Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα όλα δουλεύουν υπέροχα να ρωτήσω κάτι που δεν ξέρω αν στο thomson συνδεσω καλώδιο τι θα κερδίσω; μπορώ να επεκτείνω πάλι με άλλο ρουτερ;

Αποστολή από το GT-I8190 με τη χρήση Insomnia App

μπορεις να βαλεις οσα access point θες ειτε ολα πανω στο κεντρικο ή το ενα πανω στο αλλο και παει λεγοντας σαν αλυσιδα.απλα ολα θα εχουν διαφορετικη Ip και δευτερον να εχεις φτιαξει τα καναλια στο ασυρματο.επισης σε ρουτερ πχ thomson οπως και διαφορα αλλα που ειναι απο providers προσεξε γιατι μερικες φορες η 4 η ethernet ειναι stb οποτε ειναι μονο για αποδικοποιητες  εκτος αν μπεις και την αλλαξεις.συνηθως το γραφει οτι ειναι stb με κιτρινα γραμματα..

απο εκει και περα μπορεις ειτε να παιρνεις wireless ειτε να παιρνεις με καλωδιο.απλα θα πρεπει να ενωνονται τα access points με καλωδιο ethernet μεταξυ τους.

Δημοσ.

Οκ καταλαβα μιλαω να χρησιμοποιησω τη μια μονο θυρα για να επεκτεινω το wireless κι αλλο.<br><br>

Δημοσ.

Εχω άλλο ένα thomson και λεω να το κουμπώσω και αυτό πανω στο αλλο thomson κσι στα δυο εχω αλλαξει firmware εχω βαλει το generic 8.2.6.5 τωρα αυτο με τις stb θυρες δεν το πολυκατάλαβα.

αφου εχεις generic εισαι μια χαρα.οταν εχεις πχ connex tv την τεταρτη ethernet την κανουν Stb για να παιζει με το Connex tv.αν βαλεις Pc εκει πανω δεν εχεις ιντερνετ δηλαδη.οποτε αν εσυ μπερδευοσουν και συνδεες το ενα access point πανω στο αλλο στην θυρα 4 που ειναι η stb θα ελεγες γιατι δεν παιζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...