giannis_papaioa Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω ξανά το ημερολόγιο ; Έχω το bootable CD με το Mavericks, αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Καταρχάς ποιο είναι το προβλημα? Reinstall μπορεις να κάνεις από το recovery disk , αν υπάρχει ή το bootable αλλα όλο το mavericks. Kαλό είναι , καλου κακού να κάνεις ένα timemachine backup αν και αν δεν κάνεις τιποτα με το diskutily λογικά δεν θα χάσεις τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Καλά πως κατάφερες να σβήσεις το app; Είναι OSX app και είναι προστατευμένο, εκτός και αν το έκανες delete από το terminal. Μόνο με reinstall το OSX απο πάνω απο το υφιστάμενο installation (δεν θα χάσεις τίποτα απ'ότι έχεις τώρα) μπορείς να το εγκαταστήσεις πάλι. Δες εδώ http://support.apple.com/kb/PH14193 Άλλη λύση φαντάζομαι είναι να βρεις κάποιον με Mavericks και να κάνεις copy το Calendar.app που έσβησες (και μέσω Airdrop). Αν έχεις Dropbox πες μου να κάνουμε ενα share folder και να στο βάλω εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis_papaioa Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μα δεν το έσβησα, απλά δεν μου δούλευε κάτι όπως ήθελα στο Ημερολόγιο..Δείτε εδώ αν θέλετε για το μικρό παράξενο πρόβλημα που μου βγάζει. Τελικά πέρασα το Λειτουργικό ξανά, κακό πιστεύω να μην του έκανα. (Πάτησα option κατά την εκκίνηση και μετά εγκατάσταση ενός νέου αντιγράφου στον δίσκο), το κατέβασα και το εγκατέστησα χωρίς να χάσω τίποτα. Αυτό είναι το Clean Install που λέμε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μα δεν το έσβησα, απλά δεν μου δούλευε κάτι όπως ήθελα στο Ημερολόγιο..Δείτε εδώ αν θέλετε για το μικρό παράξενο πρόβλημα που μου βγάζει. Τελικά πέρασα το Λειτουργικό ξανά, κακό πιστεύω να μην του έκανα. (Πάτησα option κατά την εκκίνηση και μετά εγκατάσταση ενός νέου αντιγράφου στον δίσκο), το κατέβασα και το εγκατέστησα χωρίς να χάσω τίποτα. Αυτό είναι το Clean Install που λέμε ; Αυτό είναι το reinstall που λέμε. Για clean install κανείς erase με disk utility και φτού και απο την αρχή... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ozelot Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Σε συνέχεια του σωστού post του φίλου atheatos, δες εδώ σχετικά με το clean install. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μα δεν το έσβησα, απλά δεν μου δούλευε κάτι όπως ήθελα στο Ημερολόγιο..Δείτε εδώ αν θέλετε για το μικρό παράξενο πρόβλημα που μου βγάζει. Τελικά πέρασα το Λειτουργικό ξανά, κακό πιστεύω να μην του έκανα. (Πάτησα option κατά την εκκίνηση και μετά εγκατάσταση ενός νέου αντιγράφου στον δίσκο), το κατέβασα και το εγκατέστησα χωρίς να χάσω τίποτα. Αυτό είναι το Clean Install που λέμε ; Μια χαρά είσαι! Έκανες (re-install) ότι ακριβώς δηλαδή προτείνει η apple (το link που σου έδωσα). Το clean install όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι προϋποθέτει να πας στο disk utility και να κάνεις erase το σκληρό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis_papaioa Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μια χαρά είσαι! Έκανες (re-install) ότι ακριβώς δηλαδή προτείνει η apple (το link που σου έδωσα). Το clean install όπως σου είπαν και οι υπόλοιποι προϋποθέτει να πας στο disk utility και να κάνεις erase το σκληρό σου. Δηλαδή με Clean Install τα χάνω όλα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr.Fuzzy Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Προφανώς ναι! Λογικό δεν είναι; Αφού θα έχεις κάνει erase το δίσκο σου πρώτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα