Προς το περιεχόμενο

HTC one M8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλυτερη η τωρινη, αλλα το προβλημα της λεπτομερειας παραμενει..

Ειναι καλες για διαμοιρασμο μεσω ιντερνετ,  social media κλπ.

Image%202014-05-08%20at%206.41.01%20PM.p

Σε σκοτεινες συνθηκες βγαζει μαλλον τις καλυτερες φωτο το m8 μαζι με τα καλα lumia.

Σε νορμαλ συνθηκες ειναι αισθητα υποδεεστερες οι φωτογραφιες του σε σχεση με αλλα top smartphones.

Ειναι εμφανες αυτο που λενε και στα διαφορα review:

Performance in well lit scenes is also more than reasonable if you’re talking about sharing for the web at reduced resolutions:

The problem becomes when you start trying to share at full resolution: 
Δημοσ.

Δεν έχω δεί κάποιο smartphone που βλέπονται οι φωτογραφίες του σε full size και να είναι κάποιος ικανοποιημένος. Εδώ DSLR πιάνεις και στο 100% crop θα βρείς ατέλειες.

Όσον αφορά το HTC m8, και κοιτάζοντας τις φωτογραφίες που έχει στα gallery του XDA μπορώ να πώ πως είναι υπέροχες, και δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι απο άλλα smartphone. 

Δημοσ.

Το One τα πηγαινει καλα στα κοντινα. Στα υπολοιπαεχει θεμα. Σε συγκριση παντα με αλλα κινητα. Σαφως σε μια φωτογραφικη δεν μετρανε μονο τα mp αλλα ορισμενοι το γραφετε λες και οι υπολοιποι φορανε οπτικα μερη κινεζικων των 100 ευρω. Η χρηση ultrapixel ηταν αποτυχημενη επιλογη της Htc και για το ιδιο το κινητο και για τις πωλησεις του. Απο κει και περα ο καθενας αποφασιζει τι τον ενδιαφερει.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω δεί κάποιο smartphone που βλέπονται οι φωτογραφίες του σε full size και να είναι κάποιος ικανοποιημένος. 

Ποτε δεν εισαι ικανοποιημενος, απλα το m8 σε νορμαλ συνθηκες βγαζει εμφανως υποδεεστερες φωτο απο αλλα top smartphones.

Δημοσ.

Ευτυχώς η ποιότητα κατασκευής, ο ήχος και το ui είναι αισθητά καλύτερα από αλλα top smartphones. Και η κάμερα μπορεί να είναι εντυπωσιακή υπο σωστές συνθήκες με κάποιον που ξέρει πως να βγάζει καλές φωτογραφίες (όχι εγώ :-D ).

Στην τελική οποιος θέλει ένα τηλέφωνο με ολοκληρωμένα καλή κάμερα πάει μονο για το iPhone 5s (Η κάποιο high end Lumia). Το οποιο κατ εμέ από όσο το έχω χρησιμοποιήσει έχει την καλύτερη κάμερα σε smartphone τώρα. 

Για Android και το s5 και το z2/z1 έχουν θέματα με την κάμερα ακόμα και αν έχουν 16/20.7 mp. Το m8 έχει σαφώς καλύτερη low light απόδοση και επίσης προσφέρει το manual mode για να αλλάξεις ταχύτητες κλείστρου, white balance, focus, iso κτλ. Επίσης έχει την δεύτερη κάμερα που μπορεί να προσφέρει κάποια ωραία εφέ post-shootout.
  • Like 1
Δημοσ.

Ευτυχώς η ποιότητα κατασκευής, ο ήχος και το ui είναι αισθητά καλύτερα από αλλα top smartphones.

Σαφέστατα!

Δημοσ.

Παιδια επειδη ενδιαφερομαι και εγω για την αγορα του M8 οχι αμεσα βεβαια θα ηθελα να ρωτησω κυριως για την οθονη και την καμερα του,αν αξιζουν δηλαδη.Γενικα σαν συσκευη περα απο την εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης ειναι ολοκληρωμενη?

Δημοσ.

Παιδια επειδη ενδιαφερομαι και εγω για την αγορα του M8 οχι αμεσα βεβαια θα ηθελα να ρωτησω κυριως για την οθονη και την καμερα του,αν αξιζουν δηλαδη.Γενικα σαν συσκευη περα απο την εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης ειναι ολοκληρωμενη?

Η οθόνη είναι πολύ καλή αλλα είναι αναμενόμενο. Η διαφορες σε σχέση με το s5 που τα είδα side by side είναι ότι το s5 έχει πιο έντονα χρώματα ενώ το m8 έχει πιο ακριβείς χρώματα. Ακόμα μια διαφορα είναι ότι το m8 έχει πιο φωτεινή οθόνη σε καταστασεις λιακάδας ενώ το s5 έχει πιο βαθιά μαύρα λόγο super amoled οθόνης.

Σε γενικές γραμμές το s5 θα είναι καλύτερο σε απόδοση κάμερας για outdoor point and shoot καταστάσεις αλλα το m8 έχει καλύτερη επίδοση σε φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμό. Το m8 έχει επίσης front facing speakers που σημαίνει μέρα με νύχτα στον ήχο και επίσης κατασκευή αλουμινίου αντί για το πλαστικό στο s5. Τώρα γούστα είναι αυτά, μπες σε κανένα μαγαζί και δες τις συσκευές που ενδιαφέρεσαι, στην τελική θες να πάρεις ένα τηλέφωνο που κάθεται καλά στα χερια τα δικά σου και όχι του κάθε reviewer.
Δημοσ.

Το S5 δεν θα το αγοραζα μιας και εχει τραγικη εμφανιση και γενικα υπαρχει μια απογοητευση απο τη σαμμυ για εμενα. Απλα ρωταω αν αξιζει να παρω το M8 η υπαρχει αντιστοιχα καλος ανταγωνισμος πχ Ζ2 η να περιμενω για G3 κτλ

Δημοσ.

Το z2 δεν μου πολύ αρέσει το design του από όσο το έπιασα. Είναι σαν ένα refresh του z1 σχεδόν. το G3 απότι φαίνεται θα έχει 5.5 ίντσες οθόνη κάτι που με απωθεί αν και θα μιλάμε για πολύ δυνατή συσκευη. Μετά υπάρχει το one plus one το οποιο θα έχει και αυτό 5.5 ίντσες οθόνη.

Θα βγει και το iPhone 6 τέλη καλοκαιριού λογικά, άμα θες να περιμένεις γύρω στον νοέμβριο του 14 θα είναι καλή εποχή για να αγοράσεις smartphone γιατί θα έχεις πολλές επιλογές σε χαμηλότερες τιμές. Αν θες τώρα όπως και δήποτε μεταξύ z2 και htc one m8 πάρε το m8.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...