Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τοσες φορες εχω ακουσει για αυτο. Rootαρουν τα τηλέφωνα και μετα αλλαζουν εντελως. Τι ακριβως ειναι τι προσφερει και τι μειονεκτηματα εχει; δε γινεται, κατι κακο θα εχει.

Δημοσ.

κατεμε δεν υπαρχουν αρνητικα παρα μονο θετικα, με λιγα λογια γινεσαι αφεντικο στο κινητο σου, το κανεις οτι θελεις και το εχεις οπως θελεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Κι εγω δεν ξέρω τίποτα από ρουτ συσκευής και για ποιον λόγο γίνεται και τι είναι αυτό το ρουτ τέλος πάντων. Εχω διαβάσει από ορισμένους ότι πήγαν να το κάνουν ρουτ και μετά δεν άνοιγε καθόλου το τηλέφωνο. Επίσης νομίζω ότι αν κάνεις ρουτ την συσκευή σου η εγγύηση που έχεις ακυρώνεται, παύει να ισχύει. Είναι κάτι σαν πείραγμα να το πω; Αυτό μπορώ να καταλάβω.

Δημοσ.

Κανοντας ροοτ στην ουσια ο χρηστης εχει δικαιωματα διαχειριστη στη συσκευη του.Μπορει δηλαδη να της αλλαξει τα φωτα χωρις κανενα περιορισμο.Κανοντας λαθος τη διαδικασια μπορει οντως να μπρικαρει καποιος τη συσκευη του αλλα δυσκολα να την αχρηστεψει εντελως.Επισης η εγγυηση χανεται μεν αλλα επανερχεται ευκολα κανοντας unroot εκτος απο την περιπτωση της Samsung η οποια με το Android 4.3 και μετα συμπεριελαβε μεσα το knox counter για τον οποιο δεν υπαρχει λυση μηδενισμου

Δημοσ.

Σε γενικες γραμμες, αν δεν ξερεις τι ειναι το ρουτ, δεν το χρειαζεσαι.

Αυτο που λες για την εγγυηση ειναι σωστο. Στους περισσοτερους κατασκευαστες ρουτ= ακυρωση της εγγυησης. (Υπαρχει και unroot βεβαια, αλλα αυτη ειναι αλλη κουβεντα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...