Dionisisbr Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Καλησπερα... εχω ενα θεμα με τους υποτιτλους..οταν μεταφερω την ταινια(σε φακελο μαζι με τους υποτιτλους) με usb flash στην τηλεοραση μου,οι υποτιτλοι εμφανιζονται σχεδον στην μεση της ταινιας κανοντας την αδυνατο να την παρακολουθησεις. Δεν μου επιτρεπει να πατησω σχεδον κανενα κουμπι στο τηλεκοντρολ ωστε να φτιαξω πχ widescreen/subtitles κτλ κτλ μπορω μονο να ελεγχω φωτεινοτητα(και σχετικες ρυθμισεις) εικονας,ρυθμισεις σχετικα με τον ηχο και να ενεργοποιω τους υποτιτλους (με το πρασινο κουμπακι στο πληκτρολογιο). Εαν ξερετε την απαντηση θα με σωσετε ευχαριστω!
micos000 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Οι υπότιτλοι σε τι μορφή είναι; Μήπως είναι idx/sub και όχι srt; Σε υπολογιστή παίζουν σωστά; Επίσης, αυτό το μαύρο πλαίσιο πίσω από τους υπότιτλους δεν βγαίνει;
kostas_dr Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Αυτό το μαύρο πλαίσιο, τι είναι; Οι υπότιτλοι δεν πρέπει να είναι srt, γιατί τόσο καιρό, δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο.
Dionisisbr Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2014 Οι υπότιτλοι σε τι μορφή είναι; Μήπως είναι idx/sub και όχι srt; Σε υπολογιστή παίζουν σωστά; Επίσης, αυτό το μαύρο πλαίσιο πίσω από τους υπότιτλους δεν βγαίνει; Οι υποτιτλοι ειναι Srt. Σε υπολογιστη παιζουν μια χαρα και οι υποτιτλοι και το μαυρο πλαισιο δεν υπαρχει! το μαυρο πλαισιο δεν ξερω αμα βγαινει..το εψαξα αλλα δεν βρηκα τιποτα Αυτό το μαύρο πλαίσιο, τι είναι; Οι υπότιτλοι δεν πρέπει να είναι srt, γιατί τόσο καιρό, δεν μου έχει τύχει κάτι ανάλογο. Το μαυρο πλαισιο δεν ξερω απλα μου το εμφανιζει..δεν ειναι τοσο ενοχλητικο οσο το υψος των υποτιτλων. οταν λες Οι υπότιτλοι δεν πρέπει να είναι srt...τι εννοεις ΔΕΝ πρεπει?
micos000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Αν είναι srt τότε κάτι παίζει με την τηλεόραση. Κάποια ρύθμιση θα έχει, ψάξτο στο manual της.
Dionisisbr Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Αν είναι srt τότε κάτι παίζει με την τηλεόραση. Κάποια ρύθμιση θα έχει, ψάξτο στο manual της Εγινε! ευχαριστω
InfernoN Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 Δημοσ. 12 Μαΐου 2014 όλες οι τηλεοράσεις ( σχεδόν) έχουν ρυθμίσεις για υπότιτλους στην τηλεόραση του brother πχ έχει ένα κουμπάκι για γκαβούς που λέει subtitles το πατάς και σου βγάζει ρυθμίσεις. Ψάξτο λίγο
Dionisisbr Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2014 όλες οι τηλεοράσεις ( σχεδόν) έχουν ρυθμίσεις για υπότιτλους στην τηλεόραση του brother πχ έχει ένα κουμπάκι για γκαβούς που λέει subtitles το πατάς και σου βγάζει ρυθμίσεις. Ψάξτο λίγο το εχω ψαξει οσο δεν παει εχω αναλυσει οοοολα τα κουμπακια και δεν γινεται τιποτα εστειλα και στην sony greece ε-μαιλ αλλα δεν απαντανε...πρωτότυπο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα