 2 πλευρές της σύνδεσης ίδιες κεραίες και πάλι υπό προϋποθέσεις.

Για κοντινές συνδέσεις σου κάνει ένα router που να έχει συμβατό ακροδέκτη, αλλά και πάλι εξαρτάται από την άλλη συσκευή που θέλεις να συνδεθείς και την απόσταση.

Δημοσ.

Παίδες εγώ είμαι πιο εύκολος, 200 μέτρα(με οπτική επαφή). Τι προτείνετε; Το TL-WA7210N θα κάνει δουλειά; Θα χρειαστώ κάτι άλλο πέραν αυτού; Υπάρχει modem-router με ίντερνετ σπίτι μου, και θέλω να στείλω ίντερνετ στα 200 μέτρα(με οπτική επαφή) όπως ανέφερα παραπάνω στο σπίτι της αδελφής μου στο λάπτοπ της. Δηλαδή 1 τοίχος, 200 μέτρα και κάνα 2-3 δέντρα ενδιάμεσα. Αυτά, ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Δηλαδή 1 τοίχος, 200 μέτρα και κάνα 2-3 δέντρα ενδιάμεσα. Αυτά, ευχαριστώ προκαταβολικά.

Πφφ, τίποτα δηλαδή. Ξέχασες και τους τοίχους του σπιτιού της αδελφής σου. :P

Στα σοβαρά τώρα, άντε κι εσύ έβαλες ένα εξωτερικό ΑΡ. Το laptop της αδελφής σου, με την ενσωματωμένη κάρτα δικτύου και την κεραία, πως θα καταφέρει να ξεπεράσει τα ίδια εμπόδια, ώστε να μιλήσει μαζί σου, καθώς η επικοινωνία είναι αμφίδρομη;

Πρότασή μου, ξεκινάς με ένα ΑΡ, καλύτερα το Ubiquiti NanoStation Loco M2 και αν δεν έχετε επιτυχία, βάζεις άλλο ένα ίδιο στην αδελφής σου.

Τα δέντρα μπορείς να τα ξεπεράσεις (δεξιά/αριστερά ή από πάνω) και αν όχι σου αφήνουν τουλάχιστον έστω και λίγο οπτικό πεδίο;

Δημοσ.

Μισώ γιατί μάλλον δεν το κατάλαβα καλά, εγώ εννοούσα ότι το TL-WA7210N θα το τοποθετούσα στην αδελφή μου....ώστε να γίνει reciver.....δε γίνετε αυτό;;;; 

Υ.Γ. Γιαυτό ανέφερα 1 τοίχο(το δικό μου) αφού το  TL-WA7210N θα ήταν εξωτερικά στο σπίτι της αδελφής μου και καλά....

Υ.Γ. 2 Τα δέντρα ντάξ τα ρίχνω ένα κόψιμο και είμαι άπλα.....χωρίο είμαι... :P

Δημοσ.

Το ίδιο πράγμα είναι. Το δικό σου ασύρματο είναι με μικρή κεραία και μέσα στο σπίτι. Δύσκολα θα ξεπεράσει τα εμπόδια.

Δοκιμάζεις μία φορά στην αδελφή σου, την άλλη σε σένα και κρατάς την καλύτερη λύση. Διαφορετικά θέλεις 2 ίδιες συσκευές.

Το Nanostation το θεωρώ καλύτερο από το TP-Link, αλλά αν το προτιμάς δεν έχω πρόβλημα.

Τα δέντρα αν δεν είναι πολύ πυκνά και αφήνουν έστω και μικρό πέρασμα, δεν θα έχεις μεγάλο πρόβλημα στην απόσταση αυτή.

Δημοσ.

Πρότασή μου, ξεκινάς με ένα ΑΡ, καλύτερα το Ubiquiti NanoStation Loco M2 και αν δεν έχετε επιτυχία, βάζεις άλλο ένα ίδιο στην αδελφής σου.

Τα δέντρα μπορείς να τα ξεπεράσεις (δεξιά/αριστερά ή από πάνω) και αν όχι σου αφήνουν τουλάχιστον έστω και λίγο οπτικό πεδίο;

Φίλε spysoumi, έχεις ήδη μία πρόταση για να κάνεις σωστή δουλειά. Γιατί γιατί ανακατεύεις τις φώλες του ebay. 

​Αν διαβάσεις τα περισσότερα άρθρα εδώ, οι περισσότεροι αγόρασαν προϊόντα WiFi αμφιβόλου ποιότητας (εξοικονομώντας ελάχιστα Euro σε σχέση με κάτι ποιο αξιοπρεπές) και έπειτα ψάχνουν λύσεις στα προβλήματα τους. 

Η απόφαση του τι θα αγοράσεις είναι δική σου, απλός θεωρώ ότι για να γλυτώσεις 10~20 €, δεν αξίζει να κάνεις πειράματα.

Δημοσ.

Φίλε Ledis εγώ πιστεύω το αντίθετο, το ότι, γιατι να μην δοκιμάσω το φτηνό τρόπο που εάν πιάσει θα είμαι κερδισμένος(οικονομικά) και εάν δεν πιάσει και προσφύγω στον ακριβό τρόπο; Ντάξ δεν έγινε και τίποτα 15€ έχασα κλαιν μαιν, και για να μην προκαλώ κιόλας δεν είμαι και κάνας ματσό 15€ χασούρα είναι δεν θα βγω το Σάββατο.

Υ.Γ. Δεν αγοράζω αυτοκίνητο για να πω ότι "να πάρω χιουντάι που είναι φτηνό και άμα χαλάσει μετά θα πάρω το χόντα".....καταλαβαίνεις τον ειρμό μου....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...