Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας

έχω ενα λάπτοπ τοσιμπα σατελιτε α200
το πρόβλημα με αυτό ειναι ότι στα καλά καθούμενα κλίνει μόνο του.
έχω καθαρίσει την ψύκτρα και έχω αλλάξει και πάστες και ενώ οι θερμοκρασίες τισ σπυ και κάρτας γραφικών δείχνουν μια χαρά αυτό συνεχίζει και κλίνει πάλι μόνο του οπότε εκείνο θέλει.

ευχαριστώ εκ τον προτέρων

Δημοσ.

καλησπέρα σας

έχω ενα λάπτοπ τοσιμπα σατελιτε α200

το πρόβλημα με αυτό ειναι ότι στα καλά καθούμενα κλίνει μόνο του.

έχω καθαρίσει την ψύκτρα και έχω αλλάξει και πάστες και ενώ οι θερμοκρασίες τισ σπυ και κάρτας γραφικών δείχνουν μια χαρά αυτό συνεχίζει και κλίνει πάλι μόνο του οπότε εκείνο θέλει.

ευχαριστώ εκ τον προτέρων

με μπαταρία επάνω μόνο, σου κάνει τα ίδια;;

Δημοσ.

ειχα και εγω καποτε το ιδιο προβλιμα και εφτεγε το καλωδιο φορτισης. Οποτε ελεγξε αυτο που λεει ο coolerman αν στο κανει με μπαταρια η χωρις (και φυσηκα να δουλευει σιγουρα η μπαταρια)

Δημοσ.

Έλεγξε τον λόγο που προκαλεί το κλείσιμο του υπολογιστή στο Event Log.

attachicon.gifUntitled.png

Μπήκα και μου έβγαλε όλα αυτά αλλα δεν τα καταλαβαινω

βασικά εχει σε πολλα σημεια την λεξη κρισιμο    kernel-power

Δημοσ.

Μπήκα και μου έβγαλε όλα αυτά αλλα δεν τα καταλαβαινω

βασικά εχει σε πολλα σημεια την λεξη κρισιμο    kernel-power

Όλα αυτά που ανέβασες, είναι η δική μου φωτογραφία που ανέβασα για παράδειγμα.

Προφανώς δεν αφορά τον δικό σου υπολογιστή.

Τα Kernel-power events που έχω, είναι γιατί τρέχω την CPU σε power save mode.

Εσένα θα σου βγάλει άλλα events που θα αφορούν τον δικό σου υπολογιστή.

Ασχολήσου μόνο με τα κόκκινα (κρίσιμα) events.

Αν δεν μπορείς να τα αξιολογήσεις μόνος σου, ανέβασε την λίστα των critical events να σε βοηθήσουμε.

Δημοσ.

Όλα αυτά που ανέβασες, είναι η δική μου φωτογραφία που ανέβασα για παράδειγμα.

Προφανώς δεν αφορά τον δικό σου υπολογιστή.

Τα Kernel-power events που έχω, είναι γιατί τρέχω την CPU σε power save mode.

Εσένα θα σου βγάλει άλλα events που θα αφορούν τον δικό σου υπολογιστή.

Ασχολήσου μόνο με τα κόκκινα (κρίσιμα) events.

Αν δεν μπορείς να τα αξιολογήσεις μόνος σου, ανέβασε την λίστα των critical events να σε βοηθήσουμε.

post-298102-0-76002600-1399494593_thumb.png

με μπαταρία επάνω μόνο, σου κάνει τα ίδια;;

Δυστυχώς φίλε μου ι μπαταρία του δεν κρατάει και αναγκαστικά το έχω μονίμως στη πρίζα

Δημοσ.

Δυστυχώς φίλε μου ι μπαταρία του δεν κρατάει και αναγκαστικά το έχω μονίμως στη πρίζα

πήγαινε μέτρησε το τροφοδοτικό του με πολύμετρο να δείς αν βγάζει σωστή τάση.

αν δεν είναι και αυτό μετά πάμε αλλού.

Δημοσ.

επισησ να προσθεσω κατι ακομα. οτι το λαπτοπ μου οταν σβησει απο μονο του παντα και παω να το κσανα ανοιξω απο το κουμπι onn of δεν αναβει αν δεν του βγαλω το τροφοδοτικο και του το κσανα βαλω. πραγμαικα δεν μπορω να καταλαβω τι κουλά ειναι αυτα

πήγαινε μέτρησε το τροφοδοτικό του με πολύμετρο να δείς αν βγάζει σωστή τάση.

αν δεν είναι και αυτό μετά πάμε αλλού.

το μετρισα και ι τασι του ειναι σωστη εχω 2 τροφοδοτικα toshiba γνησια και τα 2 εχοθν σωστη ταση οποτε δεν ειναι αυτο σιγουρα  :(

Δημοσ.

επισησ να προσθεσω κατι ακομα. οτι το λαπτοπ μου οταν σβησει απο μονο του παντα και παω να το κσανα ανοιξω απο το κουμπι onn of δεν αναβει αν δεν του βγαλω το τροφοδοτικο και του το κσανα βαλω. πραγμαικα δεν μπορω να καταλαβω τι κουλά ειναι αυτα

το μετρισα και ι τασι του ειναι σωστη εχω 2 τροφοδοτικα toshiba γνησια και τα 2 εχοθν σωστη ταση οποτε δεν ειναι αυτο σιγουρα  :(

πρέπει να το πάς σε ηλεκτρονικό να το μετρήσει στο εσωτερικό του για την τροφοδοσία του.(αν δεν το κατέχεις εσύ)

μετά πάμε σε πυκνωτές/nec-tocin/mofset κλπ

Δημοσ.

παιδια σας ευχαριστω ολουσ σασ για την βοηθεια σας το πρόβλημα λύθηκε και θα ηθελα να σας πω  το πως.

κατω κατω δεξια στο εικονιδιο τισ φορτισησ πατισα και μου ανοξε ενα παραθυρο στο τροπο λειτουργιασ με πριζα ι με φορτισι πιγα εκει που λεει αλλεσ επιλογες για προχςριμενουσ και ειχε επιλεχτει στιν πριζα μετα απο 120 λεπτα να μπαινει σε αναστολη και μια αλλι επιλογη που ελεγε το κουμπι ονν οφφ να μιν το επαναφερει τα εβαλα και τα δυο στο ποτε διλαδι τα απενεργοποιησα ασ πουμε και ολα καλα το λαπτοπ δεν εχει κσανα σβισει :)

• Like 1
Δημοσ.

Χαίρομαι που δεν ξαναείχες το πρόβλημα, αλλά δεν νομίζω ότι λύθηκε από τις ρυθμίσεις που έκανες.

Εσύ απλά ρύθμισες το power plan.

Πέρα από αυτό όμως, τo event 41 που έχει καταγράψει το event log είναι σοβαρό και απ' ότι βλέπω επαναλαμβάνεται κάθε μισή ώρα.

Παρατήρησε αν θα σου συμβεί ξανά και ψάξε στο internet για να δεις τι λύση δώσανε άλλοι που είχαν το ίδιο πρόβλημα.

Ένα PC χωρίς κανένα πρόβλημα, είναι ένα PC χωρίς κανένα κρίσιμο event (κόκκινο με Χ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...