Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω παιδιά εναν ανταπτορα εαν υπάρχει φυσικά κάτι τέτοιο..λοιπον θέλω να συνδεσω εναν εκτυπωτή με 2 pc ταυτοχρονα με καλώδια usb φυσικά απο την μια και απο την αλλη usb 2.0 ... Αυτό το τετράγωνο βύσμα που παίρνουν οι εκτυπωτές.

Υπάρχει κάποιος τέτοιος ανταπτορας που να βγάζει 2 θύρες τέτοιες για συνδεση με 2 καλωδια..????

Ευχαριστω

Δημοσ.

Δε νομιζω οτι μπορεις να το κανεις αυτο και αν ακομη μπορουσες, θα χρειαζοσουν καποιο ειδους εναλλακτη και οχι ανταπτορα λογω της υπαρχουσας τασης και αμφοτερων σηματων, κατι βεβαια που δε θα ηταν και πολυ φθηνο. Περιμενε βεβαια μηπως απαντησει καποιος κατι αλλο.

Δημοσ.

Αυτο που λεει ο φιλος πιο πανω θεωρητικα θα σου παιξει αλλα παρε καποιο καλης ποιοτητος διοτι αν σου βραχυκυκλωσει ο τσαμπε διακοπτης και σου κατσουν και τα 2 ON........ πιθανο να πας για μητρικη μετα αν σου καψει κανα clock generator chip.

Το σωστο ειναι να τους βαλεις σε δικτυο και να κανεις share τον εκτυπωτη.

• Like 1
Δημοσ.

Θες ενα switch ή καποιο παλιο ρουτερ με 4 ethernet ports. Και ξαναελα μετα να σου πουμε τι θα κανεις.

Δημοσ.

Συνδεεις και τα 2 pc πανω στο τομσον με ethernet καλωδιο και καλο θα ηταν να βαλεις στατικες ips.

Αν το ρουτερ εχει ip 192.168.1.254 ( που μαλλον αυτην εχει) στα pc's βαλε

pc1:

ip:               192.168.1.2

subnet:       255.255.255.0

gateway:    192.168.1.254

dns:            192.168.1.254

pc2:

ip:               192.168.1.3

subnet:       255.255.255.0

gateway:    192.168.1.254

dns:            192.168.1.254

Με αυτες τις ρυθμισεις θα εχεις δικτυο και θα βγαινεις και ιντερνετ με τη προυποθεση οτι η ip του ρουτερ σου ειναι 192.168.1.254.

Μετα στο πισι που εχεις συνδεδεμενο τον usb printer κανε το παρακατω....

How to share a printer

• Like 1
Δημοσ.

Παίρνεις ένα από τα παρακάτω και το γυρνάς σε Α ή Β όποτε θες

http://www.skroutz.gr/c/225/kvm-kai-data-switch.html?from=catspan&keyphrase=kvm+usb

Έχω εδω και καιρό ένα ακόμα πιο απλό απο το eBay με 3 ευρώ και κάνω τη δουλειά μου απίστευτα γρήγορα και αποτελεσματικά.

Το δικό μου έτσι οπως είναι δε γίνεται να κολλήσει στο on και για τις δυο μεριές οπότε δε θεωρώ ότι υπάρχει κίνδυνος.

Η λύση του διαμοιρασμου μέσω δικτύου δεν είναι τόσο απλή όταν έχεις σε ένα Σπιτι 6 υπολογιστές με 5 διαφορετικά λειτουργικά (κι ομως, xp, 7-x86, 7-x64, 8.1, osx 10.5.8, osx 10.9.2) και 2 εξ αυτών σε διαφορετική πλατφόρμα (Mac).

ΒΑΒΕΛ

Δημοσ.

Αυτό φιλέ μου πως συνδέεται με 2 εκτυπωτές γιατί με μπερδεψες??

Την συνδεσμολογία λιγάκι...

Δημοσ.

οπα σορυ το αναποδο καταλαβα... εναν εκτυπωτη σε δύο υπολογιστές... αυτο δεν ζητάς;

σε αυτό παει 1 usb στον εκτυπωτη και δυο προς τους υπολογιστές (ένα στο καθενα)

Ψάχνω παιδιά εναν ανταπτορα εαν υπάρχει φυσικά κάτι τέτοιο..λοιπον θέλω να συνδεσω εναν εκτυπωτή με 2 pc ταυτοχρονα με καλώδια usb φυσικά απο την μια και απο την αλλη usb 2.0 ... Αυτό το τετράγωνο βύσμα που παίρνουν οι εκτυπωτές.
Υπάρχει κάποιος τέτοιος ανταπτορας που να βγάζει 2 θύρες τέτοιες για συνδεση με 2 καλωδια..????
Ευχαριστω

καλα καταλαβα... οποτε αυτό που σου ειπα θες + τα αναλογα καλώδια usb (ένα θα εχεις ήδη, αλλα δύο ιδια θελει)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...