Προς το περιεχόμενο

επιλογη 32αρας smart tv

kostass__

Προτεινόμενες αναρτήσεις

η παλια τηλεοραση μου επισημως τα εφτυσε (παλαιοτερο αλυτο θεμα!)

ειμαι σε διλλημα για τρεις τηλεορασεις.

1 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/SAMSUNG-UE32F5500AWXXH,99452,430510,609569.html?langId=-18εχει συζητηθει σαν προσφορα κιολας.

2 http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/LG-LED-32-32LN575S-32LN575S.htm

3 http://www.e-shop.gr/lg-32lb570v-32-led-smart-tv-full-hd-black-p-PER.170123λιγο παραπανω αλλα μηπως ειαι αρκετα ανωτερη απο τις αλλες?

βοηθεια...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

στο πλαισιο υπαρχουν ακομα μερικα κομματια της ue32 f6200 αν και την εχουν βγαλει απο το site τους γιατι αποθεματα καπουτ.

λεω να τσιμπησω αυτη λοιπον.

σαν την 5500 μονο που ειναι σειρα 6 (design).

τι λες?

ναι εχει το πλαισιο την f6200 και εμφανισιακα μου αρεσει πολυ. την εχει 329 αλλα την εβγαλε απο το site του λογω εξαντλησης λεει. μαλλον θα την παρω.

αν ενδιαφερεται κανείς για καποιο μινι review η για εντυπωσεις ευχαρίστως να το κανω όταν την τσιμπησω...

η τηλεοραση αγοραστηκε. το mini review ηρθε :-D

οχι σημερα το λεω για τον φιλο απο πανω...

μεχρι τωρα ειμαι ενθουσιασμενος.

εικονα πολυ καλη... θελω να φτιαξω μονο τις ρυθμισεις οπως τις εχω βρει στο απο εξωτερικο για να μου φτιαξει λιγο τα χρωματα.

ηχος αρκετα καλος αλλα οχι και δοκιμασμενος τρελα μεχρι τωρα.

μικρα bezels, το design αξιζει 1000% τα 30 ευρω παραπανω απο την f5500. ειναι ασημι με αισθηση glass γυρω γυρω, πολυ σωστη βαση και γενικα χαριζει εμφανισιακα στον χωρο.

οσον αφορα τις smart δυνατοτητες της, συνδεθηκε μπαμ με το ασυρματο στο σπιτι μου οταν την πρωτο ανοιξα να την ρυθμισω εκανε update αμεσως μετα και ολα ενταξει.

δοκιμασμενα: dlna, screen mirroring, smartview, youtube tv ολα πανευκολα χωρις να εχω ιδεα του πως στηνονται ολα αυτα. δεν κολλησε καθολου σε streaming απο κινητο ολοκληρου επεισοδιου με υποτιτλους κτλ.

μονο το media player δεν εχω δοκιμασει αλλα ολοι λενε οτι παιζει απροβληματιστα.

το κοντρολ της δεν με ενθουσιασε μπορω να πω. λιγο αβολο και για τα features της θα ηθελα κατι καλυτερο να παρεχεται.

για τα λεφτα της αξιζει προσωπικα φουλ,

τωρα με καποιο ποσο παραπανω σιγουρα σε εικονα μπορει να παρει καποιος το ακομα καλυτερο.

αυτα, αν θελει καποιος κατι παραπανω feel free to ask.

ψαχνωντας τις εφαρμογες της τηλεορασης και προσπαθωντας να εντρυφησω στα ενδοτερα του smarthub της βρηκα μια εφαρμογη την explore 3d.

την ανοιξα και εδειχνε ενα βιντεο σε Frame Sequential (διπλη η εικονα δηλαδη).

αυτο οταν ειναι 3d η τηλεοραση και φορεσεις γυαλια βλεπεις 3d?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...