heisenberg1908 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Καλησπέρα παιδιά και καλώς σας βρήκα. Θα ήθελα μια βοήθεια για cpu cooler που να δίνει σωστή ψύξη στον επεξεργαστή μου. Αρχικά να σας πω ότι έκανα χαζομάρα και πρόσφατα αγόρασα το Zalman CNPS2X το οποίο έχει 80αρη ανεμιστήρα και όχι 120αρη που θα ήθελα, με συνέπεια ο επεξεργαστής μου να ανεβάζει 70-72 βαθμούς όταν πχ παίζω Need For Speed Rivals. Έχω AMD FX-6300 3.5GHZ 6-Core, μητρική Gigabyte GA-970A-UD3P και μνήμες Corsair CMZ8GX3M2A1600C9B VENGEANCE 8GB (2X4GB). Σας τα αναφέρω ώστε να έχετε μια καλύτερη άποψη για το σύστημά μου και για να μου προτείνετε κάποιο cpu cooler που να ψύχει όμορφα τον επεξεργαστή, αλλά και να χωράει στο κουτί μου (Coolermaster K380) χωρίς να επηρεάζει τα ram slots. Θα ήθελα μια πρόταση που να κυμαίνεται μέχρι 40-45 ευρώ. Θα σας ήμουν ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δες την Thermalright True Spirit 120M. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heisenberg1908 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δεν φαίνεται άσχημη και δείχνει να χωράει χωρίς να επηρεάζει. Διάβασα επίσης καλά reviews. Μήπως γνωρίζεις κάποιο ελληνικό κατάστημα που μπορώ να την αποκτήσω; Σε ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 http://www.eworld.com.gr/products/details/3386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heisenberg1908 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Την παρήγγειλα φίλε μου. Να είσαι καλά. Ελπίζω να δω διαφορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Την παρήγγειλα φίλε μου. Να είσαι καλά. Ελπίζω να δω διαφορά! Προφανως και θα δεις και αρκετους βαθμους κατω . Καλοριζικη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2014 Την παρήγγειλα φίλε μου. Να είσαι καλά. Ελπίζω να δω διαφορά! Τίποτα.Ναι θα δεις διαφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heisenberg1908 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Λοιπόν, μου ήρθε σήμερα η ψύκτρα, αλλά έχω ένα μεγάλο πρόβλημα. Το ασημένιο plate που έχει για να μπει σαν βάση είναι μεγαλύτερο σε φάρδος από τις τρύπες της μητρικής μου και δεν μπορώ να το βάλω. Έχει κάποιος κάποια λύση πάνω σε αυτό; Μπορώ να βρω ένα στενότερο ώστε να ταιριάζει στις τρύπες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δεν ανεβάζεις καμια φώτο με το πρόβλημα γιατί μου φαίνεται κουλο; και btw http://www.thermalright.com/installation/TS-120M/TS-120M%20Installation.pdf Σελίδα 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heisenberg1908 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Θα ανεβάσω κάποια στιγμή, ναι. Μόλις ανοίξω το tower πάλι. Ίσως το κάνω αργότερα, απλά τώρα δεν έχω χρόνο. Στο manual που μου έστειλες αν δεις αυτό το τετράγωνο σιδεράκι που μπαίνει πάνω στις βάσεις για να βιδωθεί μετά, εκεί είναι το πρόβλημα. Είναι πολυ φαρδύ για να σε έρθει σε επαφή με τις τρύπες της μητρικής ώστε να το βιδώσω. Η μητρική μου είναι η Gigabyte GA-970A-UD3P. Πολύ κουλό όντως. Κι έχω ξενερώσει λιγάκι, ελπίζω να βρω μια λύση. Είναι κρίμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Βάζω στοίχημα ότι κοιτάς τις intel τρύπες Δες αυτό το βίντεο αν και η ποιότητα εικόνας δεν είναι και η καλύτερη. Θα σε βοηθήσει όμως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heisenberg1908 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Λοιπόν, κοιτούσα τις γωνιακές τρύπες και είχα βγάλει το συμπέρασμά μου. Βάση του βίντεο που έστειλες στο 7:25 ακριβώς αν παγώσεις την εικόνα φαίνεται ότι τις βίδες δεν τις βάζει εκεί και τις βάζει στις "μισές τρυπές". Έτσι δείχνει ότι χωράει, ναι. Με έβγαλες από πολύ δύσκολη θέση και σ' ευχαριστώ γι' αυτό. Μάλλον θα χρειαστεί να βγάλω τη μητρική τελείως για να τη βάλω, γιατί η άλλη πλευρά του κουτιού έχει μεν κενό, αλλά δεν πιάνει όλες τις τρύπες. Η μία μένει καλυμμένη. Όταν βρω χρόνο θα κάνω την εγκατάσταση και θα στείλω μηνυματάκι πάλι για επιβεβαίωση. Να είσαι πάντα καλά και σ' ευχαριστώ και πάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Τίποτα να είσαι καλά Τις intel τρύπες κοιτούσες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heisenberg1908 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Όλα πήγαν περίφημα! Κούμπωσε τέλεια και οι θερμοκρασίες είναι όντως πολύυυυ χαμηλότερες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 ναι αλλά μη ξαναδώ μητρική πάνω σε πάπλωμα/κουβέρτα καλοδούλευτη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα