Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Νέο thread για το Need For Speed (2015) [PC] εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/570181-need-for-speed-2016-ghost-games/ ----- Next Need For Speed Title To Be Released In 2015, Will Be Developed By Ghost Games “We’ve made the decision to not release a Need for Speed in 2014, so we can work towards a highly innovative Need for Speed in 2015. An experience built on a foundation we know you’ll greatly look forward to.”[/size] Άλλος developer επιτέλους μπας και δούμε κάτι καλό..Θα δούμε παρανομία αυτή τη φορά ή θα είναι η κλασική μπούρδα με τους μπουρδοαγώνες της πίστας.
JohnVani18 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Επιτέλους έκανε μια σωστή κίνηση η ΕΑ με τη σειρά και έδωσε περιθώριο ανάπτυξης. υγ : τo Rivals απο την Ghost Games είναι 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ναι, έχεις δίκαιο.Κλασική μπούρδα στυλ Rivals τότε..Θέλουμε Underground 3.. 5
jek20 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δηλαδή nfs game για το 2014 δεν θα δούμε? Περίεργο.....
JohnVani18 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ναι, έχεις δίκαιο.Κλασική μπούρδα στυλ Rivals τότε..Θέλουμε Underground 3..Και ένα Underground 2 remastered ή σωστό MW2 να μας δώσουν, θα είμαι υπερευχαριστημένος!
p3tran Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 δε νομιζω παιδες.... η ghost ειναι η εταιρεια που δημιουργηθηκε απο το μεγαλο κομματι της criterion (burnout), με σκοπο να φτιαχνει αποκλειστικα NFS games. λιγους μηνες μετα το πρωτο τους παιχνιδι (το nfs rivals) , η ΕΑ εκλεισε το κομματι ghost uk (το οποιο και δουλευε πανω στο nfs 2014), και για την ακριβεια εδωσε την εξης επιλογη: ή παιρνετε αποζημιωση και πατε σπιτια σας, ή ερχεστε στη visceral να δουλεψετε πανω στο project που τρεχει τωρα (star wars). αυτα εχουν διαδραματιστει μηνες πριν τη χτεσινη ανακοινωση, η οποια ηταν στα πλαισια ανακοινωσης των οικονομικων αποτελεσματων. οσοι κανετε ονειρα λοιπον, ειναι απατηλα. 1
wazzaa Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δυστυχώς έχω πάψει να ελπίζω στην EA σε Car games......Ήθελα να ήξερα, αυτοί που το φτιάχνουνε δεν βλέπουνε Comments? Δεν βλέπουνε reviews? Βίντεο στο ιντερνετ? ΤΙΠΟΤΑ??? ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΝΑΙ???Δεν γίνεται να μην ξέρουνε ότι ο κόσμος θέλει παιχνίδια όπως Underground , Carbon, Most Wanted (το παλιό) .....Ένα 5χρονο να ρωτήσω πια είναι τα κοινά τους, θα τα βρεί.... ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ FULL ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!!Τόσο δύσκολο?? τόσο??? ΟΥΣΤ ΡΕ...ΥΓ: Παλιά άκουγα αυτό και γούσταρα.... που είναι αυτές οι εποχές....
Millennium Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δηλαδή nfs game για το 2014 δεν θα δούμε? Περίεργο..... Ναι μετά από 10 συνεχόμενα χρόνια. 1
wazzaa Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ναι μετά από 10 συνεχόμενα χρόνια. Ο Διακογιάννης τον παιχνιδιών Τελευταία φόρα κάτι τέτοιο έγινε την σεαζόν 2000-2002 Ήτανε στις 28/3/2000 το Porsche Unleashed/Porsche 2000 και στις 21/10/2002 ήτανε το Hot Pursuit 2. (αναφέρομαι σε release date για PC) Το Hot pursuit ήτανε το πρώτο NFS για τις έκτης γενιάς κονσόλες... Το καινούργιο need for speed θα είναι το πρώτο Next-gen. Διακρίνω μια άγρια ομορφιά σε αυτή την ομοιότητα. Επίσης κέρδισε το βραβείο "καλύτερο παιχνίδι κονσόλας" εκείνη την χρονιά(2002). Μια βροχερή Κυριακή στις 24/11. Άραγε να περιμένουμε το ίδιο και απο αυτό το NFS?? Επίσης ήτανε το πρώτο παιχνίδι που χρησιμοποίησε την μηχανή EAGL(Underground1 χρησιμοποιήσε την ίδια). Μια μηχανή που αναπτύχθηκε στον Καναδά από τον γνωστό σε όλους Fransesco Deloca. Ο όποιος είχε και αγαπημένο hobby τις μηχανές. Για αυτό άλλωστε οδηγούσε και το κλασσικό μοντέλο τις Ducati GT1000 σε κόκκινο χρώμα σαν τα μαλλιά της αγαπημένης του Losandras που είχανε 3 παιδιά μαζί.... Μήπως να περιμένουμε το ίδιο και απο τους Ghost Developers? Το Rivals δεν ενθουσίασε όμως ακούγεται ότι στην Σουηδία στα κεντρικά στο Gothenburg, το οποίο έχει περίπου 1 εκατομμύριο πληθυσμό, γίνεται δουλειά.
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ο Διακογιάννης τον παιχνιδιών Τελευταία φόρα κάτι τέτοιο έγινε την σεαζόν 2000-2002 Ήτανε στις 28/3/2000 το Porsche Unleashed/Porsche 2000 και στις 21/10/2002 ήτανε το Hot Pursuit 2. (αναφέρομαι σε release date για PC) Το Hot pursuit ήτανε το πρώτο NFS για τις έκτης γενιάς κονσόλες... Το καινούργιο need for speed θα είναι το πρώτο Next-gen. Διακρίνω μια άγρια ομορφιά σε αυτή την ομοιότητα. Επίσης κέρδισε το βραβείο "καλύτερο παιχνίδι κονσόλας" εκείνη την χρονιά(2002). Μια βροχερή Κυριακή στις 24/11. Άραγε να περιμένουμε το ίδιο και απο αυτό το NFS?? Επίσης ήτανε το πρώτο παιχνίδι που χρησιμοποίησε την μηχανή EAGL(Underground1 χρησιμοποιήσε την ίδια). Μια μηχανή που αναπτύχθηκε στον Καναδά από τον γνωστό σε όλους Fransesco Deloca. Ο όποιος είχε και αγαπημένο hobby τις μηχανές. Για αυτό άλλωστε οδηγούσε και το κλασσικό μοντέλο τις Ducati GT1000 σε κόκκινο χρώμα σαν τα μαλλιά της αγαπημένης του Losandras που είχανε 3 παιδιά μαζί.... Μήπως να περιμένουμε το ίδιο και απο τους Ghost Developers? Το Rivals δεν ενθουσίασε όμως ακούγεται ότι στην Σουηδία στα κεντρικά στο Gothenburg, το οποίο έχει περίπου 1 εκατομμύριο πληθυσμό, γίνεται δουλειά. ναι θα βρέχει πάλι μόλις βγει το νέο nfs.
aliakas Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Επίσης κέρδισε το βραβείο "καλύτερο παιχνίδι κονσόλας" εκείνη την χρονιά(2002). Μια βροχερή Κυριακή στις 24/11 wow κράταγες αρχείο και για τον καιρό εκείνης της μέρας ? εγώ το μόνο nfs που έχω παίξει ποτέ είναι το nfs hot pursuit (παιχνιδαρα για την εποχή του,κατά την γνώμη μου) μετά πήγα σε πιο sim φάση
wazzaa Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 wow κράταγες αρχείο και για τον καιρό εκείνης της μέρας ? εγώ το μόνο nfs που έχω παίξει ποτέ είναι το nfs hot pursuit (παιχνιδαρα για την εποχή του,κατά την γνώμη μου) μετά πήγα σε πιο sim φάση Εννοείται..... Πάντος κανένας δεν το θεώρησε αστείο?? Μην στέκεσαι και εσύ στον καιρό όπως ο xtrmsnpr .Με πληγώνεις. Πάντος άμα έχεις ακούσει Διακογιάννη. Άμα τον είχες ζήσει θα θυμάσαι κάτι τέτοια έλεγε... Ένα βίντεο απο τον αγαπημένο Μητσικώστα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις