smand Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 καλησπερα. Προσφατα ενα φιλαρακι πηγε το λαπτοπ για φτιάξιμο και του ειπαν οτι ειναι η μητρική. Το πηρα εγω λοιπον που ξερω ισως λιγο κατι παραπανω απο τον ιδιο(χωρις να ειμαι και εξπερ) και προσπαθω να καταλαβω αν ειναι η μητρική όντως. Οταν παταω το power ανοιγει το φωτάκι του, ανοιγουν και τα αλλα φωτακια που εχει κατω χαμηλα, αλλα μετα απο δευτερολεπτα χωρις να δειξει τιποτα στην οθονη σβήνουν ολα, και το ανεμιστηρακι ξεκινά και αυτο σταματα. Να προσθεσω οτι το το ειχε παει πρωτα σε εναν τεχνικο και του ειχε αλλαξει το βισμα που παιρνει το ρευμα, με εναν κατα τη γνωμη μου ηλιθιο τροπο, του ειχε κολλήσει ενα εξτρα καλοδιο που εβγαινε εξω απο το λαπτοπ και εβαζες εκει την τροφοδοδια. Τελος παντων μετα σταματησε να λειτουργεί και το πηγε σε αλλον. Αυτος του ειπε οτι με τον τροπο που του ειχε κανει αυτο με το εξτρα καλωδιο βραχυκύκλωσε ολη η μητρική και κάηκε. Ειναι το K53SV asus. Εψαξα και για μητρικη και βρηκα αυτη http://www.ebay.com/itm/Original-Asu...item33857656c9. Και θελω να ρωτησω, αν οντως την αγορασω, υπαρχει προβλημα με το ρευμα επειδη ειναι απο χονγκ κονγκ. εννοω αλλη ταση το δικο μας ρευμα, γενικα τι πρεπει να προσεξω για να αγορασω αλλη?
coolerman Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 να είναι ίδιο purt number με τον κατασκευαστή,όχι δεν θα έχεις πρόβλημα με τα ρεύματα! αρκεί να είναι συμβατή 1
tasos555 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 αα να σου πω πάρε και έναν καινούργιο υποδοχέα φόρτισης από ebay να μην έχει πάλι τα ίδια θέματα το παιδί http://www.ebay.com/itm/Asus-K53SV-SX152V-Netzteilbuchse-Stecker-Netzbuchse-Jack-Wire-Connecteur-Port-/271472423635?pt=DE_Elektronik_Computer_Mainboards&hash=item3f350472d3 χίλια τα εκατό αυτό την έχει κάνει την δουλειά τέτοιες πατέντες θέλουν πολύ προσοχή!!!!!!!!!!!!! με 15 ευρό πριν θα είχε καθαρίσει και θα είχε γίνει σωστή δουλειά τώρα θα τα σκάσει χοντρά 1
smand Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 αα να σου πω πάρε και έναν καινούργιο υποδοχέα φόρτισης από ebay να μην έχει πάλι τα ίδια θέματα το παιδί http://www.ebay.com/itm/Asus-K53SV-SX152V-Netzteilbuchse-Stecker-Netzbuchse-Jack-Wire-Connecteur-Port-/271472423635?pt=DE_Elektronik_Computer_Mainboards&hash=item3f350472d3 χίλια τα εκατό αυτό την έχει κάνει την δουλειά τέτοιες πατέντες θέλουν πολύ προσοχή!!!!!!!!!!!!! με 15 ευρό πριν θα είχε καθαρίσει και θα είχε γίνει σωστή δουλειά τώρα θα τα σκάσει χοντρά Τι ειναι αυτο? εννοω που το βαζω? το αλλαζω με κατι πανω στη μητρικη που εχει ηδη? Δεν βλεπω πανω στη μιμτρικη καποια υποδοχη για 4 pin, Μονο εκει που κουμπωνει το ανεμηστηρακι
tasos555 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 αυτό είναι για την τροφοδοσία του λαπτοπ είναι άλλα τώρα είδα πως σε εσένα είναι πάνω στην μητρική γράψε άκυρο την δουλειά στην έκανε το βύσμα της τροφοδοσίας και η πατεντάτα που έκανε ο μάστορας μια ακόμα ερώτηση ο φορτιστής είναι ο αφεντικός ???
smand Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 αυτό είναι για την τροφοδοσία του λαπτοπ είναι άλλα τώρα είδα πως σε εσένα είναι πάνω στην μητρική γράψε άκυρο την δουλειά στην έκανε το βύσμα της τροφοδοσίας και η πατεντάτα που έκανε ο μάστορας μια ακόμα ερώτηση ο φορτιστής είναι ο αφεντικός ??? Οχι φιλε μου τωρα το ειδα και εγω. Υπαρχει περιπτωση να του το ξανακαψει? να του πω να παρει αλλο? εχει και εναν ρυθμηστη αυτο πανω του που του ελεγχεις τα volt . Το εχει στα 19V καλα ειναι?
smand Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Καλησπερα και παλι. Λοιπον επανερχομαι στο θεμα μιας και μου ηρθε η μητρικη. Την αλλαξα και τωρα ενω στη αρχη με την παλια μητρικη αναβε ενα λαμπακι, τωρα με την καινουρια τιποτα, δεν αναβει ουτε το λαμπακι. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?
SPANK Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Είναι λίγο δύσκολο ετσι να δούμε τι φταίει , βασικά πρέπει να διπλοτσεκάρεις αν εχεις κανει σωστά τις συνδέσεις γιατι ειναι λιγο περίεργη η αλλαγή στο laptop μπορεί να σου εχει ξεφύγει κατι
smand Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Το ελυσα παλι ολο και το ξαναεδεσα, πρεπει να ειναι κατι συγκεκριμενο αυτο που δεν δεινει ρευμα, δεν αναβει κανενα λαμπακι. Και φανταζομαι οτι δεν κανω λαθος στην συναρμολογιση. Τον επεξεργαστη μετεφερα και το αλλο(που φανταζομαι ειναι η καρτα γραφηκων???) τελος παντων αυτα τα δυο που ειναι κολλημενα πανω στην ψυκτρα μαζι με το ανεμηστηρακι, δεν εχει κατι αλλο που πρεπει να μεταφερω, και την μπαταριουλα της μητρικης εννοειτε. Τι αλλο μπορει να κανω λαθος???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα