Panagiotis32 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Θα πάρω νεο pc με i5 4440 και δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν χρειάζομαι ή οχι ψύκτρα. Overclocking δεν κάνω. Για την σύνθεση δείτε εδώ. Απλά άνοιξα αυτό το θέμα για να πάρω περισσότερες γνώμες σχετικά το συγκεκριμένο θέμα. Το κουτί που θα στεγάσει το σύστημα είναι αυτό. Εχει πανω 2 ανεμιστήρες μπρος-πίσω. Υποψήφιες ψύκτρες είναι αυτή και αυτή. Θέλω τις απόψεις σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Στο λεω δοκιμασμένα οτι ο επεξεργαστής δεν την χρειάζεται .. αλλά αν θέλεις να δώσεις εσυ ενα αεράκι περισσότερο βάλε μια μικρούλα αφού και να ήθελες να κάνεις oc στο μέλλον ο επεξεργαστής είναι κλειδωμένος. http://www.skroutz.gr/s/417189/Arctic-Freezer-7-PRO-Rev-2.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Όπως πολύ σωστά σου είπε και ο MoviemakerGr, δεν χρειάζεσαι ψύκτρα. Προσωπικά θα σου πρότεινα να πάρεις πρώτα τον επεξεργαστή και να μείνεις με την stock. Μια χαρά είναι για την δουλειά που την θέλεις, και ειδικά στην αρχή θα είναι και σχεδόν αθόρυβη. Αν αργότερα σου αρχίζει τους θορύβους, μπορείς να πάρεις κάποια φθηνή. Αργότερα όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Θα πάρω νεο pc με i5 4440 και δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν χρειάζομαι ή οχι ψύκτρα. Overclocking δεν κάνω. Για την σύνθεση δείτε εδώ. Απλά άνοιξα αυτό το θέμα για να πάρω περισσότερες γνώμες σχετικά το συγκεκριμένο θέμα. Το κουτί που θα στεγάσει το σύστημα είναι αυτό. Εχει πανω 2 ανεμιστήρες μπρος-πίσω. Υποψήφιες ψύκτρες είναι αυτή και αυτή. Θέλω τις απόψεις σας. αμα δεις οτι με την στοκ παιζουν τρελες θερμοκρασιες αλλαξε την Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 AM ψύκτρα θα χρειαστείς και καλό είναι να βάλεις από την αρχή για να μη βγάζεις-βάζεις αργότερα.Αν σου τύχει κανά ζεστό κομμάτι (μπορεί και λόγω κακού TIM) ειδικά επιβάλλεται http://www.insomnia.gr/topic/524763-intel-i5-4670k-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B8%CE%AD%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%B7%CF%82/ Γενικά οι haswell που υπάρχουν ως τώρα έχουν βγει ζεστοί. Στα max λεφτά που φαίνεται να δίνεις δες και αυτήν http://www.skroutz.gr/s/417172/Thermalright-TRUE-Spirit-140.html και να τη κρατήσεις και για άλλους,δες το και σαν επένδυση (αν και μπορείς να πας και σε μια των 20-30€). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 AM ψύκτρα θα χρειαστείς και καλό είναι να βάλεις από την αρχή για να μη βγάζεις-βάζεις αργότερα.Αν σου τύχει κανά ζεστό κομμάτι (μπορεί και λόγω κακού TIM) ειδικά επιβάλλεται http://www.insomnia.gr/topic/524763-intel-i5-4670k-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CF%89-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B8%CE%AD%CF%81%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%83%CE%B7%CF%82/ Γενικά οι haswell που υπάρχουν ως τώρα έχουν βγει ζεστοί. Στα max λεφτά που φαίνεται να δίνεις δες και αυτήν http://www.skroutz.gr/s/417172/Thermalright-TRUE-Spirit-140.html και να τη κρατήσεις και για άλλους,δες το και σαν επένδυση (αν και μπορείς να πας και σε μια των 20-30€). οκ με έπεισες μ'αυτό που διάβασα Στο κάτω κάτω 40 ευρώ έχει η ριμάδα δεν αξίζει να το ρισκάρω. Αλλά θα πάρω μια απο τις δυο που ανέφερα πιο πάνω απο το πλαίσιο (εκει θα γίνει η σύνθεση). Οπότε αν θέλεις πες μου ποια απο τις δυο προτείνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Αν σκοπεύεις να τη κρατήσεις και για άλλον και τα δίνεις πάρε τη μεγαλύτερη αλλά και η μικρότερη είναι οκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Τι σχέση έχει ένας 4670Κ που μάλλον πάει RMA με έναν 4440 .. τεσπα .. lol Αν διαβάσεις δε το συγκεκριμένο νημα θα δεις ότι η Intel του λέει να τον στείλει πίσω για RMA γιατί δεν τις θεωρεί φυσιολογικές θερμοκρασίες ακόμα και για 4670Κ Απλά επειδή μας διαβάζουν και αλλοι καλό είναι να μάθουν ότι ο 4440 είναι από τους πιο "κρύους" Haswell. Έχω ανεβάσει και screenshots έχω ανεβάσει επανειλημμένος και αναφορές απο χρήστες έχω στήσει και 4 μηχανήματα με αυτόν το συγκεκριμένο επεξεργαστή. Οι Haswell είναι πιο θερμοί επεξεργαστές σε κατάσταση OC και σε σχέση με τους ivy και Sandy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ίδια αρχιτεκτονική,ίδιο TDP,ίδιο κακό TIM και ίδιο ενσωματωμένο vr έχουν και για αυτό μπορεί να παρουσιάσουν και τα ίδια συμπτώματα (και σε stock) απλά όσο ανεβαίνεις σε μοντέλο μπορεί αυτά να χειροτερέψουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ούτως ή άλλος ρε παιδιά το 800αρι+ θα το δώσω. Οπότε στα 40ευρώ δεν θα κολλήσω. Ακόμα και να μην χρειαζόταν το μόνο σίγουρο είναι οτι η zalman θα κάνει πολύ καλύτερη δουλειά σε σχέση με την stock και ο cpu θα τρέχει μονίμως κατα κάποιους βαθμούς πιο χαμηλά. Αρα είναι σίγουρα μια καλή επένδυση εφόσον θέλω το pc να μου κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Σωστά το σκέφτεσαι φίλε μου,αλλά άλλο το ρήμα "θέλω" άλλο "το χρειάζομαι" αυτός ο διαχωρισμός πρέπει να είναι σαφής σε forum τεχνολογίας π.χ αν ο επεξεργαστής σου το καλοκαίρι δουλεύει στους 50 αντί στους 40 δεν θα κάνει καμιά διαφορά, και στις δυο περιπτώσεις δεν θα πεθάνει ποτέ.. αν πρόσεξες και εγώ σε παρότρυνα να την βαλεις αν την θέλεις.. αλλά σε καμιά των περιπτώσεων δεν την χρειάζεται π.χ όπως ένας Amd που είναι το πρώτο που πρέπει να κάνεις μόλις τον αγοράσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Σωστά το σκέφτεσαι φίλε μου,αλλά άλλο το ρήμα "θέλω" άλλο "το χρειάζομαι" αυτός ο διαχωρισμός πρέπει να είναι σαφής σε forum τεχνολογίας π.χ αν ο επεξεργαστής σου το καλοκαίρι δουλεύει στους 50 αντί στους 40 δεν θα κάνει καμιά διαφορά, και στις δυο περιπτώσεις δεν θα πεθάνει ποτέ.. αν πρόσεξες και εγώ σε παρότρυνα να την βαλεις αν την θέλεις.. αλλά σε καμιά των περιπτώσεων δεν την χρειάζεται π.χ όπως ένας Amd που είναι το πρώτο που πρέπει να κάνεις μόλις τον αγοράσεις. ααααααααχχχχχχχχχχχχ ναι,να σαι σιγουρος οτι ειναι το πρωτο πραγμα αυτο που πρεπει να κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tribal21 Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Η Zalman είναι σίγουρα καλύτερη αλλά και η Alpenfohn είναι αρκετά καλή,ιδικά αν δεν κάνεις oc! Εγώ είμαι ευχαριστημένος πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαΐου 2014 Ούτως ή άλλος ρε παιδιά το 800αρι+ θα το δώσω. Οπότε στα 40ευρώ δεν θα κολλήσω. Ακόμα και να μην χρειαζόταν το μόνο σίγουρο είναι οτι η zalman θα κάνει πολύ καλύτερη δουλειά σε σχέση με την stock και ο cpu θα τρέχει μονίμως κατα κάποιους βαθμούς πιο χαμηλά. Αρα είναι σίγουρα μια καλή επένδυση εφόσον θέλω το pc να μου κρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Η Zalman θα κάνει πολύ καλύτερη δουλειά (δεν υπάρχει σύγκριση) και θα τη κρατήσεις.AM cooler χρειάζεται απλά αν έπαιρνες από άλλο κατάστημα θα παίρνες άλλη στα χρήματα ή φθηνότερα.Από το να χες ανησυχία για θερμοκρασίες και πιθανό βράσιμο του επεξεργαστή πάντως προτιμότερο είναι. ααααααααχχχχχχχχχχχχ ναι,να σαι σιγουρος οτι ειναι το πρωτο πραγμα αυτο που πρεπει να κανεις. Μα αφού δε θα πεθάνει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα