Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι

Εχω ενα σοβαρο προβλημτακι με το My Book World Edition II. Το συγκεκριμενο δεν εχει usb συνδεση

Μονο μεσω lan δυκτιο. Το εχω καποια χρονια τωρα. Το προβλημα ειναι οτι εχουν αρχισει φοβερα προβληματα συνδεσης. Το αναβω και περιμενω να το δουν τα windows. Αλοτε το βλεπουνε αλοτε οχι. Οταν το δει και βλεπω ας πουμε μια ταινια μετα απο κανα 20 λεπτο το χανει και πρεπει να το βγαλω απο το ρευμα να το χαναβαλο να περιμενω κανα 5λεπτο και θα το ξαναδει παλι και τα ιδια μαναμανα. Το κακο ειναι οτι επειδη οι σκληροι ειναι raid οταν τους βαζω στο pc μου δεν μπορεις να δεις τα αρχεια μεσα. Καποιο προβλμα εχει το hardware του, μηπως ο lan controller μηπως o raid controller. Που να το στειλω τι να κανω εχει καποιος καμια συμβουλη, να εποικηνωνησω με WD ελλαδος. Αμα αγορασω εναν raid controller και τον βαλω στο pc θα τους δει κανονικα τους σκληρους

Ευχαριστω

Αυτο ειναι ακριβως το μοντελο

https://www.google.gr/search?q=wd40000h2nc-00&oq=wd40000h2nc-00&aqs=chrome..69i57.10040j0j7&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8#q=wd40000h2nc-00

Δημοσ.

Δεν είσαι ο μόνος. Έχω το συγκεκριμένο και έχει αρχίσει να αποσυνδέεται κάθε μέρα οπότε πρέπει να το βγάλω από την πριζα και να το ξαναβάλω για να το δουν τα Windows. Έχω ένα σκληρό μέσα. Το πρόβλημα αυτό το αναφέρουν και άλλοι αλλά λύση δεν έχει δοθεί και δυστυχώς έχω ψάξει πολύ σε αρκετά φόρουμ. Επειδή το έχω κάμποσα χρονάκια μάλλον θα στραφώ σε αγορά ενός NAS.

Δημοσ.

Αμα παρουμε ΝΑΣ θα δουμε τα αρχεια μεσα? βρηκα ενα νουμερα 00800 να παρο μπας και με βοηθησουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...