Fu Manchu Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Καλημέρα Το πρόβλημα που αντιμετωπιζω είναι το εξής. Οταν πάω να κανω Post ενα video απο youtube σε facebook και μου ανοίγει το αναδυόμενο παράθυρο στον chrome από το facebook αυτό αρχίζει να μικραίνει και να κινείται προς τα δεξία. Δοκιμασα αντιικα, Malware bytes κλπ, και νέο flash player, αλλά δεν έκανε κάτι; Καμια ιδέα; Ευχαριστώ
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 κατεβασε το adwcleaner και κανε εναν καθαρισμο μηπως ειναι κατι αλλο (σωσε passwords κλπ νομιζω τα σβηνει η εχει επιλογη δεν θυμαμαι) και δευτερον καθαρισε απο cookies τους browsers σου.
selianx Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Επίσης κάνε και disable μερικά add-ons αν έχεις, μήπως είναι κάποια απ'αυτά που σου προξενούν πρόβλημα.Στης αδερφής μου το λαπτοπ δεν άνοιγε καν το popup για share και έφταιγε ένα Youtube2mp3 addon ή κάπως έτσι που είχε.
Fu Manchu Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δοκίμασα ότι είπατε αλλα εξακολουθεί να το κάνει...
selianx Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δε μπορείς να κάνεις απλά copy-paste το URL και να το ποστάρεις και να ησυχάσεις;
selianx Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Τι εννοείς; Εγώ όταν χρησιμοποιούσα facebook απλά έκανα copy paste το URL εκεί που γράφεις και status. Το ίδιο αποτέλεσμα είχε; Άλλαξε αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα