Sirodeath Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Καλημερα, φτιαχνω ενα σιτε οπου εχω 4 dropdown λιστες .αυτο που θελω να κανω εινια το εξης . οταν επιλεγω 1 απο τα 4 να μου εφανιζει τα αποτελεσματα με βαση αυτο που επιλεγω απο την λιστα.αυτο το κανω δεν εχω προβλημα σε αυτο, το θεμα εινια πως μετα αφου εχουν ερθει καποια αποτελεσματα απο το 1ο ερωτημα θελω επιλεγοντας απο την 2η λιστα με βαση το 1ο αποτελεσμα να βγει ενα 2ο αποτελεσμα με αναζητηση απο 2η λιστα και μετα το ιδιο για την 3η και 4η λιστα. Ελπιζω να μην μπερδεψα. Ευχαριστω.
Sirodeath Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Με βαση την επιλογη μου απο τις dropdown λιστες κανω και ερωτημα στην βαση μεσω php.
geomagas Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ναι οκ, αυτό είναι προφανές. Αλλά έχεις ξεπεράσει τη διαμόρφωση της φόρμας σε html και το πρόβλημα είναι να βρεις τις queries; Και αν ναι, πως μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος αν δεν ξέρει τη δομή της βάσης σου αλλά και της φόρμας σου;
Sirodeath Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Εχεις δικιο η φορμα μου στην ουσια εινια 4 dropdown menu. Η βαση μου εχει μερικα πεδια που 4 απο αυτα ειναι σαν επιλογη στα dropdown menu,οταν επιλεγω κατι απο τα dropdown menu τοτε παταω submit και κανω μετα το ερωτημα sql με βασει το τι επελεξα στο dropdown menu. Δλδ εχω νομους στην βαση μου, οταν απο το dropdown menu επιλεξω αττικη τοτε κανω ερωτημα και μου εμφανιζει εγγραφες που ο νομος ειναι αττικη. Θελω ομως οταν μετα επιλεξω πχ το 2ο dropdown menu πχ πολη , να μου εμφανιζει τις εγραφφες που εχουν σαν νομος την αττικη και σαν πολη πχ ηρακλειο. Με and το εχω κανει στο ερωτημα και δουλευει μονο οταν τα εχω επιλεγμενα και τα 2 πριν το submit . αλλα εστω πως θελω μονο αττικη να ψαξω στην αρχη και αφου μου βγαλει αποτελεσματα να δηλωσω την πολη μετα δεν μου βγαζει κατι γιατι με end πρεπει να εινια κ τα 2 dropdown menu επιλεγμενα. Πρπει να σε μπερδεψα χειροτερα ε; οταν γυρισω σπιτι θα το εξηγησω καλυτερα Ευχαριστω για τον χρονο.
geomagas Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δεν χρειάζεται να το εξηγήσεις καλύτερα. Ένα κομμάτι κώδικα html(+php?) και ένα dump με τα create table σου αξίζουν όσο χίλιες λέξεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα