velafar Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Καλησπέρα, έχω ένα λαπτοπ samsung NP300E5C, το έχω εδώ και 2 χρόνια περίπου και ποτε δεν είχα πρόβλημα με το ίντερνετ. Σήμερα στο άκυρο απλά έπεσε το ίντερνετ και δεν μπορούσα να συνδεθώ ούτε ενσύρματα ούτε ασύρματα, στο ίντερνετ που διάβασα λέγανε για πρόβλημα στο update οπότε έκανα επαναφορά συστήματος αλλά τα ίδια. Το περίεργο είναι ότι μου δείχνει full σήμα wifi αλλά δεν μπορώ να συνδεθώΚαμιά ιδέα; Ευχαριστώ
SPANK Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Internet γενικά εχεις με καποιο αλλο laptop η κινητό ; Το λεω για να δουμε αν ειναι πρόβλημα του laptop ή του router η του provider
velafar Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Καλησπέρα φίλε SPANK και σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου.Πρόσβαση στο νετ είχα με τους άλλους υπολογιστές αλλά όχι με το συγκεκριμένο λάπτοπ, το πρόβλημα επιλύθηκε αφού είχε ιό(delta-search+mixi dj +ένα ακόμα που δεν θυμάμαι) είχα αντιμετωπίσει και στο παρελθόν το delta-search adware αλλά δεν υπήρχε πρόβλημα με το ίντερνετ. Όποιος έχει παρόμοιο πρόβλημα μπορεί να το googlάρει είναι πολύ εύκολο ως προς την επίλυσηΕυχαριστώ για τον χρόνο σου SPANK, μπορείς να κάνεις lock το topic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα